Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 25 mei - 01 jun 2018 Coaching- & yogavakantie: Word weer blij met jezelf Marokko

Team

Karen van der Velde

Karen is een vakvrouw in hart en nieren, haar werkwijze is een holistische, altijd kijkt ze naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. In haar ontmoet je leven, liefde en een enorme toewijding. Zij is al een spiegel geweest voor vele vrouwen.
Haar visie : Spiritueel ontwikkelen betekent; het systematisch afwikkelen van onze “beschermlagen” om tot de kern te komen en optimaal te gaan functioneren, zal je in alles wat ze doet tegenkomen. Haar werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor.

Ze benadert haar cliënten als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Karen beheerst verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Hiertoe heeft zij haar eigen, doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Ze werkt vanuit verschillende disciplines, haar achtergrond is Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Naast 20 jaar praktijk ervaring geeft ze sinds 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij haar insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.

www.karenvandervelde.nl

Francine Punt

Francine heeft zich na verdieping in meerdere yogavormen toegelegd op Chakra-yoga. Bij deze yoga-vorm gaat het niet om de vorm van de houdingen maar om het ‘voelen’, het persoonlijk beleven, in verbinding treden en verkennen van het eigen lichaam.
Francine leert mensen op liefdevolle, betrokken en vakkundige wijze bewust te luisteren en te voelen wat het lichaam in het huidige moment vertelt, om op die manier het bewustzijn van energetische blokkades te vergroten. Daarbij gebruikt zij de zeven Hoofd-chakra’s en de daarmee verbonden fysieke, psychische, energetische, spirituele en mentale aspecten. Deze worden binnen
ieders eigen vermogen zelf verkend aan de hand van Francine’s uitleg, het doen van chakragerichte houdingen en door het gebruik van ademhaling.

Daarnaast sluit zij elke yogales af met een chakra-gerichte geleide ontspanning. Door dit alles ontstaat er bewustzijn over het eigen lichaam, over de locaties waar blokkades zich bevinden en wat de mogelijke oorzaak is.
Door op die manier open, ontvankelijk en zonder oordeel vanuit zelfliefde te werken, kan vastgezette energie losgelaten worden en kan er hernieuwde ruimte en evenwicht ontstaan. Zo kunnen lichaam en geest zichzelf helen. In dit proces van het herstellen van de balans in de afzonderlijke energiecentra en ook tussen de verschillende energiecentra onderling, zal het gaandeweg steeds meer mogelijk zijn om vanuit wie je werkelijk bent vorm te geven aan het leven.

Zij geeft les in Amsterdam, Purmerend en omgeving. Daarnaast organiseert zij chakra-yoga workshops in Amsterdam.


  • Coaching- & yogavakantie: Word weer blij met jezelf
  • Rust
    Bergen
    Zwembad
    Natuur