Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 24 nov - 26 nov 2017 Ga Staan voor jou vrouw zijn! Nederland 329,-

Reisbeoordelingen Avontuurlijke Coaching Reizen

  • juli 2017 Coaching reis: Leef gelukkig en vrij in Juni

    Weer een mooie reis in Marrakesh, dit keer zelfs naar de woestijn geweest. Wat een zonsopgang en wat een stilte en ruimte. Dank je lieve mensen het was ook voor mij heel bijzonder. Hieronder enkele reacties van deelnemers. Ik hoop ook jou te ontmoeten, liefde Diana
    Volgende reis is in sep, in Marrakesh


    Wat een verrijkende reis, dit was mijn 2de reis met Diana

    De vraag waarmee ik deze reis in ging over hoe nu verder met mijn leven, heb ik in deze week ontdekt.
    Diana maakte steeds duidelijk dat we een keuzes hebben, iets wat ik nogal vergeet. 

    Ik heb weer in de spiegel gekeken, dat is confronterend en heel krachtig. Dat geeft gelijk meer inzicht en de dingen worden helder. Ik heb het gevoel dat ik zelf de antwoorden heb gevonden.
    Het is fijn dat Diana dingen herkent en dat ze begrijpt waar het over gaat. Zij benadert de mensen ook individueel in de groep en zij biedt een mooie mix van werkvormen waar we wat aan hebben.
    Tijdens de week heb je veel tijd om de dingen te verwerken en lekker te ontspannen bij het zwembad of in de tuinen.
    De locatie is een klein paradijs, ik vind het een park, het is geweldig. Het eten is super, het personeel is heel vriendelijk.
    Ik beveel je echt deze reis aan, het is een cadeau aan jezelf. Dank je, liefs Wilma


    Ik voelde gelijk dat ik deze reis wilde maken

    Ook omdat tijdens het telefoongesprek met Diana mij al duidelijk werd dat ze me kon helpen. Ik ben super blij dat ik me meteen goed voelde en ook met de de groep. Ik voelde me veilig om me open te stellen en mezelf te zijn. Het spiegel effect is super, je herkent je gelijk in de ander.
    De coaching van Diana is erg goed, zij is niet oordelend, luistert echt, de verschillende werkvormen waren fijn en afwisselend.
    Ik heb me vaak verbaasd over hoe Diana steeds de kern raakte. Daardoor durfde ik ook echt naar mezelf te kijken en nu kan ik door met me leven. 
    Het hotel is heerlijk, je kan je afzonderen waar je wilt, de kamer is fijn, rustig, groot zwembad en de tuinen waren geweldig, het eten was lekker. De excursies waren mooi, vooral de woestijn en de visualisatie die daar deden. Dat was krachtig!

    Dank je Diana, tot ziens! liefs Tamara


    Ik vond het een waardevolle week

    De combi van ontspanning, excursies en de coaching was erg goed. Daarbij was het hard werken tijdens de coaching uren. De coaching van Diana is prettig, eerlijk en liefdevol met veel veiligheid. De confrontatie met de “perfectie dochter” in mezelf was pijnlijk, het heeft me veel opgeleverd aan inzicht en besef hoe ik mezelf klem zet. Vele puzzelstukjes zijn op de plaats gevallen, ik kan nu beter zien hoe ik reageer en waarom dat zo is.

    Ik kreeg van Diana een zeer bijzondere ervaring van de soundheling die zij bij mij deed, ik voelde me daarna gelijk uit me hoofd, ontspannen en energiek. Dat heeft me echt goed gedaan. Daardoor kon ik mezelf ook meer openen naar de anderen maar ook in mijn gevoel. Ik begrijp dat ik nog een weg te gaan heb, deze week is de start geweest om mezelf echt serieus te nemen. Ik heb begrepen hoe ik mezelf kleiner maak door te oordelen en te veroordelen. Ik kan nu milder naar mezelf zijn.

    Het was een fijne groep, ik kreeg steun en voelde me herkent ook in de verhalen van de anderen. Ik voelde me verwend door de prettige kamers, het ekkere eten, de fijne sfeer, het personeel die zo vriendelijk en behulpzaam was.

    Ik hoop dat vele mensen met Diana op reis gaan, het is zo bijzonder dat ik het jou ook gun! Dank je Gerdien

  • april 2017 Innerlijke reis voor vrouwen in April

    Deze innerlijke reis voor vrouwen in Marrakesh was voor mij boeiend en fijn. Werken met zeer verschillende vrouwen en thema's is een uitdaging die ik graag doe. Een compliment aan deze vrouwen die dit avontuur wilde aangaan...
    Marrakesh blijft bijzonder, ook na veel bezoeken. Ik hoop je daar te ontmoeten, liefs Diana


    Weer op reis met Diana.. de vierde keer dat ik mee ging..

    Maar nu naar Marokko, ik vond het erg spannend en had eerlijk gezegd mijn twijfels bij het land, maar ik wilde graag even weg van alles om weer de rust in mezelf te vinden en dichter bij mezelf te komen.. 
    Die twijfels waren al heel snel weg toen ik het land binnen kwam. Wat een kleurrijk land, prachtige omgeving en de locatie is geweldig! Je voelt zoveel rust en ontspanning. De mensen zijn erg vriendelijk en het eten is HEERLIJK!

    Ik voelde me meteen al veilig en zo vertrouwd in de groep. Ik vond het erg mooi om te zien dat ondanks je allemaal zo verschillend bent, je toch heel veel herkent in de ander. Het was een mooie leerzame week waarin ik dingen heb uitgesproken, niet ben weggelopen en alles ben aangegaan. Ik voel dat ik weer wat meer vertrouwen heb in mezelf en zachter ben voor het kinddeel in mij. Ik heb deze week heel veel inzichten gekregen hoe ik nu weer verder kan om dit vast te blijven houden. 

    Diana, de manier waarop je werkt vind ik erg bijzonder.. Je weet altijd de juiste snaar te raken en dat doe je op een confronterende, maar liefdevolle manier waardoor ik steeds weer een stukje verder kom. 
    Je bent open, eerlijk en oprecht waardoor ik me veilig voel bij je.
    Ik ben je enorm dankbaar en ik heb héél veel respect en bewondering voor je wat je steeds weer neerzet en hoeveel warmte en liefde je geeft aan de ander.
    Wie weet tot de volgende reis;-) Liefs Sarina


    Lieve Diana

    Wat heb ik genoten van deze reis 

    Via Google had ik je gevonden en daar ben ik ontzettend blij mee. De locatie was prachtig. Een hele mooie tuin, vriendelijk personeel, heerlijk eten en een verkoelend zwembad. Ook de kamers waren heerlijk en rustig.

    De week zat goed in elkaar. Jij had de leiding en tegelijkertijd vroeg je ook onze eigen inbreng. Je paste je programma makkelijk aan wanneer dit nodig was. Het geheel heb ik als dynamisch en organisch ervaren. De tijd van werken was goed in balans met de rust tijd.

    Voor jouw inzet en experstise heb ik bewondering. Ik vind je erg kundig en je hebt een breed scala wat je aan werkvormen inzet.

    Je hebt een veilige sfeer gecreëerd en dat ook vast gehouden. Dat was erg belangrijk voor mij. Ik kan, en zal je van harte aanbevelen bij anderen, Veel liefs Liesbeth


    Lieve Diana

    De reis naar Marrakesh is moeilijk weer te geven in woorden..

    ..omdat dat tekort kan doen aan alles wat ik heb mee gemaakt, geleerd en heb meegekregen. Toch zal ik een poging wagen.

    Tijdens deze reis heeft Diana ons meegenomen naar een schitterende plek in een prachtig land, maar bovenal was het een innerlijke reis op zoek naar wie we zijn, ons innerlijke ik.

    Diana kan hierbij putten uit een breed scala aan tools en skills. Echter vooral biedt zij door haar kalme, zachte, respect - en liefdevolle benadering een veilige omgeving om op zoek te gaan naar jezelf.

