Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Retraite-week

Retraite week

Je groeit als persoon: vanaf je kindertijd groei je langzaam uit tot een individuele persoonlijkheid. Je gaat steeds meer op jezelf lijken, al zijn er vele invloeden die ons van onszelf afhouden (opvoeding, etiquette, school) – maar daar komen we later achter! Want hoeveel van ons zijn niet na je 30e (rond je 40e, misschien pas 50e) op zoek naar zichzelf? En wie is dat eigenlijk: de ideale vorm van jezelf of die met alle nukken en vlekjes op de koop toe? Want als we willen veranderen, groeien, willen we vaak iets kwijt wat we rijk zijn.

Vraag jij jezelf weleens af...

Wie ben ik’, ‘Wat wil ik nou echt’ of ‘Welke kleur wil ik aan mijn leven geven’? Leef jij je leven op jouw manier? Of blijf je je aanpassen? Durf je je te onderscheiden? Te kiezen voor wat jou echt gelukkig maakt?

Hoe kun je een positieve invloed hebben op het grotere geheel? Mooie en krachtige vragen om inzicht te krijgen in wie je bent en welke keuzes het beste bij je passen.

Vaak begint hier de bewustwording van de manier waarop je tot nu toe leefde, je motivaties, overtuigingen. Welke oude overtuigingen heb je nog en welke rollen speel je? Wie ben ‘ik’ en wat wil ‘ik’ nu écht in mijn leven zijn oprechte vragen aan jezelf.

Jouw retraite-week onder de zon

Spirituele Vakantie Reizen biedt je de mogelijkheid om uit je comfort-zone te stappen en dat ook nog eens op hele leuke manier. Wij zien in de loop van de jaren een stijgende groei van mensen die "iets zoeken", "meer willen van het leven", en zichzelf ook nog eens willen uitdagen om een persoonlijk proces aan te gaan binnen een avontuurlijke setting.

"Rust - Bezinning - Persoonlijke ontwikkeling" staan hoog op de lijst van vele mensen die zich realiseren dat er meer in het leven is. Mensen die vaak te vraag hebben: hoe kan ik mijn persoonlijke situatie effectief verbeteren?

Een retraiteweek met Spirituele vakantie reizen geeft je de mogelijkheid om je antwoorden te vinden en dat ook nogeens onder de zon!

Wil meer weten van onze retraite weken?

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →