Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Terug naar Nieuwsbrief / Archief

Dag lieve mensen,

Hoe gaat het me je in deze hectische tijden? Werk je of sta je langs de kantlijn? Heb je een hobby opgepakt? Ben je lekker veel buiten en geniet je ook van de bloemen? Heb je afscheid moeten nemen van een dierbare?

Hoe je situatie ook is, we zitten nog midden in het corona tijdperk en ik hoop van harte dat jij doorgaat met je leven op een positieve manier. 

We hebben het heel hard nodig dat mensen energiek en optimistisch zijn en zich niet teveel laten meeslepen met angst en paniek.

Ik ben blij met dit bezinningsmoment, ik ben bewust dat wij als mens een grote invloed kunnen hebben op een andere maatschappij die niet berust is op macht!

Mensen stelen energie van elkaar, dat doen ze door middel van macht, kracht en manipulatie. Dat weten we al. En dat is ook precies wat de media doet. Probeer het nieuws te observeren en zie ook hoe het nieuws je gedrag beïnvloed. Die beïnvloeding zorgt ervoor dat jij je gedrag en je leven aanpast. Je kunt daar bewust van worden.

Ik benoem dit omdat ik hoor van mensen hoe angstig ze zijn om ziek te worden of/en angst voor verlies. Bekijk eerlijk waarmee je worstelt en analyseer je gedachtes hierover. Het gaat erom dat jij je twijfels, angsten en onzekerheden wegneemt en vertrouwen ontwikkelt. 

Ieder virus laat een onbalans zien. Volgens mij gaat het Coronavirus over een economische onbalans. Kijk naar wie de macht en het geld hebben en hoe dit nu voor een deel op instorten staat. 

Mijn vraag aan jou is: wat wil dit virus jou persoonlijk zeggen? 

Jouw bewustzijn bepaalt hoe wij als mensen omgaan met dit soort onderwerpen. Jouw zelfreflectie is belangrijk voor het geheel. 

En je weet het: Je bent liefde,

Liefs en een knuffel, Diana


Jolanda, een van onze deelnemers heeft een leuk filmpje van de Maart Winterreis gemaakt.

Ik heb geen idee wanneer we mogen reizen, wil je toch op retraite dan kun je kiezen voor de coaching retraite bij mij in Zutphen.

Voor mensen die in de buurt van Zutphen wonen, heb ik ook een aanbod.

Tot de volgende keer!

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →