Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 24 nov - 26 nov 2017 Ga Staan voor jouw vrouw zijn! Nederland 329,-

Inleiding Reisprogramma

Ga staan voor jouw vrouw zijn!

Als vrouw verlang jij ernaar de vrouw te zijn die je echt bent. Velen dragen echter een masker, omdat ze denken niet te voldoen en dat graag camoufleren. En jij?

 • Kijk jij vooral naar wat er niet goed aan je is?
 • Wil jij je verlangen volgen, maar durf je niet?
 • Vind jij anderen mooier, beter en succesvoller dan jij?
 • Volg jij eerder andermans mening, normen en waarden dan die van jezelf?
 • Voel jij je niet de sensuele vrouw die je wilt zijn?
 • Vind je complimenten en hulp ontvangen moeilijk?
 • Vind jij jezelf maar gewoontjes? Of zelfs dom?

De consequenties zijn dat je je kleiner maakt dan je bent, waardoor je veel in het leven mist en misloopt. Je zit vaak slecht in je vel en haalt minder uit jezelf dan erin zit.

Word vrij, geloof in jezelf

Als je echt vrij wilt worden en wilt begrijpen hoe jij invloed hebt op je eigenwaarde en zelfvertrouwen, doe dan mee met dit heerlijk vrouwenweekend. Marieke en Diana nemen je mee op ontdekkingstocht om in je vrouwelijke energie te komen en je lichaam te leren kennen en te accepteren.

In dit prachtige weekend ervaar jij wat het is om als vrouwen samen te zijn, je te laten onderdompelen in je vrouwelijke energie en je te spiegelen, juist omdat wij als vrouwen een zachte en liefdevolle energie uitwisselen.

Sensualiteit gaat over het opvangen van alle prikkels van je zintuigen, zoals het ruiken van een parfum of het ontvangen van een compliment. Het draait echter ook om het genieten van het vrouw-zijn, de relatie met jezelf, je eigenwaarde, je zelfbeeld, je vrij voelen en in het hier en nu zijn. Wie wil dat niet? Geef jezelf een boost en Ga Staan voor jou vrouw zijn!

De eerste stap is heel eenvoudig: meld je aan!

Dit vrouwenweekend brengt jou waardevolle resultaten:

 • je voelt je vrijer  
 • je voelt je vrouw
 • je sprankelt
 • je voelt je zachter en kan deze kracht inzetten
 • je wordt zelfbewuster
 • je weet je omringd met een groep gelijkgestemde vrouwen
 • je begrijpt beter wat jij wilt.

Deze werkvormen zetten je in beweging:

Stemexpressie en beeldend vormen met Diana en Biodanza met Marieke. Lees ook het Blog over Biodanza
We werken met een kleine groep van maximaal 14 mensen om je de aandacht te geven die jij verdient.
Bedenk wat het voor jou betekent om de vrouw te zijn die jij wilt zijn. Stel je voor hoe jouw leven er dan uitziet.

Wil je dat wij je daarbij helpen? 

 

 

Naar boven

Voor wie

Voor alle vrouwen in elke leeftijd. 

Naar boven

Prijzen

 

 • Dit weekend kost €399,- voor een 1 pers. kamer
 • Voor een 2 pers. kamer betaal je €329,-
 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie zoals, gezellige zitjes, groepsruimte en tuinen.
 • De maaltijden zijn 3 keer per dag compleet verzorgd.

Inclusief in de retraite

 • De begeleiding van Marieke Baan en Diana Bergsma
 • Het programma
 • Ontbijt, Lunch en Diners
 • Prijs gebaseerd op 2 pers. slaapkamer
 • ​Organisatie door Spirituele Vakantie Reizen

Exclusief in de retraite

 • Reiskosten
 • ​Toeristen belasting
 • Drankjes en koffie buiten de maaltijden om
 • Maaltijden en drankjes buiten de locatie

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de dood, de aarde, de natuur, de dieren, de sterren en planeten. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd, het geeft zin aan mijn leven. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Daar heb ik mezelf leren kennen. Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach.

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen echt veranderen, hun verlangens en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. Dat zij weer in contact komen met hun hogere zelf. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf antwoorden vinden. Ik mag je graag motiveren om in beweging te komen op een speelse en intuïtieve manier. Daardoor kan jij jouw wereld vanuit verschillende kanten bekijken en ervaren.
No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen,  en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen. De reizen zijn zeer verschillend en worden uitgevoerd door een fantastisch professioneel team.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch coach, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw.  Lees over mijn studies! 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Marieke Baan

Weekend: Become the woman you want

Marieke heeft de 4 jarige opleiding gedaan voor Biodanza Facilitator en zij danst al weer 10 jaar Biodanza. Wat Marieke belangrijk vind is dat haar leerlingen hun authenticiteit beleven, waardoor ze krachtiger worden en weer weten wat ze echt willen in hun leven. Met haar energie en enthousiasme neemt ze je mee op prachtige muziek in haar biodanzaworkshops. Ze is graag jouw spiegel en met haar scherpe intuïtie leer je over wie jij bent en wat je wilt.

Marieke garandeert een veilige setting en een fijne sfeer. In verbinding komen met jezelf, nieuw en ander contact ervaren met elkaar en letterlijk in beweging komen zijn de ingrediënten van haar biodanzaklassen. Zij weet als geen ander dat 1 beweging meer zegt dan 1000 woorden.

Haar motto is ‘Dans je Leven.’ Zoals je danst, zo leef je. Verander je je dans, dan zal je leven veranderen.

www.biodanza4you.nl/

Naar boven

Reisschema

DAG 1 » vrijdag

aankomst 13.00 en 13.30
18.00 diner
​19.00 kennismaking en avondprogramma

DAG 2 » zaterdag

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.00 lunch
15.00 programma
18.00 diner
20.30 programma

DAG 3 » zondag

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.00 lunch
15.00 programma
17.00 naar huis

Naar boven

Vervoer naar Nederland

Spirituele Vakantie reizen koopt geen vluchten, geen boot tickets, levert geen pakketreizen met vervoer, de deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor vervoer naar en van de locatie.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Ga Staan voor jouw vrouw zijn!
 • Alleen voor vrouwen