Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 31 okt - 12 nov 2017 Vrijheid, Inspiratie, Transformatie in Kenia Afrika-Kenia 2399,-

Team

Diana Bergsma

Coaching reizen    Festival van Liefde

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben deskundig op het gebied van coaching - spirituele reizen en werk samen met professioneel team. Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het geeft me voldoening als ik zie dat mensen echt veranderen, hun hart weer openstellen, hun verlangens voelen en vooruit kunnen.

In mijn coaching en training ga uit van het principe dat jij meer bent dan je geschiedenis, je oude overtuigingen en patronen. Graag help ik je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Ik zet je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laat je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je gevoel en het beeld over jezelf, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven. Ik werk spiegelend en confronterend, waardoor jij jezelf ontmoet. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend en liefde zijn mijn kernwoorden.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch begeleider, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw. Lees over mijn studies! Ik combineer op geheel eigen wijze en vanuit eigenwijsheid een aantal bekende en effectieve methoden, zoals Voice Dialogue, soundhealing, systemisch werk, stemexpressie en improvisatie, beeldend vormen, psychodrama, visualisatie en biografisch schrijven. Ik breng bovendien graag mijn eigen dosis levenslessen in de mix.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

www.spirituelevakantiereizen.nl
  • Vrijheid, Inspiratie, Transformatie in Kenia
  • Safari 
    Zee en strand
    Top locatie
    Leuke excursies