Wij doen alles voor jouw geluk

Individuele coaching na een spirituele reis

Onze ervaringen met de spirituele reizen geeft ons veel informatie over wat deelnemers willen en nodig hebben. In elke spirituele reis kom je dingen van jezelf tegen die niet altijd kunt verwerken of integreren. Je wilt natuurlijk het beste uit de reis halen en zorgen voor een resultaat die écht je leven beïnvloed! Wij geven de beste kwaliteit van coaching in de reizen. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit wilt voortzetten in de vorm van nazorg.

Nazorg kan bij Spirituele Vakantie Reizen

Els van der Ark en Diana Bergsma zijn beide zeer ervaren en professionele coaches die de spirituele reizen begeleiden. Graag willen zij de nazorg verzorgen.

Wat zijn onze nazorg opties?

Vraag NU je online coaching aan 
Coachen via de telefoon of skype is een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft. In je eigen tijd en vertrouwde omgeving kan er contact gezocht worden met Els of Diana.

Vraag je individuele coaching aan 
Els en Diana geven graag individuele coaching trajecten. Het voordeel is dat je met hun een proces hebt doorlopen tijdens je reis en je kent elkaar.

Vraag hier onze mogelijkheden aan.

Zakelijke trajecten
Op reis komen: zzp-ers, ondernemers, mensen met belangrijke maatschappelijke functies, onderwijspersoneel, managers, zorgverleners, financiële dienstverleners, enzovoort. Werkgevers en werknemers die vaak HBO of Universitair opgeleid zijn.
In de zakelijke trajecten hebben deelnemers een budget. In dit budget kan ook de nazorg besproken en meegenomen worden. Vraag hier je nazorg aan: KLIK hier

Hartelijke dank namens:

Els van der Ark en Diana Bergsma

Gelijk even onze reizen zien? KLIK hier

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →