Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Retraite-buitenland

Sinds jaren bieden wij bijzondere en verrassende retraites. Bewustwordingsretraites op een inspirerende plek in Kenia, Spanje, Marokko, Griekenland, Ghana en Italië, die jouw laten bloeien en groeien als mens! 

Waar gaat een retraite vakantie over?

Sta je voor iets nieuws en je weet nog niet wat? Leef je in je hoofd en dat maakt je rusteloos? Heb je je dromen en verlangens opzij gezet, of kun je er niet bij? In onze westerse wereld zet het denken ons dikwijls vast. We denken te moeten voldoen aan van alles en nog wat. 

Ga mee op retraiteAlle retraites gaan over persoonlijke groei, bewustwording, vitaliteit en stress management. Ze helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans in en tussen werk en privé te krijgen en talenten te vergroten en te verdiepen. Zodat jij je potentieel kunt leven!

Onder onze retraites hebben wij een aantal Coaching - Mindfulness, Meditatie, Stilte, Yoga Vakanties. Wij zijn dé deskundige op dit gebied en werken alleen samen met professionele begeleiders met een flinke dosis ervaring. Ieder heeft zijn eigen specialisme en volgde erkende opleidingen in zijn vakgebied.

Individuele retraite kan ook!

Spirituele Vakantie Reizen verzorgd professionele maatwerkreizen op mooie bestemmingen. Onze maatwerk reizen zijn bedoeld voor:

  • mensen die alleen op reis willen
  • gezinnen en relaties
  • bedrijven en organisaties

Elke maatwerk reis of arrangement heeft zijn eigen budget, reisdoel en programma. Wij bieden veel mogelijkheden in type arrangementen. wij kunnen je persoonlijk adviseren welke arrangementen voor jou wensen geschikt zijn. We hebben een groot aanbod van mogelijkheden en bestemmingen om je droomreis waar te maken. 

Alle buitenlandse retraites op een rij

Vraag je INSPRATIE mail aan

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →