Reizen is bezinnen en tot rust komen

Terug naar Nieuwsbrief / Archief

Met Mariëtte je rust vinden...

Niets is belangrijker voor Mariëtte om ontspannen en rustig door het leven te gaan. Ik heb nu ruim een jaar gewerkt met deze lieve collega en het is opvallend dat zij echt in staat is Mindful te leven. Met alle ups en downs die erbij horen. En daar hou ik van, collega's die de moed hebben om het voor zichzelf waar te maken.

Ik heb nog nooit van mn leven zo op het strand gezeten. Ik vond het geweldig te mediteren in de harde wind. Fijn op Terschelling, toppie!  Annelies

Mariëtte geeft net even van meer...ze houdt niet vast aan alleen mindfulness technieken te leren, maar ze durft ook, uit een andere hoek te komen. Mens zijn. Ze heeft oprechte belangstelling voor je, ze wil écht weten hoe het met je gaat..

Als trainer heeft Mariëtte het fantastisch gedaan. Ik houd er niet van als mensen heel overdreven zweverig worden. Zij staat met beide benen op de grond, Wilma Huisman

In het Mindfulness weekend van 26-28 jan op Terschelling, geeft ze een prachtige afwisseling in meditaties, yoga, omgaan met stress en onrust, wandelen en zoveel meer.

Heb mn hoofd losgelaten en ben in contact in mn hart. Dankjewel voor het gidsen en mij stilzetten op een goede manier en daardoor in beweging zetten. Ik ben heel blij met het weekend, ik ben vol lof.

Heb jij rust en ontspanning nodig dan geef ik je advies om dit weekend te gaan doen. Gezien onze organisatie van zo'n weekend en de organisatie binnen de locatie vragen wij je te boeken voor 17 januari. Na 17 januari kan er niet meer geboekt worden!!

Lees verder op de site

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →