Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Festival van de liefde

Vier het leven: Festival van Liefde

Helaas zijn we gestopt me het festival, zie onze andere reizen.

Vier en geniet met volle teugen van het leven! Dat is het motto van het team van Spirituele Vakantie Reizen. De Festivals van Liefde zijn dan ook een vitaal onderdeel van het gehele aanbod, juist omdat het element ‘vieren’ zo belangrijk is.

Komend jaar organiseren wij twee Festivals van Liefde. Met de Festivals neem je de tijd om je leven en de liefde te vieren. De verbinding tussen mensen geeft samenhorigheid om te leven vanuit liefde en in balans te komen met jezelf en de wereld om hen heen.

Liefde als levenskracht

Liefde geeft levenskracht: je opent je hart, waardoor je leert te leven en te zijn vanuit liefde. Vanuit je hart kijk je naar de wereld en bundel je krachten. 

Leven vanuit je hart

Als je leeft vanuit je hart, ervaar je de verbinding, de verdieping en de vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan.

Nieuw bewustzijn

Leven vanuit liefde geeft je een nieuw bewustzijn, brengt veranderingen teweeg vanuit de balans tussen hoofd en hart en werkt energie verhogend en verbindend, zowel in jezelf als binnen je omgeving. Dit om hem vervolgens te verdiepen naar alle niveaus in jezelf, in je dagelijks leven en iedereen die daarin passeert. En uiteindelijk de vrijheid te ervaren jezelf te mogen zijn en je omgeving te accepteren zoals die is.

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →