Wij doen alles voor jouw geluk

Onze Duurzame projecten in de wereld

Wij willen meewerken aan duurzame oplossingen. Vele spirituele reizen hebben een ander duurzaam project. Je kunt je als vrijwilliger opgeven en meewerken aan een project. Wil je daar meer informatie over, neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

De Mindful - safari wandel retraite in Tanzania►

Wij zijn al jaren betrokken bij sponsoringsprojecten van Masaï in Ngorongoro en Arusha en anderen op het gebied van onderwijs, namelijk:

  • De driejarige sponsoring van een jonge Masaï tot leraar op een basisschool.
  • De driejarige sponsoring van een Masaï meisje voor Vocational onderwijs
  • Sponsoring van kacheltjes in de hutten om de intense rook af te voeren, longaandoeningen zijn doodsoorzaak nummer 1 in Ngorongoro
  • Sponsoring van een meisje om safari kok te worden
  • Sponsoring van een Masaï om naar de universiteit te gaan in Dar Es salaam. Doel: leraar wetenschap en scheikunde
  • De langdurige sponsoring van de droomschool in Endonyowas Tanzania. De droomschool is een initiatief van de Masaï zelf om de allerarmste kinderen in Nainokanoka basisonderwijs te geven zodat zij meer kans hebben op een betere toekomst. Dit initiatief wordt door ons ondersteund en gecoacht om zich verder te kunnen ontwikkelen. Dit betekent concreet dat deze kinderen niet gedoemd zijn later:
  • In de prostitutie te belanden.
  • In drugs te handelen.
  • In de criminaliteit terecht te komen.

De Body - Mind retreat naar Indonesië►

Alam Kita; een bijzonder project

Alam Kita is niet ‘zo maar’ een bijzondere plek voor retraites. Eén van de redenen dat Alam Kita gebouwd wordt is Layla, een Indonesisch meisje van 17 met syndroom van Down én doof. In Indonesië is er nog weinig kennis over mensen met beperkingen, laat staan voorzieningen zoals speciale scholen.

Deze jongeren zitten dus de hele dag thuis en worden niet uitgedaagd. Alam Kita wil graag een stage/werkervaringsplek worden, juist voor deze jongeren, zodat ze met hun opgedane vaardigheden verder kunnen komen in dit leven. We willen dit doen met begeleiding van stagiaires van SPW opleidingen uit Nederland. 

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

15.1 708 15