Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Diana Bergsma: Directeur van Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma, directeur Spirituele Vakantie ReizenIn 1997 vertrok ik, bepakt met een rugzak, naar Zuid Spanje om een nieuwe wending aan mijn leven te geven. Die nieuwe wending kwam: ik werd moeder, pakte het schilderen weer op en exposeerde die in Engeland en Spanje. Daarnaast werkte ik samen met het team van het Spaanse blijf-van-mijn-lijfhuis. Het leven in de natuur en bergen gaven mij gronding, blijheid en discipline. Die kennis en ervaring zette ik in binnen mijn individuele en later groepsretraites.

​Na 12 jaren keerde ik terug naar Nederland. In Nederland ben ik in 2011 gestart met het geven van de spirituele en coaching reizen/retraites. Een logisch gevolg van mijn werk in Spanje.

Mensen en hun ontwikkeling boeien mij al al vanaf mijn kindertijd en niet enkel door mijn eigen ontwikkeling: ik ga ervan uit dat wanneer je met mensen werkt, het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb diverse opleidingen, therapie, coaching en trainingen gevolgd de afgelopen 30 jaren. Bovendien volg ik nog steeds intervisie gesprekken en blijf ik me ontwikkelen als mens en coach.

Studies
  • 1984 - 1989 HBO maatschappelijk werk, Psycho Sociaal begeleider, gespecialiseerd in systemisch werk. De Horst in Driebergen
  • 1990 - 1992 Schilderen vanaf 1992 werk geprofessionaliseerd o.a bij Kees van Eck (ex lid cobragroep).
  • 1995 - 1997 HBO CMV (1995-1997) Sociaal Agogisch begeleider, toegepaste beeldend vormen als specialisatie. HAN in Nijmegen
  • 2004 - 2005 Een cursus in wonderen, onderzoeks jaargroep in Spanje
  • 2005 - 2007 Training Stem expressie, soundhealing, boventonen in Spanje met Dagmar Nandu Trichtinger, soundhealer en muziektherapeut in Damahur Italië
  • 2006 Training en Healing met Richard Waterborn, Cellular Memory and healing in Spanje
  • 2011 - 2012 Vierde jaar van de opleiding: kunstzinnig dynamisch coachen en counselen, particuliere school De Kleine Tiki in Breda.
  • 2012 - 2013 Leergang Psychosynthese en imaginatie in coaching, module 1 en 2 School voor Imaginatie in Amsterdam, Jan Taal.
  • 2014 - 2015 Intervisie/ supervisie: Psychodrama en Voice Drama van Lex Mulder, psychotherapeut en schrijver van o.m. Speels Coachen

Je hoeft niet te blijven geloven wat niet waar is

Ik werk met mensen die bewuster in het leven willen staan. Zij zoeken zichzelf en hun waarheid. Mijn drijfveer om dit prachtige werk te doen is mijn eigen leven, het pad van mijn waarheid. Met vallen en opstaan heb ik de weg afgelegd om alles wat niet waar was te transformeren naar liefde. Ik leef vanuit het bewustzijn dat ik liefde en licht ben. Niets is mooier om te werken vanuit deze liefde en licht kracht en kwestbaarheid, zonder zweverig te worden. 

Mensen kiezen een spirituele reis op basis van wat zij nodig hebben voor hun ontwikkeling. Onze  programma's zijn zorgvuldig ontwikkelt in samenwerking met mijn team. Lees over ons team.

​Een Ontmoeting met Jezelf, 18 Vrouwen Vertellen, Diana Bergsma

 Wil het boek kopen of hierover meer lezen?