    Hierdoor kan ik nu, met een rugzak vol nieuwe inzichten en tools met vertrouwen verder reizen over mijn levensweg.
    Veel dank Wilma.


    Lieve Diana

    Een prachtige week, ik heel veel geleerd en beleefd

    Diana zorgt voor een veilige setting, om processen in jezelf onder ogen te zien en te verwerken. De locatie is prachtig en rustig en heel goed verzorgd. Het eten is heerlijk en de medewerkers supervriendelijk.

    We hebben naast het persoonsgerichte werk, ook twee leuke excursies gemaakt, wat een fijne break gaf in de week. Marokko is vriendelijk en mooi. Tijdens de week was het in het begin heel heet, en hebben we vaak genoten van en ook zelfs "gewerkt" in het zwembad. Later was het minder heet en zijn we op excursie naar de stad gegaan.

    Ik kan deze coachingsweek echt aanraden als je iets in je leven wilt doorbreken, een nieuwe, frisse kijk nodig hebt of vast bent gelopen en een nieuwe opening nodig hebt. Veel plezier!
    Dank Tessa

  • februari 2017 Coaching reis in Marrakesh in Februari

    Wat een heerlijke reis in een klimaat van gemiddeld 22 graden in Marrakech. Lekker gebruind en ontspannen kijk ik terug op een boeiende en intensieve week. Daar waar nog geen liefde was in mezelf heb ik liefde kunnen vinden. Hieronder staan van een paar deelnemers uitgebreide reviews.
    Ik hoop ook jou te ontmoeten in een mooie spirituele reis, in maart ga ik weer naar Marrakech, warms Diana


    Een all- inclusive reis met Diana: je innerlijke en uiterlijke reisgids

    Een week met Diana op stap brengt veel verrassingen. Voor vertrek heb ik slechts een uurtje telefonisch met haar gesproken. Ik weet niet meer hoe ik verder wil met mijn werkzame leven en zoek een coach. In het telefoongesprek stelt Diana mij een aantal vragen en al snel zit ik in tranen: ja, we zijn bij de kern van mijn verlangen beland. Ik ben onder de indruk dat zij daar zo snel weet te komen en ik boek direct mijn reis met haar naar Marrakech. Ik weet dat ik bij de juiste persoon ben die mij helpt te vinden hoe ik wil dat mijn werk er de komende jaren uit gaat zien.

    En natuurlijk heb ik zo midden in de winter, zin in de zon en Marokko. Ik ga dus het nuttige met het aangename combineren. Diana helpt al met het boeken van de vlucht en we ontmoeten elkaar voor het eerst op het vliegveld. Ik hoef alleen maar achter Diana aan te lopen. Zij regelt alles en dat vind ik wel eens lekker. Vliegtuig in, taxi in in Marrakkech die zij al geregeld heeft en zo kunnen we 's avonds direct aanschuiven aan het diner in ons heerlijke resort. Een week lang een super verzorging want het is duidelijk dat het personeel van Diana houdt en het haar graag naar de zin maakt.

    De coachings zijn raak. Na 3 dagen roep ik: "missie geslaagd" want ik weet hoe ik verder wil met mijn werk. Hoe is het mogelijk, na 3 dagen al zo'n doorbraak en zulke diepe inzichten! De dagen erna is het dan ook alleen nog wat fijn slijpen. 
    En dan dient zich nog een ander groot thema aan. Wat een geluk dat ik dat ook met Diana mag doorvoelen.
    Diana blijft verrassen. Naast coachen doen we stemwerk met elkaar, mediteren we en geeft ze een klankconcert voor ons en het personeel. Wat een veelzijdigheid!

    Diana is niet alleen de gids die je door je innerlijke ruimte loodst. Nee, dat doe ze je ook door Marrakesh of waar je maar naar toe wilt. Ze weet die plekjes waar je moet zijn in het prachtige Marokko. En gewoon iets betalen in de souk in Marrakesh is er niet bij. Ze legt ons uit hoe het spel van het afdingen erbij hoort en hoe het gespeeld moet worden. En zowaar ik krijg er lol in. Mijn leren poef koop ik voor € 15,=, 20% van de prijs waar de verkoper op inzette!
    Ik ben trots op mezelf en blij met Diana die in een week zoveel talenten in mij naar boven haalde.  Heel veel dank Francis.


    Mijn reis met Diana was een reis op zoek naar mijn innerlijke zelf

    Ik wilde erachter proberen te komen, hoe het gekomen is dat ik ben wie ik ben en of ik mijn talenten op de goede manier inzet? Waarom ik doe wat ik doe en wat de mensen die ik in mijn leven ben tegen gekomen hebben betekend voor mijn persoonlijke ontwikkeling.Door middel van meditatie, Voice Dialoque, sound healing en veel coachingsgesprekken ben ik tot inzichten gekomen. Samen met de andere deelneemster hebben we uren met elkaar gepraat en veel stiltemomenten gekend. Alles bij elkaar was voor mij een bijzondere ervaring.

    De locatie waar we verbleven hielp daar zeer aan mee. Ik verbleef in een heerlijk rustig gelegen riad, gelegen in een prachtige tuin met een heerlijk zwembad, heerlijk Marrokaans eten en alleen maar lieve mensen om me heen. Een plek om zeker nog eens naar terug te keren. De terugkeer in Nederland was lastig, omdat je hier weer in beslag genomen wordt door je kinderen en omdat er thuis en op werk weer van je wordt verlangd dat je meedraait. Ik zal dus verder aan de slag gaan met de inzichten opgedaan in Marrakesh. Ik wil je bedanken voor de mooie en bijzondere week, liefs Gabriëlle


    Mijn week in Marrakesh - Wat een cadeau!

    Gisteravond laat ben ik teruggekomen uit Marrakesh. Ik ben een week weg geweest met een coachingsreis van en met Diana Bergsma van Spirituele Vakantie Reizen.

    Diana had gezegd dat het slim was om de dag na aankomst niets te plannen. En ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Want wat een ervaring was deze week. En wat is de overgang naar het druilerige Nederland groot.

    Ik voel melancholie als ik terugdenk aan die heerlijke warmte en zon, het zalige eten, de fijne kamer, de leuke contacten met het Marokkaanse personeel, met handen en voeten, want wij spraken maar een paar woorden Frans. En ik denk terug aan het fijne gezelschap van Diana en de groep. Wat voelde ik me veilig en geborgen afgelopen week. En wat een lol hebben we ook gehad met elkaar.

    Natuurlijk is het fijn man en kind hier weer in de armen te sluiten. Maar ik heb nog even geen zin in mails en telefoontjes en afspraken. Ik blijf het liefst nog even in deze cocon van rust.

    Want dat ervaar ik vooral na deze week. Een gevoel van rust. Ik voel me heel dicht bij mezelf. Voel precies waar ik behoefte aan heb. En geef gemakkelijker mijn grenzen aan. Ik voel me vrij en dat gevoel wil ik heel graag vasthouden.

    De reden dat ik deze reis boekte was dat ik veel stress ervoer. Ik was heel vaak moe, had ellenlange to-do lijsten. En ik was vaak gefrustreerd over wat ik niet had gedaan en allemaal nog wilde doen. Ik ben intelligent en ambitieus, en heb veel ideeën, die ik het liefst meteen wil uitvoeren. Eigenlijk liep ik altijd voor mezelf uit. Ik stond altijd ‘aan’, was snel, reageerde meteen. Ik piekerde veel, de gedachten vlogen door mijn hoofd, en ik was altijd aan het wikken en wegen. Ik kon ook geen nee zeggen. Ik word er weer moe van als ik het zo opschrijf…

    Gelukkig heb ik afgelopen week veel geleerd over wat ik kan doen - en laten - om rust te ervaren, m’n grenzen aan te geven en me vrij te voelen. Ik heb geoefend met gronden en het energetisch innemen van mijn eigen ruimte. Ik merkte meteen het effect daarvan toen we in de Souks in Marrakesh liepen, waar er, zodra je je oog op iets laat vallen, een mannetje naast je staat. Mijn ‘no, thank you’ werd geaccepteerd, ze lieten me met rust.

    Ik heb ook geleerd dat dat kleine meisje in mij, net als vroeger, nog steeds bezig is overal de harmonie te bewaren en dingen op te lossen. Maar dat is een oud patroon. Ik ben nu volwassen, ik heb de regie en hoef me daar niet meer mee bezig te houden. Dat inzicht zorgt voor opluchting. Ik weet nu beter hoe ik in (werk)contacten en binnen mijn gezin op een liefdevolle manier mijn grenzen kan aangeven.

    Mijn focus voor de komende maanden is ontspanning. Want ik heb ervaren in deze week dat ik in ontspannen staat precies weet hoe het zit en wat ik verlang. En weet ik het niet dan is er geen gepieker maar vertrouwen dat het antwoord wel komt. Dat heerlijke gevoel wil ik bij me houden. En dus gooi ik mijn dagindeling helemaal om. En maak ik ruimte voor yoga en ontspanning. En zorg ik ervoor dat ik niet meer altijd ‘aan’ sta.

    Ik heb het gevoel dat er echt iets veranderd is in mij, in heel positieve zin, gedurende deze week met Diana. Er is geen weg meer terug. Er heeft werkelijk een transformatie plaatsgevonden in mij. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze week heb gegund.
    Wat een cadeau lieve Diana!

  • november 2016 Leef gelukkig en vrij - november

    Wat een geweldige week met een mooie groep in Marrakesh! Veel dank aan ieder die mee was, warme groet Diana. De volgende reis is in Febr.2017


    De groepssessies en de coaching is heel diepgaand, het brengt me veel..

    ..ik kan mezelf laten zien, de verbinding is erg sterk met de groep. Ik ervaar deze week als een omslagpunt, een levensveranderende ervaring. Het was heel spannend om mezelf te laten zien in de groep, best eng om mezelf zo bloot te geven bij mensen die ik niet kende. Door me te openen kwamen er juist dingen bij mij in beweging.

    Diana bracht me precies naar de plek in mezelf 'waar de schoen wringt'. En me handvatten aanreikte om anders met mezelf en mijn leven om te gaan. De Klanken die we maken zijn geweldig, het zorgt ervoor dat ik gelijk aanwezig ben, in mijn lichaam. Het Verdiept en brengt mijn proces in beweging. Klanken is een mooie aanvulling op het lichaamswerk wat we doen.

    Het werken met de creatie spiraal heeft me inzicht gegeven hoe ik praktisch mijn wens kan creeeren. En de voice dialogue legde voor mij direct bloot waar ik tegen aan liep zoals de regie in de handen nemen en in mijn kracht staan. In de week voel ik mijn kracht en stevigheid toenemen, ik heb grond onder mijn voeten gekregen. Dat geeft me vertrouwen. Ik genoot van de fijne locatie, lekker en goed eten, fijne sfeer, mooie tuinen om te genieten. 

    Ik heb Diana ervaren als doortastend, confronterend, veilig, liefdevol, met humor, en dienstbaar aan het individuele en groepsproces. Het waterwiegen met haar was heerlijk en zacht. Genietend van het gedragen worden.

    Veel dank Heleen


    Dit is de 2de keer dat ik mee ga, ik heb de Kenia reis ook als heel bijzonder ervaren

    ...ik kon na de reis grote stappen zetten. Nu was ik op een punt wil ik de volgende stappen zetten, de timing was goed.

    Ik voel me heel erg op me plek in Noord Afrika, het soort duizend en 1 nacht gevoel. Ik hou van de kruiden, de geuren en kleuren, de sfeer, dat geeft het voor mij een extra dimensie. Het hotel is helemaal opgebouwd in traditionele marokkaanse sfeer wat echt een extra dimensie toevoegt. Het heerlijke marokkaanse eten maakte het een week vol genieten. 

    Ik vind het heel fijn dat de coaching in de groep is, de anderen zijn de spiegels en de thema s zijn herkenbaar. Dat zorgt er voor dat ik me veilig voel. Was ook fijn dat we met met vrouwen waren, de verbinding in het vrouw zijn. Er zijn veel vrouwen onderwerpen aan bod gekomen. Ik herken mezelf in de verhalen van anderen, het helpt me om op een andere manier naar mezelf te kijken, het geeft me tools om het zelf anders te gaan doen. Door de open en veilige sfeer kon ik mij laten raken in de spiegels die de andere vrouwen mij voor hielden. 

    De coaching is heel divers, ik hou erg van lichaamswerk. En er wordt direct gewerkt op een diepere laag. Ik heb echt het gevoel dat we met z'n allen het proces doen. Ik ben sprakeloos van hoe Diana me raakt, hoe ze me prikkelt. En daarmee bereikt zij dat het zichtbaar werd voor mezelf.

    Diana durft te confonteren, maar altijd liefdevol en oprecht. De confrontatie is niet altijd prettig maar door de openheid en de directe aanpak van Diana is er een veilige omgeving. Daardoor heb ik me nooit ongemakkelijk of niet op mijn plek gevoeld. Ik geniet erg van hoe alles in elkaar grijpt en naadloos op elkaar aansluit. Hoe het hele universum samen lijkt te werken om je verder te brengen. Diana faciliteert dat. Zij creëert dat veld.

    Ik vond de oefeningen van, "ik herken je, ik verbind me met je, ik vertrouw je en ik hou van je" gaf mij het gevoel van gedragen te zijn. Ik wil dit graag voor mezelf betekenen.

    Veel liefs Marel


    Lieve Diana ik ben je zo dankbaar voor gisteren, heel die dag
    Die voor mij begon met verdriet en eindige met een stralende lach

    Jij hebt mijn pijn weg geveegd met jou liefde en jou klank
    Wat ik nu voel is diepe eerbied en zoveel dank

    Het gesprek dat ik met jou heb gehad voelde voor mij als delen
    Zodat mijn ziel door jou woorden zo nog meer kon helen

    Je moest eens weten wat jij voor mij hebt gedaan
    Door te zeggen om los te mogen laten, om zo op eigen benen te staan

    Geen vergif meer bij mij binnen te laten komen
    Zodat mijn eigen licht en Liefde nu weer kan gaan stromen

    Jou woorden en daden die mij zo raakte in mijn HarT
    Het licht wat ik nu voel in plaats van eindeloos zwart

    Lieve Diana je bent zo liefdevol, open en echt
    Er zijn maar weinig therapeuten die zijn zoals jij, zo eerlijk en oprecht

    Dank je wel lief mooi mens
    Dat er meerdere deze reis met jou gaan maken is mijn aller grootste wens

    Liefs P.H


    Mijn wens was om rust te vinden in mezelf

    ..gelukkig kan ik zeggen aan het einde van de week dat ik die meer en meer heb gevonden. Ik heb begrepen over hoe ik in de slachtoffer rol zat en daardoor bevestiging zocht bij anderen. Ik leer nu meer eigen initiatief en beslissingen te nemen, zonder te steunen op anderen.

    Het waterwiegen raakte me bijzonder door het liefdevolle gedragen worden, iets wat ik niet zo ken in mijn leven.

    Ik vond de coaching heel eerlijk, doortastend, direkt, met respect en integer naar de deelnemer. Ik ervaarde dit als heel prettig en Diana heeft me echt wakker geschud. Ik vond het heel fijn om in een groep te zijn, je leert zoveel van anderen. Bijzonder dat we in zo'n korte tijd er zoveel vetrouwen onstond in de groep. We hadden een plezierige sfeer, veel gelachen, veel gedeeld.

    De locatie was in een woord geweldig, lekker eten, schoon, goede verzorging, fijn personeel. Ik kijk nu al uit naar een volgende coaching reis met Diana!

    Liefs Jolanda


    Marrakech, de locatie, de vriendelijkheid van de mensen

    ..het heerlijke eten, de mooie excursies en de bijzondere coaching maakte deze week als een topper!

    De coaching heb ik ervaren als heel diepgaand, ik heb wel mijn bodem gezien. Was een grote confrontie voor me om op mezelf teruggeworpen te worden, het heeft me doen beseffen dat ik zelf op mijn eigen benen moet staan.

    Het was fijn dat ik inzicht kreeg in de verschillende delen van mezelf. De groep is daarbij een spiegel geweest. Heel fijn omdat buiten je eigen omgeving en comfortzone in een warm en heerlijk resort te mogen ervaren. 

    Fijn dat ieder ook een concreet plan moest maken via de creatiespiraal, het zorgt ervoor dat ik het ook daadwerkelijk ga doen als ik thuis ben. Ik heb mijn passie terug gevonden en kan niet wachten om deze te gaan leven. 

    Diana is toegewijd, deskundig, heeft een wijsheid die altijd klopt, kijkt door je heen waardoor ik diep in mijn ziel heb kunnen kijken en ik mezelf heb gevonden. Het is een week met een kop en een staart. Ik ga naar huis met een gelukkig gevoel en weer bruisend van de nieuwe plannen voor mijn werk en persoonlijke leven. 

    Om mezelf scherp te houden zal ik graag weer deelnemen aan een volgende reis. 


    Marrakech wat een mooie en rustige locatie

    ...een ruime 1 persoons kamer waaraan nog twee kamer tegen over zitten een patio, met daarop een dakterras met ligbedden om heerlijk in de ochtend wakker te worden en om s'avonds naar de sterren te kijken.
    Het personeel is hier super lief en aardig.

    Dag 4:  wij komen in de ochtend bij elkaar en ik kan mijn verdriet niet onderdrukken, waarop Diana vraagt wat er scheelt.
    Ik vertel haar dat ik s'morgens huilend wakker ben geworden en dat ik niet uit mijn slachtoffer positie kan komen en weer begin ik te huilen, nu zo hard.
    Diana vraagt mij om tegen over haar te komen staan, met onze handen tegen elkaar. En vraagt mij hard te duwen tegen haar handpalmen. Met man en macht duw ik maar het lukt me niet, ze vraagt om er geluid bij te maken, ik duw en duw en kijk in haar ogen. Dan breek ik,  ik zie in haar ogen zoveel liefde dat ik nu helemaal niet meer kan duwen.
    In plaats daarvan ga ik haar omhelzen huilend diep vanuit mijn tenen. 
    Na het omhelzen vraagt ze Marël of zij achter mij wil staan als steun en Diana gaat mijn pijn weg zingen. Ik sluit mijn ogen en voel door heel mijn lijf rillingen. Langzaam word ik rustig en voel de klanken door mijn lijf heen gaan.
    Diana zegt ga maar liggen en ga maar even slapen, weer zingt ze met haar mooie stem, alsof er een moeder voor haar kind zingt dat het rustig word om te mogen slapen. Ik heb daar een half uur gelegen, ben rustig op gestaan en ik voelde mij totaal leeg.
    Zo'n leegte heb ik nog nooit gevoeld, zelfs mijn gedachten waren weg mijn hoofd was ook leeg.

    Dit is naaktheid je bent nu totaal naakt, vanuit hier kan je weer beginnen, zei ze.
    Iedereen zei dat ik straalde ik wilde niet meer praten .... ZijN ..... in stilte.

    Wat een bijzondere fijne ervaring, wat een liefde en wat een coach!  Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. 

    Dank en lief Pascal

  • april 2016 Heldinnen coaching reis

    Heldinnen zijn geboren deze dagen, zij hebben verborgen gevoelens, concepten, oude overtuigingen terug kunnen nemen en zijn gaan staan in hun kracht en vrijheid. Wat heerlijk om te zien die lach die tevoorschijn kwam na een traan. Wat fantastisch om mee te maken hoe de vrouwen elkaars spiegels wilden zijn, elkaar durfden te confronteren en omhelzen. Het raakt me hart enorm als ik zie dat er een heldin opstaat en niet meer een slachtoffer wilt zijn van haar situatie. Een heldin durft te vechten voor haar belangen, ze durft te staan voor haarzelf... Een heldin kun je niet maken, zij ontstaat omdat ze boven zichtzelf uitstijgt..lieve Heldinnen, ik buig voor jullie allemaal....Liefde Diana Bergsma


    Het waren bijzondere dagen op Terschelling.. Ik vond de groep erg fijn en dat gaf mij een veilig en vertrouwd gevoel waardoor ik mezelf helemaal kon laten gaan. Daardoor zijn er heftige maar ook hele mooie dingen gebeurd!:-) De locatie is geweldig en het eten was heerlijk! Diana, bedankt voor je fijne manier van werken! Ik vind je heel bijzonder!:-) Sarina


    In een paar dagen tijd heb ik muurtjes afgebroken en ben ik over hekken gesprongen die ik zelf hadden neergezet. Onder invloed van de warme, ontspannen leiding van Diana werden wij, 6 individuen, een hechte, veilige groep waarin wij stappen durfden te nemen. Dank voor de oprechte aandacht en betrokkenheid. Annelies


    Mijn tweede innerlijke reis onder begeleiding van Diana. Heb in deze reis ervaren dat ik afgelopen jaar ben gegroeid, zo kan ik mijn hart nu zien en voelen. Diana helpt mij om vraagstukken waar ik in vast zit te ontleden en te voelen. Ik heb opnieuw handvatten ontvangen om verder te groeien. Lieve Diana enorm bedankt voor alle warmte, diepgang en ervaringen. Anja


    Deze dagen op Terschelling zijn voor mij fantastisch geweest. Ik heb hier geleerd om tot mijn eigen gevoel te komen. Je hebt mij inzichten gegeven waar ik mee verder kan in mijn leven en heb intense woede en pijn eruit kunnen gooien. Alles los kunnen laten en volledig kunnen ontspannen, wat een geweldig gevoel! Dank je wel. Wilma


    Diana, op Terschelling ben ik weer vriendin geworden van mezelf, ik ben een leuke meid! Door te luisteren naar de mede -cursisten heb ik ook gekeken naar beslissingen die ik eerder genomen heb in mijn leven. Daar ontdekte ik dat ik de juiste dingen heb gedaan en voor mezelf ben opgekomen.Dus ik kan het wel en het zit wel in mij, ook al dacht ik de laatste tijd van niet.. Mijn ouders zijn 13 jaar geleden overleden, maar ik heb er geen oud zeer mee over. Ik herken veel worstelingen van mede-cursisten en het gaf mij een enorm gevoel van verbondenheid.

    Ik heb mezelf bij de hand om straks thuis ook weer de juiste beslissingen te nemen. Wat ik heb geleerd is dat ik ruimte moet innemen voor mezelf en duidelijk aanmoet geven wat ik wil. Niet denken...laat maar.. ander keertje..Diana noemde dit luiheid naar jezelf! Naast geestelijke inspanning heb ik ook ontspanning nodig, in de vorm van bewegen, dat kan fietsen zijn of wandelen. Gewoon tijd voor mezelf. Ik heb het gevoel dat ik weer geaard ben en stevig sta! Dankjewel Diana voor deze bijzondere ervaring... Dikke knuffel ...Marjolein


    Ik heb net 4 dagen met Diana en 5 andere prachtige vrouwen op Terschelling doorgebracht. Wauw..wat een bijzondere ervaring! Ik heb inzichten gekregen die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Het was mooi om te zien en te voelen dat we als groep zo snel hecht werden en ons open stelden naar elkaar. Ook was het erg gezellig onderling en hebben we met veel plezier een deel van onze vrije tijd samen doorgebracht. De locatie vind ik ook super, het bos, de vrijheid, heerlijk gegeten!

    Het was intensief. Ik ben erg moe maar zeer voldaan. Ik ben heel blij dat ik mee ben gegaan op deze reis en als een heldin straks weer op de boot stap naar huis. Diana bedankt! Je bent een kanjer en een heel bijzonder mens. Veel dank Stefanie

  • maart 2016 Coaching reis Kenia met Diana

    Wat een bijzondere spirituele reis in Kenia, blauwe zee, altijd zon, prachtige locatie en zwemmen onder de bomen met de aapjes. Een fantastiche locatie met heerlijk en gezond eten. Een lange reis maar absoluut de moeite waard!! Wil je ook echt iets bijzonders meemaken, ga dan de volgende keer mee!! Hieronder enkele ervaringen van deelnemers, Liefde Diana


    "Als je vrij bent, kan je elk moment zijn wie je bent.... Dit was voor mij het thema van deze retraite in Kenia, die echt in een woord geweldig was! Ik heb het gevoel dat ik deze week grotere stappen heb gezet in mijn ontwikkeling dan in alles wat ik hier voor gedaan heb. De begeleiding van Diana, de prachtige omgeving en de lieve mensen van Watamu Treehouse hebben dit tot een onvergetelijke ervaring gemaakt". 

    Veel liefs, Marielle


    Op de één of andere manier voelde ik dat deze Kenia reis iets voor mij zou zijn en dat het heel bijzonder zou worden. En dát is het geworden:

    • Dagelijks hadden we meerdere sessies waarbij Diana gebruik maakte van diverse werkvormen. Zij voelde feilloos aan waar mijn pijnpunten zaten. Het was best intensief, bij momenten zelfs hard voor mij, maar dit was duidelijk wat ik nodig had om tot inzicht te komen. Er werd heel wat in beweging gezet…

    Ik maakte ook kennis met het principe van overvloed. Diana maakte me duidelijk wanneer ik dacht vanuit tekort en hielp mij deze beperkte gedachtes te transformeren naar overvloed.

    ‘Mensen worden niet geboren op de dag dat hun moeder hen ter wereld brengt, maar wanneer het leven hen er toe aanzet om zichzelf ter wereld te brengen’ (Gabriel Garcia Marquez): tijdens de sessies heb ik meermaals het gevoel gehad opnieuw geboren te worden: ik heb veel geleerd en dit zal zeker een blijvende impact op mij hebben.

    • De uitstappen waren stuk voor stuk bijzonder: unieke kansen om ons met de prachtige natuur te verbinden en ook hier zaten voor mij weer levenslessen in verscholen:

    • “the floating” = symbool voor de manier waarop ik door het leven ga: hard werkend/ploeterend (in het water), geen tijd om te kijken naar al dat moois rondom mij. Diana leerde mij hoe ik mij kon ontspannen en “go with the flow”. Hoe gemakkelijk wordt het (leven) als ik op mezelf durf te vertrouwen en mij laat meedrijven…

    • Snorkelen stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en wou ik absoluut niet missen: dit gaf me zo’n vrij gevoel, ik werd er zo gelukkig van.

    • Het bezoek aan de olifanten, die pas tevoorschijn kwamen toen het al pikdonker was en we ze enkel nog met de nachtkijker van de gids konden waarnemen, leerde me om in het moment aanwezig te zijn en “to take pictures with my eyes”.

    • The Watamu Treehouse, ons hotel, was een droomlocatie te midden van de natuur met een prachtige architectuur. Op gebied van eten werden we hier ook helemaal verwend: een overdaad aan vers gesneden fruit, vers klaargemaakte salades en groentenschotels, smoothies, sappen,…

    • En dan heb ik het nog niet gehad over de mensen hier in Kenia/Watamu. Ik ben echt overdonderd door hun warmte, hun (levens)wijsheid, hun eenvoud,… Ik mag gerust zeggen dat mijn ogen zijn opengegaan: als ik naar hen kijk, zie ik wat wij in het Westen onbewust verloren hebben.

    Het opzet van deze Kenia reis was “vrijheid, inspiratie en transformatie”, en dat heeft het mij allemaal gebracht, en zoveel meer… Deze reis was voor mij een TOTAAL ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nazinderen. Ik ben zo blij dat ik mezelf deze reis heb gegund, ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Deze reis was in alle opzichten “overvloed”.


    Deze Kenia trip is een onvergetelijke ervaring. Je neemt letterlijk afstand van je normale leven. Ik ben blij dat ik mijn outplacement budget ingezet voor deze reis. De groep was gelukkig niet te groot waardoor ik zeer intensief aan mijzelf kon werken. Ook hadden mijn mede reizigers veel dezelfde dingen om uit te werken. Diana heeft deze week op vele manieren met ons gewerkt, wat een vakvrouw! Mooie werkvormen zoals: Innerlijk kind werk, opstellingen, stemwerk, waterwiegen en rollenspel. Ook nog 2x yoga sessies gedaan met Morris, een fijne lokale yoga docent. En dit alles boven in een prachtige zaal onder het prachtige palmbladeren dak. Een bijna 360 graden uitzicht, met geluiden uit de natuur en de zee. Onvergetelijk!

    Dan nog de verzorging door de staff van het Treehouse die op een schaal van 1-10 minstens een 12 scoort, heerlijk eten, warmte en gezelligheid. Wij werden als prinsessen verzorgt.
    De excursies,werden door het Treehouse heel deskundig verzorgt. Het floaten, het snorkelen en olifanten kijken is onvergetelijk. Ook de catering was heerlijk bij deze trips, een ontbijt in het water na het floaten en lekkere dingetjes tijdens snorkelen en olifanten kijken, alles top verzorgt. 
    Nu thuis het geleerde in de praktijk brengen, ik heb er zin in. Dank Sandra

  • februari 2016 Retraite een nieuw begin met Atmani en Diana

    Retraite; een nieuw begin 2016, was een heerlijke start van dit jaar met 10 geweldige mensen! Dank voor jullie input en liefde. We gaan ervoor dit jaar! Lees hieronder enkele ervaringen van deelnemers. Liefde Diana Bergsma


    Lieve Atmani en Diana

    Ik heb in één weekend een bijzondere reis gemaakt. Ik twijfelde of ik mee moest gaan en ook toen ik geboekt had zag ik er op een bepaalde manier tegenop en dat waar ik tegenop zag was er ook. Alleen kon ik me makkelijk over de weerstand heen zetten.

    Er werd gedanst en gezongen en nieuwe dingen met klanken gedaan die mijn rationale geest thuis moeilijk kon aanvaarden. Maar ik kon me er direct aan overgeven en die blokkades vielen weg. En er wordt een mooie koppeling gemaakt met coaching om patronen helder te krijgen o.a. door opstellingen en andere werkvormen. In die afwisseling gebeurden er dingen, die ik van tevoren niet had kunnen voorzien.

    Een reis dus. Een reis naar delen van mezelf die ik nog niet eerder zo helder heb gezien en gevoeld. Diana is in staat om met klanken pijn uit je lijf te trekken die daar heel erg lang opgeborgen heeft liggen wachten op bevrijding en erkenning. Atmani is in staat om je met zijn woorden en muziek te laten landen in je lijf. Daar word je blij van. Ik heb gelachen en gehuild, ik heb gevoeld en inzichten verkregen. Ik weet nog niet precies wat het me gebracht heeft, maar het voelt in ieder geval als groei.

    Ik gun het iedereen en hoop dat jullie dit werk nog met veel mensen kunnen doen. Liefs Mieke


    Hallo Diana en Atmani,

    Ik heb de retraite als zeer zinvol beleefd. Ik heb Diana ervaren als een deskundige vrouw, die in staat is de mensen goed te begeleiden met hun (hulp)vraag. De soundhealings en de klanken die zij deed heb ik bewondering voor. Ik heb Atmani ervaren als een goede, rustige en zachte begeleider, die met zijn expertise een zekere aanvulling had op het geheel. Zijn muziek gaf zeker de nodige inspiratie.

    Als team vond ik jullie yin en yang, het past goed bij elkaar en zeker ondersteunend naar elkaar om een groep te begeleiden. De locatie heb ik als prettig ervaren, een goede verzorging. Succes met jullie werkzaamheden, dat jullie nog een hoop mensen mogen begeleiden. Wie weet tot ziens!!! Liefde (hart). Dorothea.


    Lieve Atmani en Diana,

    Ik ben geheel open de retraite ingegaan en heb hem als fijn, heel heftig en vertrouwd ervaren. Snel die band met de overige deelnemers en je wordt geraakt door alles wat je beleeft. Ik heb plezier gehad maar ook veel gehuild. Het zal er zo bij horen, denk ik dan maar. 

    Jullie zijn geweldige workshopgevers, warme, fijne en open mensen met veel liefde en goed op elkaar ingespeeld. Ik voelde me snel op m'n gemak. Ik heb me een beetje aan de zijlijn gehouden en dat was prima voor nu.  Lokatie was heerlijk, zo midden in het bos. Lekker rustig. Misschien tot ziens, lieve groeten Susan


    Ik ging er tamelijk blanco in: nieuw begin van mijn 3e 30 jaar.

    Verrassend en fijn weer contact te ervaren met mijn Hoger Bewustzijn (HC). En de tranen die dat opleverde waren werkelijk "cleansing for the soul". (Dat zwemmen in zee heb ik toch wel gemist hoor! Daar had ik helemaal naar toegeleefd). Ik heb genoten van de verbondenheid met de High C. Jullie beiden zijn intuïtief, energetisch fijngevoelig, humor, liefde en jullie hebben ruime ervaring in diverse werkvormen. Ik voelde me veilig en vertrouwd, en uitgenodigd mijZelf te zijn.

    De afstand naar de locatie schuurde wat, lijkt tijd te kosten (gerelateerd aan mijn eigen stressige leven natuurlijk). Maar was ook fijn zo langzaam de reis af te ronden. Ga zo door met genieten en jullie ZELF te zijn. Liefde van Anoniem.


    Ik heb een verslag gemaakt van wat er met me gebeurd is en welke eyeopeners het heeft opgeleverd. Het is een momentopname want ik merk dat er dagelijks nog kwartjes vallen. De reden om mee te gaan is dat ik wilde kijken naar hoe ik omga met autoriteiten en mannen. Ik geef mijn autoriteit, mijn kracht makkelijk weg. Denk dat de ander weet wat goed voor me is. Maar vaak kom ik er na een tijdje achter dat die ander het helemaal niet weet en dan ben ik boos.

    Dan komt een andere overtuiging naar boven; Ik moet het allemaal alleen doen. Over mijn vader denk ik; aardige man maar als de punt bij de paal komt, heb je er weinig aan. Dit is wat ik vaak merk bij mannen en ik merk ook dat ik hier graag naar zoek.

    Ik werd op Terschelling geconfronteerd met fijne en minder fijne delen van mijzelf.

    Het begon vrijdag met de tekening. Ik zag dat ik maar een deel van mijn hart tekende. De rest bleef verborgen. Daarna kwam het “ja” en “nee” zeggen. Ik kon krachtig “nee” zeggen en was dat al vrij vlot beu. Ik dacht letterlijk’'; “Ik weet dat ik Nee kan zeggen maar ik wil zo graag echt Ja zeggen.” Prompt werd er uitgelegd dat er alleen een echt ja kan zijn als er ook een echte nee kan zijn.

    De echte Ja raakte me diep, ik voelde mijn zachtheid en sommige spieren begonnen te trillen. Tijdens de zaterdag voelde ik me niet gezien en dat raakte aan mijn leerpunt. Maar dat had ik nog niet in de gaten. Ik deed wat ik altijd doe; Ik trok me terug, verstopte me en ging in de overleving. Kortom ik loop weg. Na een gesprek hierover kwam ik tot de conclusie dat het gene dat ik doen meg is, mijn ruimte innemen en dat is iets wat ik erg ingewikkeld vind. 

    De angst die erachter zit is een oude angst. het gaat over mijzelf te laten zien. Ik heb hier al het e.e.a. in geleerd de afgelopen jaren maar de angst om afgewezen, of buiten gesloten te worden is groot. De oorsprong ligt in het gezin waarin ik ben opgegroeid daar was het niet veilig om af te wijken van de algemene regel.

    Het werd me erg helder dat ik mijn ruimte in mag nemen, hoe spannend dat ook is. Doordat ik een mantra/affirmatie meer kreeg, had ik een houvast voor thuis. Ik gebruik het tijdens de dagelijkse meditatie. Op deze manier blijf ik bij de les en kan ik echt iets gaan veranderen in mijn leven.

    Nu ik weer thuis ben merk ik hoe weinig ik echt Ja zeg. Ik doe zo vaak ‘omdat het gedaan moet worden’. Het is leuk en confronterend ‘huiswerk’ om écht te kijken waar ik Ja tegen zeg en wil zeggen, vanuit mijn hart.

    Dank je voor deze retraite, José

  • september 2015 Inspirerend in verbinding met Diana

    Hoi Diana

    Voortaan zal ik altijd lachen als het woord chakra in mijn leven passeert. Wat een ervaring!

    Nuchtere boerendochter, mee met Diana. Op zoek naar contact met mezelf.

    Op Schiphol eerst maar eens contact maken met de anderen van de groep, na instappen verspreiden we ons over het vliegtuig. Twee uur later landen we, zoeken elkaar weer op en reizen verder Spanje in met de huurauto. Veelal zwijgend maken we de rit van een uurtje. In de nachtelijke uren slingert Diana tot slot de berg op. Na een kilometer of zes stopt ze en dirigeert ons met koffer de auto uit.

    Abdel wacht ons op en voorzichtig strompelen we met koffer en al in het pikkedonker een vage trap af. Abdel licht vooral zijn eigen pad bij en wij volgen lachend. Het avontuur tegemoet.

    En dat is het!

    De volgende morgen blijkt waar we in bed beland zijn. In een schitterende pastorie met bijbehorende kapel waar we vol passie en aandacht in de watten worden gelegd door Frans, Eveliene en Abdel. De omgeving brengt direct rust; geen langssnorrende auto’s, geen buren, geen regen, maar ruimte, licht, zon en soms een balkende ezel ergens verderop in het dal.

    Na een fantastisch ontbijt gaan we van start. Diana laat ons een week lang springen, zingen, dansen, rekken, schilderen, strekken, rusten, genieten, klanken, maar bovenal laat ze ons vallen én opstaan. Een gevarieerde mix brengt elke reisgenoot op zijn of haar moment daar waar een ieder wil zijn.

    We werken hard met elkaar en lachen en huilen.

    Ik geniet elke dag. Graag neem ik je mee naar een bijzonder moment in de kapel. Diana neemt ons voor de derde keer mee in de kapel. Mijn enthousiasme is niet groot. Het is daar telkens zo koud…….. Als een volleerd toneelspeler doe ik de klankoefening gewoon maar weer mee. Alles komt langs, de ooo, de eee, de iiee etcetera. Allemaal samen is goed en fijn, want dan hoort Diana vast niet dat ik het lastig vind. Dan wil Diana ineens dat iedereen haar individueel zijn/haar klanken laat horen. Spannend.

    Als ik aan de beurt ben, ben ik nerveus, maar stel me ervoor open. Diana wil nu mijn rijtje klanken horen. Als ik klaar ben, stelt ze voor dat ze mij te helpen bij één klank. Graag ga ik hierop in. De magnifieke ervaring die toen volgde, zal ik de rest van mijn leven bij mij dragen. “Gedragen” door Diana kon ik de klank ervaren, echt in mijn lijf voelen.

    Nog steeds een nuchtere boerendochter, maar wel één die de bijzondere ervaringen van deze week in haar hart gesloten heeft.

    Renee


    Lieve Diana

    Met liefdevolle aandacht heb je mij op weg geholpen om mezelf te begrijpen en geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. De natuurlijke manier waarop jij inspeelde op wat ik op welk moment nodig had en eraan toe was, voelt heel erg bijzonder.

    Door de verschillende werkvormen met elkaar, met mij en de groep af te stemmen heb ik de kracht en het lef gekregen om met liefde en aandacht mezelf weer te voelen. Mijn reis is begonnen, dank je!

    José


    Een terugblik op mijn ervaringen tijdens tijdens mijn spirituele reis in Spanje.

    Ik ben in de week in Spanje wat verder gekomen met mezelf. De gesloten deur is geopend en staat nu op een kier. In de eerste dagen hebben we veel oefeningen gedaan om de rechter hersenhelft actiever te maken. Aanvankelijk leverde e.e.a. bij mij veel weerstand op. Tijdens de oefenigen bedacht ik me steeds dat het maar gek was wat we deden. Ik zag het nut er niet zo van in. Voor een stuk is dat gevoel gebleven, ook later in de week werd ik daar niet van verlost. Waar ik me voorafgaand aan de week al voor een voor groot gedeelte al van bewust was, bleek tijdens de week ook: mijn aangepaste karakter (de pleaser) waar ik vaak te makkelijk aan toegeef.

    Uiteindelijk hebben de oefeningen maar zeker ook wat fijne gesprekken met de groepsleden eraan bijgedragen dat ik een stapje verder in mijn ontwikkeling ben gekomen. Ik voel me zekerder en ben goed uitgerust in de prachtige omgeving, het lekkere eten en de vriendelijke mensen om me heen. Ik ga na thuiskomst mijn doelen verder uitwerken.

    Ik weet nu dat ìk degene ben die voor succes verantwoordelijk is. Dat weet ik en voel ik nu ook! :-)

    Lieve Diana, bedankt voor alles!
    Jonatan


    Vanuit de dagelijkse sneltrein overstappen op de boemeltrein:" bestemming onbekend".
    Verschillende stations passeren: Rust, Spiritualiteit, kind zijn, vertrouwen, geborgenheid, verdriet, pijn, verbinding en creativiteit.
    Het ene station wil je snel voorbij om later weer terug te komen, bij de ander blijf je graag wat langer, om later te begrijpen dat ze er allemaal niet voor niets zijn.
    De gids is er voor je, laat je dingen zien en ervaren in jou tempo op jou manier.

    Bedankt Diana dat jij mijn gids wilde zijn!

    Van bestemming onbekend is nu duidelijk geworden welk spoor ik moet volgen om uiteindelijk mijn bestemming: leven vanuit LIEFDE EN VRIJHEID te behalen.
    Liefs Manuela


    Diana
    Wat een heerlijke vrouw ben je. Ik ben zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weer een heerlijke week samen mogen delen. Je krachtige, ondersteunende aanwezigheid, je vrolijke speelse lach!

    Dank voor weer een mooie en intense week, veel liefs Julie de Kinderen


    Ik heb een eigen bedrijf en in het laatste jaar had ik veel samenwerkingsproblemen.
    Ik vond het moeilijk mijn grenzen aan te geven en te delegeren. Ik voelde me onzeker en dat was de aanleiding om in deze retraite te gaan doen. Ik was vooral verbaasd over mezelf, ik wist eigelijk niet dat ik zo creatief kon zijn. Ik werd bewuster van het moment en daardoor kon ik weer mijn grenzen voelen, ook werd ik bewust dat ik ander werk wilde gaan doen. Kortom, het was goed en fijn zo met andere mensen te zijn. Echt Dank! Ria


    Loslaten met behulp van zang, dans, schilderen, kleien en de natuur. Wat de revue gepasseerd is zal nog lang doorwerken. Diana dank, ik zal je indringend gezang niet snel vergeten! Ineke

  • april 2013 Yoga en Coaching met Diana en Tara

    ?Diana en Tara, Ongelooflijk wat jullie hier neerzetten en hoe jullie mensen terug naar zichzelf kunnen brengen. Tara, ik vond balans in mezelf die ik niet eerder gevoeld had. Je was een plezier om naar te kijken tijdens de yoga en hoe je leeft met respect voor alles om je heen. Bedankt voor je bemoedigende woorden en je kennis die ik meeneem naar huis. Diana, het was geweldig om te zien hoe jij met de groep omging. Met liefde, compassie en vanuit de juiste positie zet jij hier iets heel moois neer! Ik gun je het allerbeste in de toekomst zodat jij meer harten kunt bereiken en mensen terug kunt brengen naar hun ware essentie, hun eigen kracht.
    Tara en Diana jullie zijn echte heldinnen voor mij, ontzettend bedankt.

    Eva, journaliste van het Magazine Onkruid


    ?In eerste instantie, bij het zoeken naar een retraite met inhoud en diepgang, was ik behoorlijk kritisch. Mijn angst was terecht te komen bij een coach met wellicht de juiste diploma’s en een mooie website maar zonder dit vanuit zijn/haar ZIJN te doen. Toen ik jou gesproken had wist ik dat ik de juiste persoon gevonden had, één met warmte, diepgang, échtheid en oprechtheid. In de retraite vond ik meer dan ik zocht; een schitterende plek met veel mooie natuur, liefdevolle en open mensen om mij heen en begeleiding naar plekken in mijzelf waar ik mijn blokkades op een zachte manier onder ogen kon zien. Je klanken (soundhealing) raakten mij tot diep in mijn ziel, ze voelden warm, helend en recht vanuit het hart. De maaltijden waren stuk voor stuk fantastisch, en met veel liefde klaargemaakt. Kortom, een zeer professioneel begeleide week waarin ik een grote stap voorwaarts heb kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga ervoor om deze innerlijke rust vast te kunnen houden, en zal jouw begeleiding aan iedereen aanbevelen! Heel veel liefs, Mireille Groenendijk


    ?Mooie rustige Yoga van Tara. Goed, smaakvol en gezond eten. Ervaren-, liefdevolle-, creatieve- en begripvolle begeleiding van Diana in ons eigen proces. Voor mij voelde het zo vertrouwd dat ik veel durfde los te laten en te ervaren. Deze workshop is een aanrader als je de Heldin in jezelf wilt ontmoeten. Liefs Els


    ?Lieve Diana, Krachtig, Profesioneel, Humor, Levensgenieter, Guitig. Bedankt voor de inzichten die ik op een dieper niveau heb kunnen opdoen via de coaching en de opstellingen. Sommige zaken waren nieuw voor me zoals de symbiose met mijn zoon. De aangereikte beelden en de soundhealings vind ik krachtig. Ook de rituelen zijn heel sterk en zullen lang bijblijven. Dank je Cath.


    ?Wat een week vol impact heb je me gegeven. Ik ben verder en dieper gekomen dan dat ik had gedacht. Ook je humor en je pragmastisme zorgen ervoor dat het luchtig blijft en niet alleen een week van emoties. Kortom de week en ik zijn in balans. kus Joyce

  • mei 2012 Heel je hart met Diana

    ?Ik vind het mooi Diana, zoals jij de essentie raakt bij de vrouwen in zo korte tijd, dus ook bij mij, ik dank je daarvoor en voel een sterk verlangen dat vele vrouwen dit mogen beleven, ervaren en steeds meer in hun kracht en kwetsbaarheid mogen komen, door gekwetstheid los te mogen laten, hun angsten in moed te durven omzetten, en weer speels kunnen zijn als een kind. Hun essentie te durven leven en ... vooral ECHT en OPRECHT mogen zijn. Lieve groet Emma


    ?Wat een intensieve dagen waren dit. Loslaten met behulp van zang, dans, schilderen, kleien en de natuur. Wat de revue gepasseerd is zal nog lang doorwerken. Diana dank, ik zal je indringend gezang niet snel vergeten! Ineke


    ?Je hart schilderen mat alles wat daarin woont, Vol overgave stop ik alles wat ik kwijt wil in de klei; daarna mag ik het verpulveren. Focussen en observeren in de natuur vind ik heerlijk, de ontwikkeling van de natuur getekend. Een collage maken van reeds gemaakte werkstukken en dan de klei eroverheen. We laten los door stukken werk in het vuur te gooien en het uit te spreken. Vanuit de as een schildering maken voor mijn innerlijke kind

    Met de gong roept Diana bij mij dingen wakker, als ik mijn werkstuk moet verklanken val ik een tijdje stil, want Diana verklankt mijn binnenwereld, dit ontroert me enorm en is voor mij het indrukwekkendste geweest in deze dagen. Dank Diana voor je liefdevolle begeleiding en je geweldige goede vragen! Renee


    ?Nadat ik enkele dagen thuis ben heb ik de behoefte om mijn ervaringen van deze “reis”aan het papier toe te vertrouwen.

    Diana heeft gezorgd voor een liefdevolle, vertrouwelijke en warme atmosfeer. Hierin heeft Diana het proces van loslaten en transformeren langzaam maar zeker opgebouwd met diverse werkvormen, zoals dansen, stem gebruiken, klanken maken, schilderen, tekenen, improviseren, uitbeelden, stil zijn, de natuur beleven tot het maken van een kampvuur toe. Voor mij was het werken met stem, klanken en de gong een hele nieuwe gewaarwording met veel effecten.

    Er zijn blokkades doorbroken, banden doorgesneden, veel overtollige ballast verwijderd en mijn innerlijk kind is bevrijd. Daarna voelde ik innerlijke rust en nieuwe levenskracht om mee verder te gaan en vooral gewaar te zijn. Voor mij is Diana een vrolijke, warme, liefdevolle, vertrouwde, humorvolle, authentieke en veelzijdige helende klankenkunstenares. Van Frances de “vrije”


    ?De retraite heeft me in het "NU" gebracht. Door het ontladen kan ik weer laden, mijn pad op te gaan met rechte rug en hernieuwde energie, keuzes en beslissingen. Ik heb ook geleerd me te uiten, mijn gevoel te volgen. Het werken met mijn stem en het "voelen van een brok in mijn keel" en het kunnen ontladen ervan heeft me echt ruimte gegeven. Dank en groet Maria

  • augustus 2011 Stromen en verbinden met Diana

    ?Wat was het heerlijk de retraite in Frankrijk, als een warm bad!! Ik vond het heel bijzonder om te zien hoeveel inzicht kunstzinnige coaching/counseling kan geven. Je begint gewoon, kijkt wat er verschijnt en dat zegt dan ineens heel veel over jou. Alle puzzelstukjes uit de afgelopen jaren vielen op hun plaats. Er leek een verbinding te ontstaan. Ook hoe we als groep elkaar versterkten en steunden was hartverwarmend. We hebben gehuild en gelachen. Diana, woorden schieten tekort wat je hebt teweeggebracht. heel veel dank en liefs Rianne


    ?In Zuid Frankrijk heb ik een ongelofelijk mooie reis gemaakt en ik heb mezelf opnieuw uitgevonden. Vanuit vrijheid om te spelen, te dansen en te zingen aan de slag gaan. Niet weten wat het wordt, niet bedenken wat het moet zijn; gewoon gaan! Een heerlijk bevrijdend gevoel! Aan het eind van de retraite hebben we een collage gemaakt over onszelf, ik heb 'm ingelijst en ik laat 'm met trots aan iedereen zien en ik vertel het verhaal van Mariëtte 2.0. "Ik ben hier op de wereld om echt iets moois te doen, vanuit mijn hart met liefde, het gaat niet om de poen...." Ik wil de wereld verbeteren en dat is begonnen op mijn innerlijke reis in Zuid Frankrijk!


    ?Dank voor die heldere groene ogen, die dwars door mij heen kijken. Dank voor je onvoorwaardelijke liefde en steun. Voor het onbeperkt delen van jouw kennis,  jouw talenten en krachten. Ik wens jou dat je dit werk nog heel lang mag doen in vrijheid, liefde en gezondheid. veel liefs en een knuffel Mariette


    ?De reis in mijn leven. Als een stuiterbal stapte ik een vliegtuig in op weg naar het zonnig zuiden. Dat het zo zonnig zou kunnen worden, had ik toen nog geen idee van. Met mooie mensen, ook grote spiegels om me heen heb ik me een week mogen banen in het licht wat me leventje van een andere kant belichtte. En waar ik me weer kon warmen aan alle liefde die er kon stromen. Ik kon weer even bij mezelf komen en voelen dat ik leef! Lieve meiden, jullie dank voor deze bijzondere ervaring en Diana, lieve warme vrouw, dank je wel dat ik mee mocht! tot snel! kus Stef


    ?Inmiddels is het alweer enkele dagen geleden dat ik thuis ben gekomen van de intens boeiende retraite verbinden en stromen.
    Wat ben ik blij dat ik geweest ben en mij weer zo mens heb mogen voelen. En nog steeds voel.

    ?aan Diana
    Jij veelzijdige godin van de Jacht!
    Doelbewust doch rustig
    begeleidend en begrijpend
    plagend en lachend
    heb jij mij gebracht tot waar ik NU sta
    dank voor je stimulans en ervaring
    voor je wijsheid en creativiteit
    dank voor al het delen
    het heeft mij geholpen te helen
    Veel liefde en warmte met een ieder die jou lief is!
    Krista

  • maart 2011 Vrouwenweek met Diana

    ?De vrouwenweek in Portugal van Diana vond ik echt geweldig.
    Ik was mezelf aan het verliezen, maar door deze week heb ik mezelf weer gevonden. Het was niet makkelijk, ik moest weerstanden en mijn ego overwinnen om bij mezelf thuis te komen. Diana heeft mij hierbij heel professioneel en heel warm, liefde- en respectvol geholpen.
    Ik zat ook in een geweldige groep, waarvan de dynamiek een waardevolle aanvulling vormde. De omgeving en de locatie zelf vond ik ook erg mooi. Als je zoekt en je komt op Diana's site, dan heb je gevonden! Warme groet, Petra.


    ?Stap voor stap beleef je de boeiende wereld in jezelf. Heel vertrouwd, liefdevol en waardevol omgaan met anderen en jezelf. Ik kreeg een kans om mezelf ruimte en rust te gunnen in de chaotische wereld van vandaag. Een kans om mezelf te ontdekken op een speelse, creatieve manier........
    Grijp jij ook die kans? Isa


    ?Intens, respectvol, krachtig, liefdevol, open, harmonisch, veel dank Fennie


    ?Het is een heerlijke vrouwenweek, waarin je dmv allerlei verschillende methoden zoals:
    zang, dans, schilderen, tekenen, natuur, praten , etc, etc inzicht in jezelf en weer in je kracht komt. Diana werkt in een groep, met veel aandacht voor individualiteit. Het samen zijn geeft een enorme energie. Het werk wat we deden was krachtig met diepgang en humor. Het was warm en liefdevol op een heerlijke locatie!! Roza


    ?Een mooie week!! Diana gaf opdrachten die mij handvaten gaven om tevoorschijn te komen en me veilig te voelen. Zo kon ik door het samenwerken me vrij voelen en..... loslaten. Mirjam


    ?Dank, Dank en dank voor de ruimte die je me gaf, het er mogen zijn! Ik kwam met het idee om helderheid te krijgen maar werd een hoop verwardheid. Dank Diana voor het beeld dat je me gaf, als tuimelaar aanwezig te zijn en nu wel helderheid heb over hoe nu verder met mezelf aan de slag te gaan. Daarom wil ik je dit gedicht geven:

    Na het oude (maskers) in de fik te hebben gestoken
    is er vanuit de modder iets moois ontloken.
    Het is een soort nestje, heel klein
    daarin kan ik me schuilen tegen de pijn.
    Hoop wel steeds vaker eruit te gaan
    totdat dit dekseltje altijd open kan staan
    Dan ga ik welgemoed het leven door
    Dank , dank …...

    Lieve Diana, fantastische vrouw
    bij tijd en wijle voelde ik me in een diepe rouw
    maar nu na zo'n intensieve week
    is er toch een lichtpuntje, zo bleek
    ook al kan ik soms flink lopen balen
    gewoon doorgaan met ademhalen
    ik zal veel zingen: denk niet zwart
    denk niet wit, maar in de kleur van me hart
    steeds maar weer terug naar de middenweg
    ik kan het, dat is wat ik zeg!!

    Annelies

     

  • Ga Staan voor jou vrouw zijn!
  • Alleen voor vrouwen