Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele Vakantie Reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen             

Spirituele vakantie reizen is dé specialist op het gebied van Coaching Retraite

Spirituele Vakantie Reizen is dé deskundige op het gebied van coaching retraite. Wij werken alleen met professionele begeleiders met gemiddeld 25 jaar ervaring binnen het therapie, coaching en counseling veld. Wij zijn gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.

Alle coaching retraites gaan over persoonlijke groei, bewustwording, vitaliteit en stress management. Ze helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans in en tussen werk en privé te krijgen en talenten te vergroten en te verdiepen. Zodat jij je potentieel kunt leven! 

Deze coaching retraites vinden plaats in Marokko, Nederland, Italië en Spanje, op mooie, rustig gelegen locaties waar je kunt genieten van de omgeving en tot rust komt.

In een Coaching retraite leer je:

  • Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Sociale angsten loslaten, assertief en conflicthantering
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • Balans vinden tussen werk en privé.
  • Kansen, mogelijkheden en kwaliteiten leren in te zetten
  • De oorzaken van je stress, burnout ombuigen naar positieve energie
  • Je kracht, motivatie en doelgerichtheid effectiever inzetten
  • Verwerking van....

*Lees eens de ervaringen van de deelnemers..

Diana Bergsma

Diana BergsmaDiana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie & Reizen Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke thema's, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Diana is een door de wol geverfde, wijze vrouw. Haar ervaringen met metamorfoses zijn bijzonder te noemen. Diana volgt haar hart, is praktisch en no nonsens en ze heeft gevoel voor humor.
Diana blijft niet hangen bij enkel voelen: ze geeft je heldere inzichten en laat je zien hoe jij het anders aanpakt. Haar intuïtie is bijzonder scherp en zij legt dan ook precies de vinger op de zere plek, om je vervolgens direct in de richting te sturen die de pijn verzacht of zelfs stilt.
Je krijgt alle ruimte en respect voor wie jij bent.

Wil jij voorbij je gevoel komen en jezelf begrijpen? En durf jij de sprong in het diepe echt aan? Dan zit je bij Diana goed.


Spirituele Vakantie Reizen heeft het grootste aanbod op het gebied van unieke coaching, mindfulness, meditatie reizen. Deze spirituele reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Maandelijks heb jij keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele Reizen. Deze retraites vinden plaats in Nederland, Italië, Kenia, Portugal en Spanje. Natuurlijk informeren wij je desgewenst persoonlijk naar de mogelijkheden en helpen zo met de keuze die het beste bij jou past.