Reizen is bezinnen en tot rust komen

Diana Bergsma

Reizen met Spirituele Vakantie Reizen verrijkt je leven, verwondert en geeft je positieve en waardevolle ervaringen. Met ons op reis is de ultieme manier om jezelf, je hart en je verlangens tegemoet te komen. De wereld is fantastisch en het is een belevenis de andere kant te leren kennen.

Diana Bergsma is inspirator, verbinder, coach, ondernemer en eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen. Zij stuurt het team aan, onderhoudt de vele internationale contacten. Zij ontwikkelt nieuwe reizen, doet de inschrijvingen, de marketing en management. Dat laatste met hulp van professionals. 

Diana heeft veel passie voor het reizen en dit deelt zij met de trainers, reisbegeleiders en gidsen. Deze passie brengen zij over aan de mensen. Haar advies is kort en krachtig; zeg ja tegen het onbekende, laat je verrassen, ontdek, ervaar, heb plezier en beleef jouw avontuur.

De ervaring heeft geleerd dat mensen meer uit zichzelf willen halen en vaak niet weten hoe dat te doen. De spirituele groepsreizen spelen daarop in, het gaat altijd over jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Op reis met Diana

Naast haar drukke leven maakt zij tijd om zelf vier spirituele reizen per jaar te geven. Innerlijke reizen die zowel bezinning als coaching omvatten. Zij geeft deze reizen al vanaf 2011 in vele landen. Zij is een doorgewinterde coach en soundhealer.
Daarnaast werkt Diana met werkvormen zoals: Voice Dialoque, beeldend en opstellingen. Ook kun je kiezen voor een individuele coaching retraite.

 

​Een Ontmoeting met Jezelf,

18 Vrouwen Vertellen, Diana Bergsma

 Wil het boek kopen of hierover meer lezen? 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →