Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Terug naar overzicht

Retraite-buitenland

Sinds jaren bieden wij bijzondere en verrassende retraites. Bewustwordingsretraites op een inspirerende plek in Kenia, Spanje en Italië, die jouw laten bloeien en groeien als mens! Hier krijg je direct inzicht in waar het in de essentie bij jou om draait.
Dat levert fundamentele inzichten, veranderingen, integratie en heling op en kan een doorbraak in je leven betekenen. 

We denken dat onze maskers...

en het comfort dat zij brengen ons gelukkig zullen maken, maar in werkelijkheid weerhouden ze ons ervan te groeien en voelen we ons beperkt en ontevreden. Je maskers afzetten vereist moed. Maar als je het eindelijk doet, zul je meer goedkeuring dan ooit tevoren krijgen, niet alleen van anderen maar meer nog van jezelf, omdat je nu jezelf goedkeurt. Resultaat? Innerlijke vrijheid...vinden in onze retraites!

Wat kun je verwachten?

Alle retraites gaan over persoonlijke groei, bewustwording, vitaliteit en stress management. Ze helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans in en tussen werk en privé te krijgen en talenten te vergroten en te verdiepen. Zodat jij je potentieel kunt leven!

Onder onze retraites hebben wij een aantal Coaching Vakanties. Wij zijn dé deskundige op dit gebied en werken alleen samen met professionele begeleiders met een flinke dosis ervaring binnen therapie, coaching en counseling. Ieder heeft zijn eigen specialisme en volgde erkende opleidingen in zijn vakgebied.