Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 aug - 25 aug 2018 Festival van liefde 18 aug Spanje Spanje-Girona 879,-

De locatie » La Miana » Sant Jaume de Llierca » Spanje-Girona

Rectoria de la Miana
17854
Sant Jaume de Llierca
Spanje-Girona
www.lamiana.nl

Het landgoed van La Miana dateert uit de 8e eeuw, is gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën, in het achterland van de Middellandse zee. 

‘La Miana’ ligt in Catalonië, ± 1500 km. van Amsterdam, 65 km van de Frans/Spaanse grens, ±  60-70 km. van de Middellandse zee en 130 km. ten noorden van Barcelona. Goed bereikbaar met de auto, trein, bus of vliegtuig via Gerona en Bacelona.

Dit landgoed heeft een oude voormalige pastorie (rectoria), een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. Het is 50 hectare groot met velden, terassen en bossen. Alle gebouwen liggen op ± 500 meter hoogte tegen de zuidhelling van de berg en heeft daardoor het hele jaar volop zon. Het is bereikbaar via een 6 km. lange bergweg, de laatste 100 meter is onverhard. 

De Nederlandse eigenaar, die hier al meer dan 30 jaar woont, heeft de pastorie(rectoria) gerenoveerd tot een eenvoudig, sfeervol en authentiek ingericht gastenverblijf, ideaal voor groepen. Het Romaanse kapelletje verkeert nog in originele staat, is zeer karakteristiek voor deze plek en beschikbaar voor alle activiteiten. Vanwege de afgelegen ligging leent dit landgoed zich uitstekend voor een ongestoord verblijf. Er kan in alle rust en stilte, zowel binnen als buiten, gewerkt worden. Op deze locatie kunnen 25 mensen verblijven en ook op deze locatie zijn alle workshops.

Een honderd meter lopen ligt de andere locatie waar 32 mensen kunnen verblijven.  

  • Festival van liefde 18 aug Spanje
  • In de Spaanse pyreneeën
    Vele leuke workshops
    Zwembad