Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 aug - 25 aug 2018 Festival van liefde 18 aug Spanje Spanje-Girona 879,-

Voor wie

Voor wie is dit Festival van Liefde?
Voor mannen en vrouwen uit België en Nederland. Voor alle leeftijden!!


Is het Festival een verplicht programma?
We vragen iedereen bij de opening en afsluitceremonie te zijn daar tussenin is helemaal aan jou. Iedere dag wordt er een dagprogramma gepubliceerd waarin wordt aangegeven welke workshops er wanneer gegeven worden. Je kunt een keuze maken uit een of meerdere workshops die je aanspreken.


Is dit Festival net als andere Festivals?
Het Festival van Liefde is zoals een innerlijke reis die je voor jezelf maakt en samen delen we onze ervaringen op een spirituele wijze. Liefde is het centrale thema en rondom dit thema worden er verschillende workshops aangeboden waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.

Dit Festival is een uniek festival in Spanje waarin je vooral wordt uitgenodigd om de Liefde in jezelf te verkennen, uit te dragen, te helen en in te zetten voor een liefdevolle wereld.


Krijg ik het programma thuisgestuurd?
Nee, je krijgt te plekke op de locatie inzicht in het programma en je kunt je dagelijks inschrijven op de verschillende workshops


Wat eten we?
Het eten zal voornamelijk een mediterrane keuken zijn met uiteraard Spaanse en Catalaanse gerechten, zoals gazpacho, tortilla de patatas enz. Met uiteraard veel groentes als aubergines, courgettes, artisjokken, tomaten, knoflook, ui en peulvruchten zoals kikkererwten, linzen en bonen. En er komt regelmatig een visje op tafel; zoals bv. sardines, garnalen, iets met tonijn... en je hebt hier de kazen van zowel koe als geitenmelk. En we serveren gezonde salades met pasta, couscous en rijst.


Waar is het Festival?
Ongeveer een uur autorijden van Girona naar het noorden. Het Festival vind plaats binnen een oude pastorie La Miana, een fantastiche plek met vele hectare grond midden in de bergen. 
La Mania
Straat: Rectoria de la Miana
Potscode:17854 
Plaats:Sant Jaume de Llierca, Spanje


Hoe zijn de slaaplamers verdeeld?
Op La Miana zijn de twee en drie persoonskamers en tenten.


Wifi
Je hebt je vrij toegang tot WIFi


Alcholhol en Drugs gebruik, hoe gaan we daarmee om?
Het festival van Liefde is een bewustzijnsfestival.
Onze ervaring is dat drugsgebruik van negatieve invloed is op het bewustzijnsveld wat we met zijn allen creëren, vandaar dat we het gebruik hiervan ontraden. Wil je toch alcohol drinken dan is het toegestaan mits met mate, het kan invloed hebben op je emoties en je handelen. Wees dus voorzichtig!

  • Festival van liefde 18 aug Spanje
  • In de Spaanse pyreneeën
    Vele leuke workshops
    Zwembad