Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Mijn Helende Reis, Diana Bergsma

Ik zie mijzelf weer gaan met een rugzak en mijn laatste strippenkaart. Met een gemengd gevoel verliet ik Nederland. Het was juni 1997. Ik ging het onbekende avontuur tegemoet, een avontuur dat twaalf jaren zou duren. Niet alles was onbekend, omdat ik al een paar jaar een helder beeld had van waar ik zou wonen: in de bergen van Granada. Voor me zag ik het boerenhuis, het land en de man die ik zou ontmoeten en met wie ik zou samenwonen en van zou scheiden. Gedreven en jong voelde ik me met mijn 37 jaar.

Ik huurde een huisje in de bergen van Granada en na een paar maanden ontmoette ik ‘bij toeval’ het boerenhuis, het land, en de man. Hij stond naar me te zwaaien. Ik herkende het meteen: dit was het heldere beeld dat al jaren aan me voorbij ging. Na een aantal maanden besloot ik bij hem te gaan wonen en een jaar later werd ik moeder; Een fantastische verrassing, die ik niet had gezien.
Tijdens de bevalling kreeg ik een hersenbloeding, die me leidde naar de tunnel waarin ik in licht en vrede werd opgenomen. Deze ervaring heeft mijn angst voor doodgaan weggenomen.
Door de hersenbloeding werd ik fysiek echter zwak; Ik had geen controle over mijn lichaam, mijn haren vielen uit, ik viel af en ik had geen energie. Ik voelde me machteloos en belandde onverwachts in de menopauze met een baby op schoot.

Het oude boerenhuis stond geïsoleerd in de bergen en ik werd overspoeld door rust en stilte, waarmee ik eerst niets kon; Er was geen afleiding van tv of radio, omdat we de eerste drie jaren geen stroom hadden. Water haalden we het eerste jaar uit het dorp.
Ik vond een uitweg van de onrust die ik voelde, door me te richten op praktische bezigheden. Naast de baby en de flamencowereld van mijn toenmalige man, pakte ik het schilderen weer op. Langzaam ging ik houden van mijn rustige leven.
Door de gevolgen van de hersenbloeding werd ik geconfronteerd met hoe het is om je machteloos te voelen. En het besef dat het leven me nog een kans had gegeven en ik greep deze kans met beide handen aan.
De natuur om me heen werkte op me in. Ik plantte bomen en daarmee voelde ik hoe mijn wortels zich vertakten en dieper groeven in de aarde. Ik ontmoette wijze vrouwen die me accepteerden en van mij hielden.

Stem expressie en Soundhealing

Van 2004- 2006 besloot ik trainingen te volgen bij Dagmar Trichtingen (woont in Damanhur), muziektherapeut en soundhealer. Bij haar leerde ik eerst mijn onderdrukte gevoelens van pijn en verdriet een stem te geven. Na een paar jaar trainingen ontdekte ik dat mijn stem een helende werking had op anderen en ik ontwikkelde een diepgaande manier van soundhealing. Daarnaast had ik het werk van Brandon Bays ontdekt (Brandon Bays; Helende Reis; de Boekerij) en onder leiding begon ik aan deze intensieve reis. Mijn schilderwerk werd intenser en krachtiger. Aansluitend gaf ik verschillende exposities.

Ik leefde bewuster en werd krachtiger.

In 2007 koos ik om te scheiden van mijn partner. Ik voelde dat ik niet meer paste in het oude en koos ervoor om alleen verder te gaan met mijn kind.
In augustus 2009 kwam ik in Nederland terug als een vrouw die lichter en zuiverder in de wereld stond. Een jaar later begon ik met de voorbereidingen van mijn werk in Nederland en startte met het geven van spirituele reizen, vrouwenkrachtgroepen en andere workshops.

Ik weet nu dat de essentie in mezelf nooit stuk is geweest. Mijn essentie is mijn verbinding met het universum, de aarde, de maan, de zon en de mensen. Vanuit die rijke verbinding kan ik nog meer vertrouwen op mijn sterk ontwikkelde intuïtie, mijn helder weten en voelen. Ik ben gelukkig en geheeld, stel me open en laat me leiden.

NU 2016

Ik heb inmiddels al weer vele spirituele reizen georganiseerd en begeleid. Ik werk in samenwerking met fijne en professionele collega's en wij bieden daardoor meer verschillende reizen aan. Ik reis nog meer dan voorheen wat ik heerlijk vind. Mijn zoon is nu 18 jaar en als moeder heb ik meer tijd voor mij. Tijd voor schilderen en schrijven. 

Ik vertrouw compleet op het universum, zij wijst mij de weg, ik luister.

Ik hoop dat ik je mag ontmoeten, graag tot ziens! Bekijk alle spirituele reizen