Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Zoek een reis » Selecteer je wensen

66 spirituele reizen gevonden!
Selecteer meer wensen en/of klik hieronder op Bekijk zoekresultaten:

Diana Bergsma

Reizen met Spirituele Vakantie Reizen verrijkt je leven, verwondert en geeft je positieve en waardevolle ervaringen. Met ons op reis is de ultieme manier om jezelf en je verlangens tegemoet te komen. Ons advies is kort en krachtig: zeg ja tegen het onbekende, laat je verrassen, ontdek, ervaar, heb plezier en beleef jouw avontuur.


Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

In eenvoud en rust, heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor reizen, natuur en mystiek. Met veel passie heb ik Spirituele Vakantie Reizen in 2011 vanuit Nederland een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de groeps-coachingretreats met enorm veel plezier.

Ik geniet van mijn werk, het is boeiend om unieke spirituele reizen te creëren, waar mensen aan kunnen ontwikkelen. 

In mijn bedrijf heb ik verschillende petten op:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • voor de zakelijke coaching reizen heb ik contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.

Mijn achtergrond is: 

HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor. En ik ben 15 jaar soundhealer.
Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, beeldend werken, familie-werk opstellingen, psychodrama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 25 jaar werkervaring.

Visie

Mensen in beweging brengen, raakt mensen. Dan ontstaat nieuw inzicht en verandering.

 

​Een Ontmoeting met Jezelf,

18 Vrouwen Vertellen, Diana Bergsma

 Wil het boek kopen of hierover meer lezen? 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →