Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Terug naar overzicht

Retraite en coaching

Wil je ontdekken waar je passie en talenten liggen, wat je werkelijk inspireert? Je verlangen onderzoeken en vol vertrouwen in het leven staan? Een zinvoller leven of groeien in je werk en zoek je meer evenwicht? Of ben je op zoek... en weet nog niet waarnaar? Wil je authentieker leven? Bewuster omgaan met de mensen om je heen? En jezelf? Dit zijn o.a. de vragen van deelnemers die op een retraite en coaching mee gaan. 

Hoeveel wezenlijke, authentieke contacten heb jij nog op een dag? Ja goed, je volgt je vrienden op facebook, je groet je collega’s bij de koffieautomaat en maakt een praatje over het weer, je gooit een boze blik naar een andere automobilist die net voor je invoegt op de snelweg. Maar hoeveel echt contact heb je? En nog belangrijker, heb je echt contact met jezelf?

Diana Bergsma

Diana Bergsma is directeur van Spirituele Vakantie Reizen, zij heeft 25 jaar ervaring en zij neemt je mee in een inspirerende coaching waarbij jouw vraagstukken en ontwikkeling centraal staan. Zij onderscheidt zich door haar heldere, concrete en effectieve aanpak binnen de sessies. Je krijgt direkt inzicht in waar het in essentie bij jou om draait. Dat levert jou fundamentele veranderingen, inzichten en heling op. Dit kan een doorbraak in je leven betekenen.

Diana’s retraite en coaching zetten de toon, zijn succesvol, afwisselend in werkvormen en goed georganiseerd. De retraites zijn in Kenia, Spanje, Nederland.

Met een retraite investeer in je eigen geluk en kwaliteit van leven. Een retraite waarin je rust vindt, bij jezelf komt en leert leven vanuit het hier en nu.

Coaching werkvormen

Diana is een zeer ervaren en professioneel dynamisch coach - counseler, psycho-sociaal en agogisch begeleider en soundhealer. Zij combineert op haar unieke en eigenwijze manier een aantal bekende en effectieve methoden zoals: Voice Dialogue, soundhealing, stem expressie, beeldend vormen, psychodrama, opstellingen en schrijven.

Zij faciliteert jouw persoonlijke - het groepsproces op zo’n manier, dat jij zoveel mogelijk nieuwe ontdekkingen doet.  Zij werkt op een vrije speelse, intuïtieve manier en durft te spiegelen en te confronteren, maar altijd met liefde. Diana is een getrainde betrokken groepswerker, zorgt voor respect, veiligheid, helderheid en dynamiek. 

Voor wie zijn de retraites?

Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. 

Deze retraite is, in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen en stemexpressie.

Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

 

Een deelnemer: Voor mij zit de grootste verandering in de beleving van de wereld, hoe ik naar mezelf kijk, naar mijn relaties, de wonderen van de natuur beleef. Mijn kwaliteiten en valkuilen zijn niet wezenlijk veranderd. Wel de manier waarop ik ze bewust ben en kan inzetten. Ik leef daardoor bewuster en neem mijn beslissingen meer op gevoel.