Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 24 sep - 01 okt 2017 Innerlijke reis voor vrouwen - September Marokko-Marrakesh 1395,00

Team

Diana Bergsma

Coaching reizen    Festival van Liefde

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben deskundig op het gebied van coaching - spirituele reizen en werk samen met professioneel team. Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het geeft me voldoening als ik zie dat mensen echt veranderen, hun hart weer openstellen, hun verlangens voelen en vooruit kunnen.

In mijn coaching en training ga uit van het principe dat jij meer bent dan je geschiedenis, je oude overtuigingen en patronen. Graag help ik je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Ik zet je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laat je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je gevoel en het beeld over jezelf, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven. Ik werk spiegelend en confronterend, waardoor jij jezelf ontmoet. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend en liefde zijn mijn kernwoorden.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch begeleider, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw. Lees over mijn studies! Ik combineer op geheel eigen wijze en vanuit eigenwijsheid een aantal bekende en effectieve methoden, zoals Voice Dialogue, soundhealing, systemisch werk, stemexpressie en improvisatie, beeldend vormen, psychodrama, visualisatie en biografisch schrijven. Ik breng bovendien graag mijn eigen dosis levenslessen in de mix.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

www.spirituelevakantiereizen.nl

Karen van der Velde

Karen is een vakvrouw in hart en nieren, haar werkwijze is een holistische, altijd kijkt ze naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. In haar ontmoet je leven, liefde en een enorme toewijding. Zij is al een spiegel geweest voor vele vrouwen.

Haar visie : Spiritueel ontwikkelen betekent; het systematisch afwikkelen van onze “beschermlagen” om tot de kern te komen en optimaal te gaan functioneren, zal je in alles wat ze doet tegenkomen.

Haar werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor.

Ze benadert haar cliënten als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Karen beheerst verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Hiertoe heeft zij haar eigen, doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Ze werkt vanuit verschillende disciplines, haar achtergrond is Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Naast 20 jaar praktijk ervaring geeft ze sinds 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij haar insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.

www.karenvandervelde.nl
  • Innerlijke reis voor vrouwen  - September
  • Mooie tuinen
    Rust
    Zwembad