Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Retraite en coaching

Retraite en coaching

Wil je ontdekken waar je passie en talenten liggen, wat je werkelijk inspireert? Je verlangen onderzoeken en vol vertrouwen in het leven staan? Een zinvoller leven of groeien in je werk en zoek je meer evenwicht? Of ben je op zoek... en weet nog niet waarnaar? Wil je authentieker leven? Bewuster omgaan met de mensen om je heen? En jezelf? Dit zijn o.a. de vragen van deelnemers die op een retraite en coaching mee gaan. 

Hoeveel wezenlijke, authentieke contacten heb jij nog op een dag? En nog belangrijker, heb je echt contact met jezelf?

Diana Bergsma - coach

Ga ook eens mee op retraiteDiana Bergsma is directeur van Spirituele Vakantie Reizen, zij heeft 25 jaar ervaring en zij neemt je mee in een inspirerende coaching waarbij jouw vraagstukken en ontwikkeling centraal staan. Zij onderscheidt zich door haar heldere, concrete en effectieve aanpak binnen de sessies. Je krijgt direkt inzicht in waar het in essentie bij jou om draait. Dat levert jou fundamentele veranderingen, inzichten en heling op. Dit kan een doorbraak in je leven betekenen.

Diana’s retraite en coaching zetten de toon, zijn succesvol, afwisselend in werkvormen en goed georganiseerd. 

Met een retraite investeer in je eigen geluk en kwaliteit van leven. Een retraite waarin je rust vindt, bij jezelf komt en leert leven vanuit het hier en nu.

Jouw proces

Zij faciliteert jouw persoonlijke - het groepsproces op zo’n manier, dat jij zoveel mogelijk nieuwe ontdekkingen doet.  Zij werkt op een vrije speelse, intuïtieve manier en durft te spiegelen en te confronteren, maar altijd met liefde. Diana is een getrainde betrokken groepswerker, zorgt voor respect, veiligheid, helderheid en dynamiek. 

Voor wie zijn de retraites?​

Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. 

Deze retraite is, in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen en stemexpressie.

Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

Wil je meer weten? 

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →