Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 25 mei - 01 jun 2018 Coaching- & yogavakantie: Word weer blij met jezelf Spanje-Girona

Inleiding Reisprogramma

Coaching- & yogavakantie: Word weer blij met jezelf

Zit je niet lekker in je vel, doe je niet wat je wilt? Hou je van je lijf? Ben je eeuwig op dieet? Ben je moe van het denken? Welke frustraties spelen er bij je? Wist je dat angst, boosheid en verdriet ook je vitaliteit aantast? Daarom krijg je tijdens deze coaching- en yogavakantie ontspanning, aanraking, inzicht, humor, waarmee je jouw levenslust versterkt.

Coaching en yoga, maar ook vakantie

Een week onder de Spaanse zon, heerlijk eten en de rust van de bergen hebben invloed op je lijf. Je krijgt een geweldig programma met chakra yoga en coaching op de chakra's. Naast het programma heb je de tijd om een duik te nemen in het zwembad, wandelen in de bergen of een excursie naar de bergdorpjes. Je combineert coaching en yoga dus met een heerlijke vakantie in Spanje.

Na deze reis:

 • weet je wat je wilt
 • voel je je vitaler
 • ben je blij met wie je bent
 • volg je je hart
 • ben je rustiger

 Nu reserveren

Je reserveert enkel je plek, dit is nog geen definitieve boeking


Tijdens deze spirituele vakantie ga jij met 7 thema's aan de slag. Een zelfonderzoek dat je helpt om duidelijk te krijgen wat jouw verlangens zijn en hoe je verder wilt.

Deze levensthema's komen aan bod:

1 :Gaan staan voor jezelf: Wat is je Doel?

2: Stromen: Hoe voelt dat? Hoe kom ik bij mijn gevoel?

3: Macht/Onmacht: Waar ben je sterk in?

4: Voelen: Wat maakt jou Uniek?

5: Spreken: Hoe brengt je jezelf tot uiting?

6: Inzicht: Wat leer je over jezelf?

7: Verbondenheid: Wat zijn je dromen/ wensen, jij en je omgeving

Wat betekent Chakra?

Hier is de uitleg over de Chakra's in dit blog, lees nu

Je gaat op reis met Karen van der Velde (Coach) en Francine Punt (Chakra Yoga docente). Beide zijn zeer ervaren en geven met veel plezier deze mooie reis. Zij werken met een bundeling aan kennis en werkvormen.
Meditatie, coaching, massage, NLP, numerologie, communicatie, systemisch werk, en anderhalf uur chakra yoga per dag.

Waarom een groepsreis?

Deze vakantie vol yoga en coaching is in de vorm van een groepsreis. Dit is waarom we deze vorm hebben gekozen:

 • Je krijgt inzicht in jezelf via anderen.
 • Je krijgt herkenning en steun
 • Je leert relativeren
 • Je krijgt inspiratie en ideeën
 • Samen sterk, 1 en 1 maakt 2
 • Samen lachen geeft blijheid

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op. Direct je plaats reserveren voor deze ontspannen vakantie kan natuurlijk ook.

Nu reserveren

Je reserveert enkel je plek, dit is nog geen definitieve boeking

‘Zie jezelf eens als een bellenblazer. Jij houdt het stokje vast, en hebt dus de regie in handen. Het enige dat je nodig hebt is aandachtig kijken en bewust ademen. Als je goed kijkt zie je dat de bellen niet alleen doorzichtig, maar ook meerkleurig en gelaagd zijn. Soms barst de bel, maar je kunt altijd opnieuw beginnen.’

Je bewust zijn van je problematieken, hier gefocuste aandacht aan geven en blijven ademen helpen je om het leven in al zijn lagen, kleuren en spiegelingen ten volle te leven.'

Je investeert in de rest van je leven

Natuurlijk is het spannend om op reis te gaan. Je kunt kiezen tussen thuis blijven of een sprong in het diepe te wagen. Dat betekent uit je comfortzone. Dat is nieuw en soms eng, maar het helpt je op je weg naar een gelukkig en vrij leven. Hoe meer lef jij toont, des te meer deze reis je brengt. Je leert zoveel over jezelf, dat je hele leven je voordeel ermee doet. Je investeert in de rest van je leven. Welke waarde hang jij een heerlijk, vrij leven?

Voorbereiding

Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier. Dat betekent dat we ons samen goed kunnen voorbereiden op de aandachtspunten.

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. Jong en oud. We leren van elkaar!

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Jouw investering is €1245,-  op basis van 2 pers. kamer

Inclusief in de reis

 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie zoals, gezellige zitjes, zwembad
 • De maaltijden: buffet ontbijt, buffet lunch, en in de avond 3 gangen diner
 • Groepsruimtes die we gebruiken
 • Alle workshops gegeven door Karen
 • De reis is bedoeld vrouwen en mannen, voor "jong en oud", we kunnen écht van elkaar leren!
 • ​Organisatie door Spirituele Vakantie Reizen

Exclusief in de reis

 • Reiskosten
 • ​Boekingskosten reisgarantie €20,00 euro inc. BTW
 • 1 pers. kamer toeslag 
 • Drankjes en koffie buiten de maaltijden om
 • Wijn bij de maaltijden of in de avond
 • Maaltijden en drankjes buiten de locatie

Naar boven

Team

Karen van der Velde

Karen is een vakvrouw in hart en nieren, haar werkwijze is een holistische, altijd kijkt ze naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. In haar ontmoet je leven, liefde en een enorme toewijding. Zij is al een spiegel geweest voor vele vrouwen.
Haar visie : Spiritueel ontwikkelen betekent; het systematisch afwikkelen van onze “beschermlagen” om tot de kern te komen en optimaal te gaan functioneren, zal je in alles wat ze doet tegenkomen. Haar werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor.

Ze benadert haar cliënten als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Karen beheerst verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Hiertoe heeft zij haar eigen, doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Ze werkt vanuit verschillende disciplines, haar achtergrond is Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Naast 20 jaar praktijk ervaring geeft ze sinds 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij haar insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.

www.karenvandervelde.nl

Francine Punt

Francine heeft zich na verdieping in meerdere yogavormen toegelegd op Chakra-yoga. Bij deze yoga-vorm gaat het niet om de vorm van de houdingen maar om het ‘voelen’, het persoonlijk beleven, in verbinding treden en verkennen van het eigen lichaam.
Francine leert mensen op liefdevolle, betrokken en vakkundige wijze bewust te luisteren en te voelen wat het lichaam in het huidige moment vertelt, om op die manier het bewustzijn van energetische blokkades te vergroten. Daarbij gebruikt zij de zeven Hoofd-chakra’s en de daarmee verbonden fysieke, psychische, energetische, spirituele en mentale aspecten. Deze worden binnen
ieders eigen vermogen zelf verkend aan de hand van Francine’s uitleg, het doen van chakragerichte houdingen en door het gebruik van ademhaling.

Daarnaast sluit zij elke yogales af met een chakra-gerichte geleide ontspanning. Door dit alles ontstaat er bewustzijn over het eigen lichaam, over de locaties waar blokkades zich bevinden en wat de mogelijke oorzaak is.
Door op die manier open, ontvankelijk en zonder oordeel vanuit zelfliefde te werken, kan vastgezette energie losgelaten worden en kan er hernieuwde ruimte en evenwicht ontstaan. Zo kunnen lichaam en geest zichzelf helen. In dit proces van het herstellen van de balans in de afzonderlijke energiecentra en ook tussen de verschillende energiecentra onderling, zal het gaandeweg steeds meer mogelijk zijn om vanuit wie je werkelijk bent vorm te geven aan het leven.

Zij geeft les in Amsterdam, Purmerend en omgeving. Daarnaast organiseert zij chakra-yoga workshops in Amsterdam.

Naar boven

Vervoer naar Spanje-Girona

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!


 

Naar boven

De locatie » La Miana » Sant Jaume de Llierca » Spanje-Girona

Rectoria de la Miana
17854
Sant Jaume de Llierca
Spanje-Girona
www.lamiana.nl

Het landgoed van La Miana dateert uit de 8e eeuw, is gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, in het achterland van de Middellandse zee. 

Dit landgoed heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 500 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg en heeft daardoor het hele jaar volop zon. Het is bereikbaar via een 6 km. lange bergweg, de laatste 100 meter is onverhard. 

De Nederlandse eigenaar, die hier al meer dan 30 jaar woont, heeft de pastorie(rectoria) gerenoveerd tot een eenvoudig, sfeervol en authentiek ingericht gastenverblijf, ideaal voor groepen. Het Romaanse kapelletje verkeert nog in originele staat, is zeer karakteristiek voor deze plek en beschikbaar voor alle activiteiten. Vanwege de afgelegen ligging leent dit landgoed zich uitstekend voor een ongestoord verblijf. Er kan in alle rust en stilte, zowel binnen als buiten, gewerkt worden. Op deze locatie kunnen 25 mensen verblijven en ook op deze locatie zijn alle workshops.

Een honderd meter lopen ligt de andere locatie waar 32 mensen kunnen verblijven.  

Naar boven

Klimaat Spanje-Girona

Klimaat Girona
Girona heeft ondanks zijn inlandse ligging een mediterraan klimaat dat sterk wordt beïnvloed door de Middellandse Zee. Doordat Girona iets verder landinwaarts ligt staat de stad minder onder de invloed van het koelende effect van de Middellandse Zee. Waardoor de temperatuur hier in de zomermaanden net iets hoger kan liggen. In de wintermaanden zorgt dit er juist voor dat het het hier net iets koeler zal zijn. De gemiddelde neerslag valt hier te verwaarlozen en alleen in de late herfstmaanden zal hier neerslag voor kunnen komen. 

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Coaching- & yogavakantie: Word weer blij met jezelf
 • Rust
  Bergen
  Spanje
  Zwembad