Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Diana Bergsma

In 1997 vertrok ik, bepakt met enkel een rugzak, naar Zuid Spanje om een nieuwe wending aan mijn leven te geven. Die nieuwe wending kwam: ik werd moeder, pakte het schilderen weer op en exposeerde die in Engeland en Spanje. Daarnaast werkte ik samen met het team van het Spaanse blijf-van-mijn-lijfhuis. Het leven in de natuur en bergen gaven mij gronding, blijheid en discipline. Die kennis en ervaring zette ik in binnen mijn individuele en later groepsretraites.

Diana Bergsma​Na 12 jaren keerde ik wegens de opleiding van mijn zoon terug naar Nederland. In Nederland ben ik in 2011 gestart met het geven van de spirituele en coaching reizen/retraites. Een logisch gevolg van mijn werk in Spanje.

Mensen en hun ontwikkeling boeien mij al al vanaf mijn kindertijd en niet enkel door mijn eigen ontwikkeling: ik ga ervan uit dat wanneer je met mensen werkt, het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb diverse opleidingen, therapie, coaching en trainingen gevolgd de afgelopen 30 jaren. Bovendien volg ik nog steeds intervisie gesprekken en blijf ik me ontwikkelen als mens en coach.

Studies
  • 1984 - 1989 HBO maatschappelijk werk, Psycho Sociaal begeleider, gespecialiseerd in systemisch werk. De Horst in Driebergen
  • 1990 - 1992 Schilderen vanaf 1992 werk geprofessionaliseerd o.a bij Kees van Eck (ex lid cobragroep).
  • 1995 - 1997 HBO CMV (1995-1997) Sociaal Agogisch begeleider, toegepaste beeldend vormen als specialisatie. HAN in Nijmegen
  • 2005 - 2007 Training Stem expressie, soundhealing en boventonen in Spanje met Dagmar Nandu Trichtinger, soundhealer en muziektherapeut in Damahur.
  • 2006 Training en Healing met Richard Waterborn, Cellular Memory and healing in Spanje
  • 2011 - 2012 Vierde jaar van de opleiding: kunstzinnig dynamisch coachen en counselen, particuliere school De Kleine Tiki in Breda.
  • 2012 - 2013 Leergang Psychosynthese en imaginatie in coaching, module 1 en 2 School voor Imaginatie in Amsterdam, Jan Taal.
  • 2014 - 2015 Intervisie/ supervisie: Psychodrama en Voice Drama van Lex Mulder, psychotherapeut en schrijver van o.m. Speels Coachen

Ik ben oprichter van Spirituele Vakantie Reizen

Ik ben vooral een passievolle werker en ik vind het belangrijk om de mensen te ondersteunen in hun proces. Daarvoor heb ik een heel bijzonder concept uitgevonden, de spirituele reizen en retraites.

Ik werk met vraagstukken over bewustwording en persoonlijke groei. Mijn ervaring en visie is dat mensen zich openen en groeien wanneer ze zich veilig voelen. Veiligheid ontstaat omdat ik vanuit mijn hart en zachtheid werk. Ik ben respectvol, integer, belangstellend en begripvol. Ik zie telkens weer dat daardoor groepen zich verbinden en elkaar helpen vanuit liefde. 

Mensen kiezen een spirituele reis op basis van wat zij nodig hebben voor hun ontwikkeling. Er zijn veel voordelen voor mensen als ze meegaan met zo'n retraite. Je bent een week weg van je thuis, zonder afleiding van gezin en werk en je wordt heerlijk verzorgd op een mooie locatie. Het programma, dat ik zorgvuldig ontwikkel in samenspraak met de groep en mijn collega's heeft een groot impact. Ik vind het fijn om mensen te stimuleren en te ondersteunen; Het geeft me voldoening als ik zie dat mensen echt veranderen, hun hart weer openstellen, hun verlangens voelen en vooruit kunnen. Lees over ons team.

 

Een Ontmoeting met Jezelf, 18 Vrouwen Vertellen, 

Een bijzonder project waar ik 2 jaar aan heb gewerkt in een samenwerking met 18 vrouwen. Ik begeleidde de vrouwen in het schrijven van hun verhaal en hun persoonlijk proces. Ik heb genoten van de ontwikkelingen en heb me ingespannen samen met Petra van der Sanden (redactrice) om alle verhalen tot een inspirerend boek te maken. Wil me het boek kopen of hierover meer lezen?