Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 11 jun - 18 jun 2017 Leef zinvol en vanuit je hart - Juni Marokko 1395,00

Inleiding Reisprogramma

Coaching reis: Leef zinvol en vanuit je hart

Iedereen heeft het verlangen om zinvol te zijn, meer te leven vanuit je hart. Helaas, maar weinig mensen doen het...

 • Voel jij je niet zinvol?
 • Geloof jij niet dat leven vanuit je hart voor jou is weggelegd?
 • Wat houdt je tegen om ontspannen en vrij te zijn?
 • Voldoe jij altijd aan verwachtingen van anderen?
 • Durf jij niet uit je bekende situaties te stappen?
 • Geef jij jezelf voortdurend op de kop?
 • Spelen jouw gedachten ook spelletjes met je?
 • Heb jij last van stress en moeheid?

Herken je dit?

De consequenties zijn dat jij je vaker ziek voelt door stress, je slecht in je vel zit, de relaties met anderen stroef verlopen en jij je eigenwaarde en zelfvertrouwen op het spel zet.

Het kan ook anders!

Als je echt vanuit je hart wilt leven en wilt begrijpen hoe je invloed hebt op je eigen leven, ga dan mee met deze coaching reis. Je gaat met Diana Bergsma naar Marrakesh, waar je jouw wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekt. Gun het jezelf om te genieten van een compleet verzorgd avontuur. Je zult versteld staan over jezelf, over hoe je werkelijk wilt leven. Onze reizen scoren uitstekend volgens onze deelnemers.
De eerste stap is heel eenvoudig: je meldt je aan, pakt je koffer en zet zo de eerste stap naar jouw vrijheid en geluk.

De locatie Marrakesh

Marrakesh is een ervaring uit het sprookje van 1001 nacht. De kruiden, de geuren en kleuren. Je verblijft in een traditioneel Marokkaans hotel met grote tuinen en een heerlijk zwembad. Je wordt verwend met overheerlijk eten en aandacht! Genieten, ontspannen en tot rust komen kan hier uitstekend. Je ervaart de weldaad van de Hamam en massages en geniet van de excursies naar de Berberse dorpjes, de woestijn, de exotische soeks, het landschap... een droom die waar wordt!

Diana zorgt voor een veilige setting, om processen in jezelf onder ogen te zien en te verwerken. De locatie is prachtig en rustig en heel goed verzorgd. Het eten is heerlijk en de medewerkers supervriendelijk.

Coaching op een unieke manier

Diana begeleidt jou op deze reis op haar eigen manier: ze komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij weet precies de juiste snaren te raken en daarvan leer jij. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. Diana helpt jou om dat wat onbewust al aanwezig is, bewust te maken. Pas dan kun jij echt onderzoeken wat jij anders wilt in je leven, bij voorbeeld naar je hart luisteren, stress reduceren, je talenten inzetten, je leren focussen, ontspannen en invloed uitoefenen. Belangrijk is dat je de nieuwe inzichten gemakkelijk toepast in elke aspect van je leven.

Ik verbaasde me steeds over de uitkomst van de oefeningen omdat ze precies mijn kern raakte. Na deze zijn er essentiële veranderingen in mij gekomen en heb ik concrete en tastbare handvatten waar ik direct iets mee kan. 

Plezier, humor en rust zijn belangrijk tijdens de reis. Je krijgt alle tijd voor je individuele vragen. De sfeer in de groep is fijn. Je zult je veilig en geliefd voelen. 
Kortom, deze reis is een ‘must’, speciaal bedoeld voor als jij écht iets anders wilt in jouw leven.

Waardevolle resultaten:

je voelt hoe vitaal en krachtig je bent
je versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde
je hebt onnodige ballast losgelaten en je bent meer in het NU
je bent creatiever en je communiceert anders
je vertrouwt meer op je intuïtie
je durft keuzes te maken vanuit de balans hoofd-hart
je bent vrijer en begrijpt hoe jij ontspannen kan zijn

Deze thema's komen onder andere aan bod:

 • ga achter je verlangens en behoeften staan: we helpen je om in contact te komen met wat jij werkelijk verlangt. Dat geeft je ruimte en veerkracht
 • communicatie: je leert duidelijk te communiceren en op een speelse manier om te gaan met manipulatie en conflicten
 • je bent alles waard: wanneer je echt gelooft dat je alles waard bent, zend je dit uit en trek je overvloed aan in elk aspect van je leven
 • je energie: je leert je te ontdoen van emotionele blokkades en oude patronen. Je voelt je steviger en vitaler en vertrouwt op je intuïtie
 • je biografie lijn: de samenhang tussen verleden, heden en toekomst: daarmee los je puzzelstukjes op in je leven
 • zet je kwaliteiten en talenten in: inzicht in je persoonlijke vaardigheden, talenten en kwaliteiten en hoe je deze inzet
 • werk: met ontspanning plezier en succes werken? Je doorloopt het creatie spiraal om concreet je wensen omtrent je werk of nieuw werk te onderzoeken en je maakt een plan
 • liefde: het leven wordt mooier als je leeft vanuit liefde. Je ervaart een veilige en liefdevolle omgeving
 • vertrouwen op je hart: je verstand kan je hart helpen. Je hebt vertrouwen nodig om je hart te volgen. Dat levert voldoening en groei op.
 • zinvol leven: het kunnen omgaan met tegenslagen zoals verdriet en pijn. Je verbonden voelen met het hogere en betekenis geven aan je leven.

De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Het was een mooi cadeau aan mezelf. Dank je wel, Diana. Je bent een bewonderenswaardig mens. Groet Peter.

Een reis kopen is geen jurk kopen

Natuurlijk is het spannend om op reis te gaan. Je kunt kiezen tussen thuis blijven of een sprong in het diepe te wagen. Dat betekent uit je comfortzone. Je ervaart jouw reis in veiligheid en met de begeleiding en steun van Diana en je reisgenoten. Hoe meer jij naar binnen kan en ontspant, des te meer deze reis je brengt. Je leert zoveel over jezelf, dat je hele leven je voordeel ermee doet. Je investeert in de rest van je leven. 

Ik kan deze coachingsweek echt aanraden als je iets in je leven wilt doorbreken, een nieuwe, frisse kijk nodig hebt of vast bent gelopen en een nieuwe opening nodig hebt. Veel plezier!
Dank Tessa

Waarom een reis naar het buitenland?

Goede vraag! Het feit dat je los bent van je thuisbasis en het bekende helpt je bij jezelf te komen. Je leert bovendien van een andere cultuur en je kijkt dus naar jezelf vanuit een ander perspectief. En dat geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Marrakesh geeft je bovendien een vakantiegevoel.

Een duik in het grote zwembad, heerlijk eten en leuke excursies maken deze reis tot een mooi geheel.

Bedenk wat het voor jou betekent om een zinvol leven te hebben en stel je voor hoe je leven er dan uitziet. Wil jij voorwaarts naar een leven vanuit verlangen? Voel je welkom!

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Deze coachingsvakantie is, in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen en stemexpressie.

Bovendien krijg je inspiratie / ervaar je hoe je diverse werkvormen kunt inzetten in je coachingspraktijk. (i.v.m. op te voeren scholingskosten kunnen zelfstandigen hiervoor een factuur vragen).

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Jouw investering

 • Je betaald de reis in 2 delen
 • €1395,- incl. btw (particulieren) voor een 1 persoonskamer
 • €1797,- excl. btw. (zzp) voor 1 persoonskamer, alleen als je dit wilt voor scholings doeleinden
 • €2297,- excl. btw voor managers, leidinggevenden en medewerkers, met een outplacementbudget
 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie zoals, gezellige zitjes in de tuinen, groepsruimte en zwembad.
 • De maaltijden zijn 3 keer per dag compleet verzorgd. 
 • Onderdeel Dynamische Coaching en andere werkvormen
 • Onderdeel bezinnings programma zoals meditaties, visualisaties of andere oefeningen
 • Onderdeel activiteiten programma binnen groeps verband en individuele activiteiten gericht op jou persoonlijk proces.
 • Onderdeel rust en ontspanning
 • Alle Spirituele Coaching Reizen zijn bedoeld vrouwen en mannen, voor "jong en oud", we kunnen echt van elkaar leren!

Inclusief is:

 • training van Diana Bergsma
 • verblijf
 • alle maaltijden
 • thee, koffie, water 
 • transfer van en heen vlieveld en locatie

Exclusief is:

 • reiskosten
 • excursies
 • sapjes en alcohol
 • maaltijden en drankjes buiten de locatie

Wil de de reis zakelijk boeken dan kan dat. Lees hier onze tips

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Daar heb ik mezelf leren kennen. 
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen zichzelf vinden, hun verlangens en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. Dat zij weer in contact komen met hun hogere zelf. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf hun waarheid vinden. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen, en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen.
Mijn collega's die zelf ook zzp'er zijn geven de inhoud van de reis op eigen verantwoordelijkheid.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Naar boven

Reisschema

DAG 1 »

aankomst, kennismaking

DAG 2 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
16.30 programma
18.30 diner

DAG 3 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
middag vrij
18.30 diner
20.30 avondprogramma

DAG 4 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
16.30 programma
18.30 diner

DAG 5 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
middag vrij
18.30 diner
20.30 avondprogramma

DAG 6 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
16.30 programma
18.30 diner

DAG 7 »

08.30 ontbijt
10.00 programma
13.30 lunch
middag vrij
18.30 diner
20.30 avond programma

DAG 8 »

Ontbijt en naar huis

Naar boven

Vervoer naar Marokko

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Deelnemers komen namelijk uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Ryanair

Eindhoven vertrek 11 juni om 20.25 aankomst om 22.15
Marrakesh vertrek 18 juni om 14.15 aankomst Eindhoven om 14.15
 

Naar boven

De locatie » Domaine de Tameslohte » Marrakech » MarokkoMarrakech
Marokko
www.domainedetam.com/

De stad is een belangrijk economisch centrum en er zijn verschillende opkomende industrieën en markten. Marrakech ligt aan de voet van het Atlasgebergte en is daardoor schitterend gelegen. Net als veel andere Noordafrikaanse steden is Marrakech onderverdeeld in een Medina, de oude gefortificeerde stad, en een modern stadsdeel, Gueliz genaamd. De stad heeft een heerlijk klimaat, met zachte winters met sneeuw en warme vochtige zomers. De hartelijkheid en gastvrijheid van de bevolking van Marrakech is wereldberoemd.

Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko en staat bekend als de Rode Stad. De stad heeft ongeveer 800.000 inwoners en de meeste huizen zijn rood geverfd. Het is echt een kleurrijke en opwindende stad, die wel één van de parels van Marokko wordt genoemd.

Naar boven

Klimaat Marokko

Het klimaat van Marokko


Bij Marokko denken velen aan warmte, droogte en Sahara zand. Toch is het klimaat van Marokko niet zo eenzijdig en eenvoudig te omschrijven. Het zuiden en zuidoosten van Marokko voldoen aan dit beeld, net als de laag gelegen delen in centraal Marokko en de onderste helft van de kust. Milde winters en hete zomers met zeer weinig neerslag is het beeld dat je daar ziet. Vooral het gedeelte dat bij de Sahara woestijn hoort is extreem droog. De hoeveelheid neerslag is daar beperkt tot enkele millimeters tot enkele tientallen millimeters per jaar.

Koningssteden
Een belangrijke toeristische attractie in Marokko vormen de zogenaamde koningssteden. Dit zijn Marrakech, Rabat, Fes en Meknes. Wie deze steden wil bezoeken kan dat het beste doen in het voorjaar (april-mei) of in het najaar (eind september, oktober en november). In die periode is er vrij weinig kans op neerslag maar is het niet zo heet dan in de zomermaanden. In juli en augustus wordt het in de vier koningssteden gemakkelijk 40 graden overdag en soms zelfs nog warmer.

De munteenheid van Marokko is de Dirham

Wij raden je aan om bij aankomst op de luchthavens in Marokko een kleine hoeveelheid euro’s in dirhams te wisselen (geopend tijdens aankomst en vertrektijden). Het is altijd prettig om wat contant geld op zak te hebben. Het is mogelijk om op de meeste luchthavens te pinnen bij pinautomaten met Maestro- en Cirrus-logo. In grote steden vind je genoeg wisselkantoren en pinautomaten. 

De dirham biljetten dienen onbeschadigd te zijn. Beschadigde biljetten worden niet geaccepteerd.

Banken zijn van maandag tot en met donderdag doorgaans geopend van 8:30-16:30 uur met een lunchpauze van zo'n twee uur. Op vrijdag sluit de bank tussen de middag nog een half uur eerder voor het vrijdaggebed. ‘s Zomers en tijdens de ramadan sluiten banken vaak eerder. 

Veilig pinnen in het buitenland

Met je WereldPas kun je overal ter wereld terecht.  Echter, om veiligheidsredenen hebben Nederlandse en Belgische banken de bankpassen met Cirrus/Maestro-logo standaard ingesteld op gebruik binnen Europa. Wil je geld pinnen buiten Europa, dan dien je deze instelling (tijdelijk) te wijzigen naar ‘Wereld’. Dit kan via internetbankieren of via het bankkantoor. Wij raden aan altijd een extra creditcard mee te nemen op reis.

Visumvrijstelling

Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen. De reiziger moet:

 • In het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens drie maanden na vertrek uit het land van bestemming, met minimaal één lege visumpaginavan het paspoort, in het bezit zijn van bewijs van voldoende financiële middelen, In het bezit zijn van een retourticket of een ticket naar de volgende bestemmingIn het bezit zijn van alle documenten vereist voor de eerstvolgende bestemming. 

Overland reizen

Reizigers die het land met de auto inreizen moeten in het bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden na vertrek uit het land van bestemming.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Leef zinvol en vanuit je hart - Juni
 • Fijn zwembad
  In de bergen
  Rust en natuur
  Ontspanning