Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 aug - 25 aug 2018 Festival van liefde 18 aug Spanje Spanje-Girona 879,-

Festival van Liefde

Wil jij meer liefdevol in het leven staan en jezelf vieren? Ja? Ga dan mee! Boek NU

Wil jij een prachtige, inspirerende en fijne aanvulling op de zomervakantie? Of een andere invulling geven aan je vakantie? Met het Festival van Liefde maak je nieuwe verbindingen en open jij je hart naar jezelf en naar anderen. Het kan een avontuur voor je zijn, waarin je nieuwe mensen ontmoet, geniet van het samenspel van geven en ontvangen, nieuwe ideeën opdoet en je passie versterkt. Het is een ontdekkingsreis naar wat liefde betekent voor jou en hoe je dit in de praktijk brengt.

Het Festival is voor jong en ouder..

De zomer is het seizoen van De Liefde en past dus helemaal bij Het Festival van Liefde! We hebben een bijzonder en inspirerend programma met top trainers, muziek, dans en vele boeiende workshops op een fantastische locatie in de Spaanse Pyreneeën.

Bijzondere trainers delen hun passie en liefde via hun vak tijdens de verschillende bijzondere en uitdagende workshops. Zij maken een festival mogelijk, waarop je geniet van een heerlijke workshops met spel, meditatie, muziek, gesprek, beweging, dans, klank en zang, verbeelding en je expressie geeft aan wat er in je leeft en de kracht van liefde die je voelt.

Is dit Festival van Liefde zweverig?

Nee, er is niets zweverigs aan liefde of aan het festival. Je wordt uitgenodigd om te zijn wie je bent en onderzoek te doen wat Liefde voor jou betekent in je leven!

Liefde is misschien wel het meest wonderlijke in het leven. Iedereen beleeft en ervaart liefde op zijn eigen unieke wijze. Vaak is het eenvoudiger om van een ander te houden dan van jezelf. Terwijl houden van jezelf de sleutel is tot het kunnen ervaren van liefde in vrijheid. Het is mooi om de liefde te vieren op een bijzondere plek, waar je ook gelijkgestemden kunt ontmoeten. Mensen die net als jij of jullie, échte verbinding en verdieping willen voelen, een plek om in je hart te komen, nieuwe mensen ontmoeten, bijzondere ervaringen op doen, genieten en ontspannen in de zon en de natuur! 

Waarom zou ik naar het festival gaan?

  • Dit festival is uniek en exclusief. Je deelt en ervaart de week met gelijkgestemden, dat geeft herkenning en erkenning.
  • Nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere ervaringen op te doen, te genieten en te ontspannen in de zon en de natuur met bijzondere muziek, lekker eten, leuke excursies en hele mooie workshops.
  • Wil jij je leven een boost geven, meer liefdevol in het leven staan? Ervaar dan zelf de verbinding, de verdieping en de vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan.
  • Festival van liefde 18 aug Spanje
  • In de Spaanse pyreneeën
    Vele leuke workshops
    Zwembad