Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 23 dec - 26 dec 2017 Kerst Festival van Liefde 2017 Nederland 429,00

Reisbeoordelingen Spiritueel Festival van Liefde

  • augustus 2017 Festival van Liefde aug, Spanje 2017

    Ik heb genoten van 19 mooie deelnemers, ieder zo anders! Het veld van liefde was krachtig en puur, wij als team hebben met ongelooflijk veel plezier en intensiteit het festival beleefd! Heel veel dank, namens Mariette Verhoef, Marius Engelbrecht en Diana. Hieronder staan weer enkele reviews. Wil je ook mee naar het Festival van Liefde?


    Ik heb een heel bijzondere intensieve week beleefd waarin ik mijzelf beter heb leren kennen, dichter bij mezelf ben gekomen en ook weer dichter bij Dineke. Dat laatste was een belangrijke reden om deel te nemen. Zoals ik op de laatste avond heb verteld ben ik diep gegaan. In de ¨mannengroep¨ heb ik oude pijn aangeraakt en heb diep gehuild. Het was goed. Ik heb me verbreed in alle gesprekken met alle fantastische deelnemers die er waren zowel in de groep als individueel. Er is veel gedeeld over elkaars ervaringen en mogelijke oplossingsrichtingen voor de uitdagingen in het leven.

    Met het stemwerk van Marius op verschillende vlakken ben ik veel meer in contact gekomen met mijn lijf, heb ik barrieres kunnen laten vallen en heb ik het gevoel gekregen te kunnen stijgen en mezelf te laten zien. Het pakket van workshops dat jullie hebben aangeboden was geweldig en zeer gevarieerd. Het werken met het verbeelden van de stemmen in jezelf bij het maken van keuzes was zeer verhelderend (opstellingen). Ervaren wat de stem met je kan doen is fantastisch. Ik zing graag, maar het stemwerk van Marius brengt zoveel meer: Terug naar de oertijd ,terug naar je kind zijn,terug komen in je lijf , je heel voelen en verbonden met de aarde. Het waterwiegen was zeer weldadig. Modderbad met mannen is gewoon leuk en brengt je ook terug naar je kindstijd en contact met de aarde.

    De locatie en de omgeving zijn ideaal. Helpen je te verbinden met natuur en geschiedenis. Heerlijk zwembad , mooie uitzichten. Dineke en ik hebben heerlijk rustig geslapen in het tentje achteraf, met uitzondering van de twee eerste nachten vanwege krappe matras en kou. Al met al heb ik een heerlijke week gehad, ben goed bij mezelf gekomen en tot rust. De batterijen zijn weer goed opgeladen, Veel dank Hans


    Ik heb het festival ervaren als een moderne mysterieschool. Alle aspecten van het mens-zijn kwamen aan bod: het fysieke, mentale, emotionele en spirituele. Wat een heerlijke week! Jullie zijn met z’n drieën een inspirerend team. Iedereen werd ‘gezien’. Wat een zegen. Over de verzorging en het eten: niets dan lof – er werd met ieders wensen rekening gehouden, en wat een lieve mensen! Juist dat beetje primitieve sprak mij persoonlijk erg aan. Veel fijner dan dat wereldse gelikte. Veel liefs en blessings, Renée


    Het was een bijzondere week, met bijzondere mensen, er was aandacht voor iedereen, ik heb een goed samenwerkend team gezien, die elkaar aanvulde en stimuleerde. De stilte, de natuur, de mensen van La Miana, waren eveneens een weldaad. Prima verzorging. Ik vond de rollenspelen heel verhelderend en het is leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen invulling geeft aan de dingen. Een belangrijk leerpunt is: keuzes maken, keuzes voor jezelf. Het is super om daar een hele week mee bezig te zijn. Het was zéker een week met heel veel liefde en denk hier met een warm gevoel aan terug. Veel dank Dineke


    Nog maar zelden meegemaakt en ervaren dat ik met zo'n groep mensen 
    zoveel aansluiting kon voelen... 
    Héél vlug het thuisgevoel gekregen 
    mede door jullie als team
    tevens ook door de mensen die deelnamen aan het festival

    want deelnemen was het 
    met nu en dan een zelf-ingelaste pauze om wat aangereikt werd ook te kunnen laten 
    be-zinken
    in-werken
    in-dalen
    na- zinderen.....

    Het respect voor ieders ritme gaf de ruimte om dit te doen.
    Elk individu met zn eigenheid en talent... zo divers en zo mild en open voor elkaar!!!!
    Echt hart-verwarmend!!!!
    Alle vooroordelen vielen weg, de mens kunnen zien in zijn/haar authenticiteit zorgt er voor dat die vooroordelen 
    verdwijnen als sneeuw voor de zon

    Heb buiten verwachting veel deelgenomen aan stemexpressie
    wat niet maakt dat de andere workshops niet interessant waren 
    maar eerder een kwestie van een keuze maken. En op dat moment bleek dat voor mij de goeie keuze te zijn....

    Ik heb mezelf goed kunnen volgen in die week
    wat ver-rijkend was 
    en tevens ook mezelf laten ver-reiken!!!

    De verzorging van de maaltijden was super, 
    het concert in de kapel, de mensen van de Miana
    zo innemend, lief en verzorgend....

    de zelfingvulde avonden
    het festival zelf
    waren zo intens en mooi
    een blijvende indruk 
    er verschijnt nog steeds een glimlach op mijn gezicht als er terug iets voorbijflitst in m'n geheugen..

    Het thuiskomen vroeg wat tijd 
    maar aan de andere kant de in-druk dat wat aandacht vraagt dit ook vlugger de aandacht krijgt en 
    ik vlugger tot actie kom, waardoor knopen sneller ontward worden.. 

    Ik ging persoonlijk door een gans proces
    en neem wat ik kreeg mee;
    ik woon vlak bij een kerk die klinkt en zindert en waar ik me al lang aan erger
    nu kan ik klinken als de klokken luiden en lach ik
    als dat geen verbetering is ;)

    Na het waterwiegen had ik een wat desolaat gevoel
    maar als ik wat bijstand had gevraagd had ik die zeker gekregen.

    Veel succes met wat jullie doen
    het is een onvergetelijke vakantie geworden 
    met zonder uitzondering 
    van de eerste tot de laatste
    unieke mooie mensen

    dankbaar voor dit cadeau
    vele liefs vanuit Brugge , XXx Ann 


    Ik vond het een heel fijn Festival van de Liefde. De groep was heel fijn. Een ieder werd geaccepteerd, hoe verschillend de mensen ook waren. Iedereen mocht zichzelf zijn, dat was heel fijn en voelde als een warm bad. Verschillen mochten er zijn en eigen keuzes ook. Verder was het ook fijn voor mij dat er vijf mannen waren, naast de veertien vrouwen. Hier door voelde ik me als man ook thuis in de groep.

    De workshops vond ik prima. Genoeg afwisseling. Genoeg verschil ook. Wel fijn dat er op woensdagmiddag even ruimte was om wat anders te doen, zoals naar Besalu gaan. Ik vind het fijn dat er aan het einde van de week ook wat "lichtere" workshops gepland waren, zoals waterwiegen en het modderbad. Dat was welkom nadat we in het begin van de week al hard gewerkt hadden. Persoonlijk vond ik de workshops van Marius erg fijn, omdat ik daar vaak "geraakt" werd en ik me bij hem fijn voelde. Ik weet dat dit persoonlijk is en dat anderen wellicht meer geraakt werden door de andere workshops: alle drie de workshopleiders vond ik goed. Tijdens het festival ben ik dichter tot mezelf gekomen. Ik was ontspannen en voelde me echt thuis in de groep waardoor ik me ook kwetsbaar op kon stellen. Verder heb ik met mijn innerlijke kinderen kunnen werken: ik heb ze kunnen waterwiegen en hun angst laten spreken. Dat was zeker fijn.

