Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 20 apr - 22 apr 2018 Festival van Liefde: Liefde voor je lijf Nederland 349,00

Team

Mariëtte Verhoef

Mindfulness reizen

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland. Haar leven in Ghana maakt dat zij een specialist is binnen twee gebieden, mindfulness en Ghana. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

www.anansitraining.nl

Nellie Weststeijn - van Hengel

Shiatsu therapeut

Nellie voelt zich vertrouwd en verbonden met mensen. In haar Shiatsu behandelingen werkt zij zacht, sensitief, liefdevol en in harmonie. Doordat zij je zo wezenlijk aangeraakt kom jij een beetje los van alles wat afleid, je komt tot de kern en weer thuis in je eigen zelf. In deze chaotische tijd raak je algauw ondergesneeuwd, van je voeten gegooid, ontworteld. Je bent vaak aan het overleven. Nellie vindt het fijn om mensen weer terug te brengen bij zichzelf. Zodat zij vanuit die rust weer zelf kunnen voelen en denken.

Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage. Deze vindt zijn oorsprong in de al duizenden jaren bestaande Traditionele Chinese Geneeskunde. Shiatsu ondersteunt het lichaam in zijn zelfhelend vermogen.
Onze levensenergie stroomt in energiebanen, zogenaamde meridianen, door ons lichaam. Elke meridiaan heeft een eigen verloop. De Chinese Geneeskunde vertaalt lichamelijke en psychische klachten naar een onbalans in de energiehuishouding. Dit wordt veroorzaakt door leegtes en blokkades in de meridianen. Shiatsu vult die leegtes en heft blokkades op. Daardoor verminderen of verdwijnen klachten en treedt er een diepe weldadige ontspanning op.

Naast haar werk als hartfunctielaborant heeft zij de drie jarige Shiatsutherapie opleiding gevolgd bij Qing Bai in Nijmegen. Zij heeft al 5 jaar een eigen Shiatsu praktijk aan huis. Jaarlijks volgt zij trainingen o.a.: burn out behandeling, nek/rugpijn bestrijding, werken volgens de 5 elementen, cranio sacraal basis technieken.

www.shiatsutherapievelp.nl

Marije Vermerris

Marije is een beweger en danser in hart en nieren. Haar passie is mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. Dit doet ze met zachtheid en aandacht, met oog voor wat iemand van binnenuit beweegt. Daarbij zet ze haar kracht en haar speelsheid in, die ze ook graag aanboort bij andere mensen.

“Ik geloof dat ieder lichaam op een bepaalde manier wil bewegen, expressie en ruimte wil geven aan wie je diep van binnen bent. Het lichaam herbergt de wijsheid en de veerkracht om met uitdagingen en kansen om te gaan. In het lichaam ervaar ik de speelsheid, kracht en luchtigheid van het leven. Het liefst dans ik met alle uitdagingen en mooie ervaringen die het leven geeft.”

Zij werkt als psychomotorisch therapeut in haar eigen praktijk Tembea in Wijk bij Duurstede en zoekt in haar begeleiding naar de wijsheid, kracht en talenten die ieder mens in zich heeft. Ze heeft haar hele leven bewogen, in verschillende sporten en in dans. De laatste jaren heeft ze zich vooral verdiept in vrije dans en contemporary dance. Deze verdieping brengt ze tevens in de praktijk door dansavonden en dansdagen te begeleiden vanuit Dans!kerk en in samenwerking met Dansklooster.


  • Festival van Liefde: Liefde voor je lijf
  • Speels
    Aandacht voor je lijf
    Terschelling