Wij doen alles voor jouw geluk

Onze spirituele groepsreizen

Wil je anders leven? Positief, ontspannen, in balans en gelukkig? Je weet niet hoe dit te bereiken? Daar zijn wij voor.

Kies voor een spirituele groepsreis. Je ervaart een fijne combinatie van vakantie, beleving en programma. Wij ondersteunen jou in je ontwikkeling waardoor je oude overtuigingen, stress en negativiteit transformeert naar, jezelf zijn.
Dit is het beste wat je voor jezelf kunt doen.

Wij staan voor 7 jaar ervaring, hoge kwaliteit en persoonlijke benadering. Onze groepsreizen zijn: coaching, mindfulness reizen naar Ghana, Italië, Marokko en Spanje. Zeilreizen met meditatie naar Maleisië en Thailand. Of het festival van liefde.
Wil je een avontuur die écht je hart raakt en resultaat geeft? Kies dan een groepsreis, KLIK hier

Spirituele individuele – gezins reizen

Alleen of samen er op uit? Zoek je inspiratie, rust, ontspanning en avontuur? Kennis maken met andere culturen?
Onze gidsen kennen de landen door en door en helpen jou met de route en de beste plekjes. Kies voor: meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeil en meditatie reis naar Maleisië en Thailand. Individuele coaching retraite, wellness - safari reizen in Kenia en culturele rondreizen in Ghana. Wil je met je team of organisatie op reis? Dat kan. Bel gerust. Bekijk nu de reizen.

De mooiste locaties, weg van massatoerisme

Wij reizen wereldwijd, maken bewuste keuzes zodat jij een bijzondere reis maakt. Onze reizen krijgen eerlijke reviews, lees hier. Wij bieden een reisgarantie en wij geven maar liefst 7 Kwaliteit Garanties voor onze reizen.
Bekijk nu onze fantastische reizen en zeg JA tegen jezelf. 
Bel gelijk naar: 06 398 04 150

Warme groet van Diana Bergsma,
Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen.