Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 19 aug - 26 aug 2017 Festival van liefde 19 aug Spanje Spanje-Girona 849,-

Inleiding Het Festival

 Het Festival van Liefde 19 - 26 aug Spanje

Het Festival wordt gegeven door de trainers Diana Bergsma en Marius Engelbrecht
Assistent en ook workshopsgever is: Mariette Verhoef 

Wil jij een prachtige, inspirerende en liefdevolle week ervaren? Doe dan mee! Het Festival van Liefde is een avontuur van je hart, van anderen ontmoeten, de verbinding met jezelf versterken, nieuwe ideeën krijgen, je energie verhogen, vertrouwen ontwikkelen en je laten inspireren over het thema liefde.

Kom naar ons 5e Festival. Ons Festival is geliefd zorg dus dat je op tijd bent met het reserveren van je plaats! Het Festival van Liefde is kleinschalig en voor mannen en vrouwen uit België en Nederland. 
Dit festival is uniek, gezellig, intiem, dynamisch, speels, diep en professioneel, waar je op een ontspannen wijze meer over jezelf en liefde leert. Authenticiteit en groei staan hoog in het vaandel!

Liefde is geen keuze, je bent het!

Je kunt elke dag kiezen uit vele mooie workshops, je bent vrij om te doen wat je wilt, je bent niets verplicht. Op dit unieke, intieme en speelse festival ontdek je vele kanten van liefde. Onze workshops helpen je om je hart te openen, blij te zijn met wie je bent, een spiegel waarin je mag kijken, in verbinding komen met je hogere zelf. En dit allemaal onder de zon en in de Spaanse bergen!

 

 


* Workshop: Sunrise programma

Met Diana, Mariette of Marius aanschouw je de zonsopgang in een mediatie, in rust, met het zingen van een mantra, of simpelweg in het "zijn".

 

* Workshop: Verwelkom het nieuwe in jezelf

Met Mariette: in stilte met jezelf, groet de zon met yoga en verwelkom jezelf. In de meditatie leer je met milde aandacht en zonder oordeel naar jezelf te kijken. De vrijheid & lichtheid die hierdoor ontstaat, neem je mee...

 

* Workshop: Liefdevol in contact met de ander

Met Mariette: Een workshop waarbij we op een bewuste liefdevolle manier met elkaar in contact gaan. Waarin we met elkaar verbinden op een diepere laag en met milde open aandacht in gesprek gaan over wat er in je leeft. Laat je verrassen door de inzichten en de ervaring om je werkelijk gehoord te voelen door een ander.

* Workshop: Liefde voor je lijf

Liefde is ook de zachte aanraking van je lijf, je open stellen voor een ander en vertrouwen ontwikkelen. Dit gaan we doen op een luchtige speelse manier, een kleibad voor je lijf.

 


* Workshop: In dialoog met je hart

Met Diana. Geen woorden, maar het beeld op papier of in klei. Zonder bewust op pad te gaan, het onbewuste in jezelf laten spreken. Juist door kunstzinnig bezig te zijn de taal van je hart laten spreken. Leren kijken, aanraken en voelen. Spelen als een kind, waardoor je de vormen en kleuren ziet veranderen. Je brengt een dialoog op gang tussen jou en je beeld... boeiend, (aan)sprekend en helend.

* Workshop: Het lied van je hart

Met Marius. Het hart werd in de Renaissance ‘de zon van je zonnestelsel’ genoemd, de bezielende verwarmende en wetende kern in ons. Tijdens deze workshop ga je je hart voelen en laten klinken. Je zult merken dat je hart eigen wijsheid heeft en eigen klanken. Verwonder je over de klanken die komen. Een deelneemster zei na deze workshop: ik heb er een vriend bij.

* Workshop: Stem, vertrouwen en vrijheid

Met Marius. Soms is je stem bedekt door schroom of juist je best doen – dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Vaak willen we daar vanaf en dan wordt het meestal alleen maar erger. In deze workshop benaderen we onze remmen en patronen vanuit liefde: we heten ze welkom en laten ze klinken. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw stem, jouw leven, jouw lied.

* Workshop: Kom in je hart...

Deze workshop is bedoeld voor een ieder die met een vraag zit en vanuit het hart antwoorden wilt. Samen en met de groep gaan we een ontdekkingsreis aan. Diana zet op haar vrije en dynamische manier haar werkvormen in zodat jij in verbinding komt met je hart.
 

* Workshop: Improvisatie Grenzen en Spelen

Diana; Tijdens deze workshop leer je je grenzen kennen en ga je er spelenderwijs overheen. Met heel veel plezier breidt jij je gedragsrepertoire uit en ontdek je de vrijheid om dingen anders te doen, te zeggen en zelfs te voelen, dan je ooit gedaan hebt. Improviseren hoef je niet al te kunnen: het gaat over lef en nieuwsgierigheid, de durf om in het onbekende te stappen. Ben jij bereid de mening van anderen (tijdelijk) naast je neer te leggen en je fantasie de vrije loop te laten? Ben jij bereid het oude los te laten en iets nieuws te laten ontstaan?

* Workshop: Stemexpressie

Met Marius: een ontdekkingsreis in klank. Klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en krachtige stem ontdekken en vanuit je diepste kern klinken. We volgen zoveel mogelijk de krachten van de natuur: vloeiend en staccato, melodie en ritme, staand en stromend, alleen en samen. Het zijn de bewegingen van de natuur, en van het leven zelf.

* Workshop: De helende stem

Met Marius: ontdek de helende kracht van je stem! Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten.

* Workshop: Liefde in beeld

Met Diana. Samen met de groep jou ervaringen met liefde delen. Non-verbaal ga je in een klei spel. Een beeld ontstaat, de verbinding wordt sterker. Samen creëren helpt je om weer een andere kijk op jezelf te krijgen. Een boeiend en leuk samenspel met klei. 

 

* Workshop: Waterwiegen

Diana: Ervaar de zachte kracht van waterwiegen en laat los wat je niet meer nodig hebt. Het waterwiegen brengt je terug naar je "kern" en helpt je de controle los te laten. Een zachte klank helpt je om in andere sferen te komen...


* Workshop: Liefdevolle Mindful Yoga

Met Mariette: Bij mindful yoga volg je met milde aandacht de rustige bewegingen die je maakt. Je wordt je bewust van de effecten in je lichaam en de grenzen die je tegenkomt. Op een liefdevolle manier onderzoek je je grenzen en leer hier op een milde manier mee omgaan. Na deze workshop voel je je weer in harmonie met je lijf en energie.

* Workshop: Geef liefde aan je kinddeel

Diana: in elke relatie neem je je kwetsbaar deel mee, we noemen dit ook wel het kinddeel. Weet jij hoeveel invloed je kinddeel uitoefent op jou als volwassene? Je kent dat wel, je probeert alles onder controle te houden en perfect te zijn. Je leeft vanuit je hoofd en dat geeft zekerheid, denk je. Door krachtige visualisaties neemt Diana je mee naar dit deel en naar het ongeschonden kinddeel, dat we wel het magische kind noemen. Dit is het deel van ons dat verbonden is met creativiteit, vitaliteit en innerlijke veerkracht. Het is speels, inventief, heeft onvoorwaardelijk lief en heeft directe toegang tot een innerlijke wijsheid. 

* Workshop: Het Latifa gebed

Met Marius. Een eeuwenoud gebed uit de Soefi-traditie is heel simpel maar verbindt ons tegelijkertijd met een diepe kern. Tijdens dit festival neemt Marius ons mee via de woorden en via klanken en wat die in ons oproepen. Ik besta - Ik verlang - Ik hoop - Ik vertrouw - Ik laat los - Ik heb lief - Ik ben bereid. Om het echt uit te spreken en te leven is iets groots.

* Workshop: Hoe creëer je een liefdevolle relatie

Diana: Wie ben jij in de relatie tot de ander, wat probeer je nog te halen of te veranderen bij de ander? Waar ligt jou strijdt? Jouw pijnpunten? Hoe kun daaruit breken en je liefde versterken voor jezelf? We gaan in gesprek en jij mag al je vragen inbrengen.

 

* Workhop: Modderbad voor mannen

Marius: Met mannen onder elkaar valt er een dun doorzichtig laagje af. We worden jonge honden, krijgers en priesters. Beleef de vrijheid en verbind je met aarde. Leg je masker af en geef klank aan wie je eigenlijk bent.


* Workshop: Helende liefde tussen vrouwen en mannen

Diana en Marius: Vrouwen en mannen hebben vaak overtuigingen over elkaar waardoor ze hun hart sluiten. Dat geeft pijn, woede en frustratie aan beide kanten. Dat mag geheeld worden waardoor je hart weer open gaat. Dan kan je ook de tegenstellingen omarmen en accepteren. Je mag elkaar laten in "zijn". Dan ontstaat er magie!


* Wandelen La Miana

Het landgoed van La Miana kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar de 8e eeuw. Het landgoed ligt op een groot stuk terrein van 50 hec. met velden en bossen tegen de zuidhelling van de berg en heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een kapelletje uit de 12e eeuw en ruïnes een middeleeuws kasteel. Frans wil jullie graag meenemen en alles vertellen over dit stukje geschiedenis en zijn zoektocht naar verborgen schatten uit het verleden tijdens een wandeling door de velden, de kasteelruïne-, langs de kapel en de oude pastorie.

​​     

 

Naar boven

Voor wie

Voor wie is dit Festival van Liefde?
Voor mannen en vrouwen uit België en Nederland. Voor alle leeftijden!!


Is het Festival een verplicht programma?
We vragen iedereen bij de opening en afsluitceremonie te zijn daar tussenin is helemaal aan jou. Iedere dag wordt er een dagprogramma gepubliceerd waarin wordt aangegeven welke workshops er wanneer gegeven worden. Je kunt een keuze maken uit een of meerdere workshops die je aanspreken.


Is dit Festival net als andere Festivals?
Het Festival van Liefde is zoals een innerlijke reis die je voor jezelf maakt en samen delen we onze ervaringen op een spirituele wijze. Liefde is het centrale thema en rondom dit thema worden er verschillende workshops aangeboden waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.

Dit Festival is een uniek festival in Spanje waarin je vooral wordt uitgenodigd om de Liefde in jezelf te verkennen, uit te dragen, te helen en in te zetten voor een liefdevolle wereld.


Krijg ik het programma thuisgestuurd?
Nee, je krijgt te plekke op de locatie inzicht in het programma en je kunt je dagelijks inschrijven op de verschillende workshops


Wat eten we?
Het eten zal voornamelijk een mediterrane keuken zijn met uiteraard Spaanse en Catalaanse gerechten, zoals gazpacho, tortilla de patatas enz. Met uiteraard veel groentes als aubergines, courgettes, artisjokken, tomaten, knoflook, ui en peulvruchten zoals kikkererwten, linzen en bonen. En er komt regelmatig een visje op tafel; zoals bv. sardines, garnalen, iets met tonijn... en je hebt hier de kazen van zowel koe als geitenmelk. En we serveren gezonde salades met pasta, couscous en rijst.


Waar is het Festival?
Ongeveer een uur autorijden van Girona naar het noorden. Het Festival vind plaats binnen een oude pastorie La Miana, een fantastiche plek met vele hectare grond midden in de bergen. 
La Mania
Straat: Rectoria de la Miana
Potscode:17854 
Plaats:Sant Jaume de Llierca, Spanje


Hoe zijn de slaaplamers verdeeld?
Op La Miana zijn de twee en drie persoonskamers.


Wifi
Je hebt je vrij toegang tot WIFi


Alcholhol en Drugs gebruik, hoe gaan we daarmee om?
Het festival van Liefde is een bewustzijnsfestival. Onze ervaring is dat alcohol en/of drugsgebruik van negatieve invloed zijn op het bewustzijnsveld wat we met zijn allen creëeren, vandaar dat we het gebruik hiervan ontraden. Het gebruik van drugs is tijdens het festival helemaal verboden. Overtreding van deze regels kan leiden tot verwijdering van het festivalterrein.

Naar boven

Prijzen

Jouw investering is €849,-   * zie toelichting prijzen, inclusief locatie en maaltijden

Inclusief het festival is:

 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie
 • Op basis van een 2/3/persoons slaapkamer of een ingerichte tent.
 • 7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunches, 7 x diners
 • thee, koffie
 • alle workshops
 • zwembad

Exclusief het festival is:

 • je betaald €20,00 euro inclusief BTW, boekingskosten voor Certow Escrow
 • reiskosten
 • excursies
 • frisdrank, sapjes tussen de maaltijden door
 • maaltijden en drankjes buiten de locatie

*Hoe betaal ik de factuur

 • Van Certow Escrow krijg je de factuur, dat is een garantie fonds waarmee je geld veilig staat
 • En je krijgt een factuur van de locatie, dat is samen: €869,- inc BTW en boekingskosten.
 • Wanneer bekend is hoe groot de groep is dan pas kunnen wij de 1 pers. kamers toezeggen, dan betaal je €77,- extra

We zien je graag, meld je tijdig aan anders is je plaats vergaan!

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. In mijn leven gaat het om liefde en volgens mij is dat ook het enige waar het in het leven over gaat. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Dat heeft een diepgaand effect gekregen in mijn spirituele ontwikkeling. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf hun waarheid vinden. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen zichzelf vinden, hun verlangens, dromen en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. 

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen, en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen.
Mijn collega's die zelf ook zzp'er zijn geven de inhoud van de reis op eigen verantwoordelijkheid.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Mariëtte Verhoef

Mindfulness reizen

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland. Haar leven in Ghana maakt dat zij een specialist is binnen twee gebieden, mindfulness en Ghana. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

www.anansitraining.nl

Marius Engelbrecht

Marius Engelbrecht geeft nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie.
Enkele inspiratiebronnen zijn, op gebied van drama en zang vooral de Grotowski-methode (een sterk fysieke acteurstraining) en op gebied van psychologie een opleiding in hypnotherapie maar ook zijn eigen onderzoek naar mensbeelden en therapie in verschillende tijden en culturen. Daar kwam hij onder andere de menskunde uit de Renaissance tegen, waarin ze uitgingen van wisselwerking tussen hoofd, hart en buik (‘de drie zielen’). Naast drama, zang en psychologie vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk, hoe hij het stotteren heeft leren hanteren en laten smelten.

Hij heeft stemexpressie ontwikkeld tot een uitgewerkt vak, een soort way of life zoals sommige deelnemers zeggen, met verschillende wegen die elk andere aspecten in jou oproepen en tot ontwikkeling brengen, zoals oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde.

www.mariusengelbrecht.nl

Naar boven

Reisschema

DAG 1 » zaterdag

18.00 - 19.30 Diner
20.30 - 22.00 Opening en voorstellen workshopgevers

DAG 2 » zondag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.00 Vrij
17.00 - 19.00 Middagprogramma
19.00 - 20.00 Sharing
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 3 » maandag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 1e programma
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 19.00 Vrij
19.00 - 20.00 Sharing
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 4 » dinsdag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.00 Vrij
17.00 - 19.00 Middagprogramma
19.00 - 20.00 Sharing
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 5 » woensdag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 1e programma
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 19.00 Vrij en excursie opties
20.00 - 21.00 Diner

DAG 6 » donderdag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.00 Vrij
17.00 - 19.00 Middagprogramma
19.00 - 20.00 Sharing
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 7 » vrijdag

07.30 - 08.30 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 1e programma
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 19.00 Vrij
19.00 - 20.00 Sharing
20.00 - 21.00 Diner
​21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 8 » zaterdag

08.00 - 10.00 met liefde weer naar huis

Naar boven

Vervoer naar Spanje-Girona

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Deelnemers komen namelijk uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. 

Tip 1: Als groepje kun je een auto huren en de kosten daarvan delen met elkaar. Dit is praktische manier om naar de loactie te rijden en je auto te gebruiken voor de excursies die je wilt doen.

Tip 2: Vanuit de locatie kan geregeld worden de transfer van en naar het vliegveld Girona - locatie. In een taxi busje kunnen 8 mensen, en kost voor 8 mensen 120 euro, per rit. Wil je dit geef je dan op!!


Geboekt door deelnemers zijn deze onderstaande vluchten:

Ryanair naar Gerona

Zat 19 aug: Maastricht, vluchtnummer: FR6912, vertrek: 15.30u, aankomst Girona: 17.25u

Zat 26 aug: Girona, vluchtnummer: FR6911, vertrek: 13.00u, aankomst Maastricht: 15.05u


Ryanair vanuit Eindhoven

Eindhoven Vertrek: zaterdag 19 augustus 9.10 uur vluchtnummer FR9124
Terug Vertrek Gerona : zaterdag 26 augustus 6.35 uur vluchtnummer FR9123


Amsterdam-Girona met Transavia

19 augustus HV 5761, 11.55u vertrek en 13.55u aankomst

26 augustus HV 5762, 14.30u vertrek en 16.40u aankomst


Rotterdam - Girona met Transavia 

19 augustus  HV 5067 vertrek 7.55 aankomst 9.45 
26 augustus  HV 5068 vertrek 10.20 aankomst 12.15


Ryanair Brussel

za 19-08 Brussel (South Charleroi) vertrek 14:45 en aankomst 16:35 uur Gerona
za 26-08 Gerona vertrek za 12:20 aankomst 14:20 uur Brussel


vanaf Rotterdam: www.transavia.com
vanaf Amsterdam: www.transavia.com
vanaf Eindhoven: www.ryanair.com
vanaf Brussel Charleroi: www.ryanair.com
vanaf Dusseldorf-Weeze (Nijmegen): www.ryanair.com
vanaf Maastricht-Aachen: www.ryanair.com
vanaf Brussel-Charleroi: www.ryanair.com
vanaf Brussel (BRU): www.jetairfly.com

Vanaf Rotterdam CS vertrekken bussen naar Rotterdam Airport. (duur ± 30 min.)
Vanaf Eindhoven CS vertrekken bussen naar Vliegveld Eindhoven. (duur ± 30 min.)
Vanaf Nijmegen CS vertrekken bussen naar vliegveld Dusseldorf-Weeze

Naar boven

De locatie » La Miana » Sant Jaume de Llierca » Spanje-Girona

Rectoria de la Miana
17854
Sant Jaume de Llierca
Spanje-Girona
www.lamiana.nl

Het landgoed van La Miana dateert uit de 8e eeuw, is gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, in het achterland van de Middellandse zee. 

‘La Miana’ ligt in Catalonië, ± 1500 km. van Amsterdam, 65 km van de Frans/Spaanse grens, ±  60-70 km. van de Middellandse zee en 130 km. ten noorden van Barcelona. Goed bereikbaar met de auto, trein, bus of vliegtuig via Gerona en Bacelona.

Dit landgoed heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 500 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg en heeft daardoor het hele jaar volop zon. Het is bereikbaar via een 6 km. lange bergweg, de laatste 100 meter is onverhard. 

De Nederlandse eigenaar, die hier al meer dan 30 jaar woont, heeft de pastorie(rectoria) gerenoveerd tot een eenvoudig, sfeervol en authentiek ingericht gastenverblijf, ideaal voor groepen. Het Romaanse kapelletje verkeert nog in originele staat, is zeer karakteristiek voor deze plek en beschikbaar voor alle activiteiten. Vanwege de afgelegen ligging leent dit landgoed zich uitstekend voor een ongestoord verblijf. Er kan in alle rust en stilte, zowel binnen als buiten, gewerkt worden. Op deze locatie kunnen 25 mensen verblijven en ook op deze locatie zijn alle workshops.

Een honderd meter lopen ligt de andere locatie waar 32 mensen kunnen verblijven.  

Naar boven

Klimaat Spanje-Girona

Klimaat Girona
Girona heeft ondanks zijn inlandse ligging een mediterraan klimaat dat sterk wordt beïnvloed door de Middellandse Zee. Doordat Girona iets verder landinwaarts ligt staat de stad minder onder de invloed van het koelende effect van de Middellandse Zee. Waardoor de temperatuur hier in de zomermaanden net iets hoger kan liggen. In de wintermaanden zorgt dit er juist voor dat het het hier net iets koeler zal zijn. De gemiddelde neerslag valt hier te verwaarlozen en alleen in de late herfstmaanden zal hier neerslag voor kunnen komen. 

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Onze reizen zijn: Groepsreizen - Individueel -gezins reizen  en we geven ook het Festival van Liefde

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 
Wij denken met je mee over de noodzakelijke verzekeringen, vaccinaties, visa, autohuur of het vervoer van en naar de luchthaven. Kortom, wij verzorgen jouw reis van compleet.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Festival van liefde 19 aug Spanje
  • In de Spaanse pyreneeën
  • Vele leuke workshops
  • Zwembad van 12x4 meter
  • 35 km van Museum Dalí
  • 1 uur rijden van de Costa Brava