    De locatie was goed. Een mooie omgeving en lekkere maaltijden, en ook een lekker zwembad. Fijn dat er genoeg ruimte voor de workshops was. Goed dat er verschil in workshops is, zodat iedereen kan kiezen wat bij hem of haar past. Opzet is goed. Veel dank Gerard


    Afgelopen week heb ik als een hele bijzondere week ervaren. Zowel inhoudelijk, de transformaties die ik heb gezien bij mensen. Zowel in de workshops zelf, als daarbuiten. Het was voor mezelf een fantastische oefening om me binnen mijn eigen grenzen te blijven bewegen en dat toch in verbinding te kunnen doen. Dus eigenlijk oefenen in het helemaal zijn wie je bent, dat zelf accepteren en daardoor ook geaccepteerd en zelfs gewaardeerd worden. De magie van de plek – de stilte en het uitzicht - hebben me ook een enorme boost gegeven, net als het heerlijke eten en de relaxte sfeer. Kortom: Diana, Mariette en Marius, enorm bedankt voor deze bijzondere week! Warme groet Isabel


    Wat was het een heerlijke week. Fijne, gelijkgestemde mensen op een sprookjesachtige locatie. Vol energie kwam ik thuis. Er zijn weer wat laagjes afgepeld bij de coaching sessies en ik ervaar meer zelfvertrouwen na de bijzondere stemworkshops van Marius. De groep vond ik prettig, warm en oprecht wat maakte dat ik me vrij voelde om mijn kwetsbaarheid te tonen. De locatie, het eten, de verzorging...wat heerlijk was het. Prachtig sfeervol van binnen en van buiten. Heerlijk dat er een zwembad was voor de afkoeling en de ontspanning. Wie weet tot een volgende keer. groet Alice


    Ik vond het prachtig om te zien hoe vele harten zich openden in de verschillende workshops, de processen die op gang kwamen en die ook na het festival nog zullen doorwerken. De locatie was geweldig mooi, de mensen zijn superlief, de maaltijden waren heerlijk, zeker 's avonds! 
    Mijn dank aan jullie alle drie nogmaals voor de workshops en het fijne festival! Voor mij voor herhaling vatbaar. Het festival was fantastisch, het was een fijne groep! Dank Jurjen


    De week was heel fijn. Heb de locatie, de zorg v Eveline en Abdel, de lieve mensen en met name de workshops v Marius als heel fijn ervaren. En Fijn dat er ruimte was voor alles .. t is nl ook vakantie. Niets moeten en alles mogen hoort daar bij. Dankjewel voor deze super week, Anna 


    Nee, geen review. Ben opgehouden van alles te evalueren. Ik kwam terug omdat ik de eerste keer het fijn vond. Afgelopen keer was zelfs beter. Dank Henk

  • december 2016 Kerst festival van LIefde 2016

    Kerst festival van liefde op Terschelling 2016, wat een mooie mensen, wat een krachten, liefde, lachen, plezier, stilte, sharing en tranen. Er was een prachtige harmonie en een oprechte verbinding tussen de mensen, liefde ontstond. Dit festival heb ik gegeven in samenwerking met mindfulness trainer Mariette Verhoef. In 2017 is er weer een Festival van Liefde. 


    Dag Diana en dag Mariette,

    Het festival was de beste kerst die ik ooit heb gehad. Dit is toch wat ieder zoekt in zijn leven, liefde, openheid en verbinding met anderen. Ik me echt rijker. Mariette is zeer betrokken en oprecht, zo geeft ze ook haar workshops en stilte wandelingen. Diana is zeer ervaren en heeft me echt aan het denken gezet. Het klankconcert was bijzonder mooi, haar zingen en drummen kwam zo direct bij me binnen. Ik heb genoten van de sfeer, de locatie en de groep. ik ben echt blij, dank je Mircea Inel


    Het was een leuk avontuur om met deze groep mee te doen. Wat me goed deed was de gezelligheid, het samen zijn, de openheid die toch snel ontstond en de verrassing wat de workshops teweeg brachten in mij. De mindfull bewegen workshop was erg prettig. En ik kan dan ook nog steeds verrast zijn hoe goed vertraging en met aandacht bewegen voor het lichaam werkt.

    De workshops “Kom in je hart “ waren mooi. Mooi om te zien hoe mensen openen, hoe ik zelf daarna ook zachter voel, en interessant voor mij te kijken hoe je werkt...

    Schilderen heb ik ook als prima ervaren. Is iets wat ik al langer wil doen en waar ik thuis niet zo snel aan toe kom. De aanwijzingen om vaste vormen te doorbreken, heb ik meegenomen en voelen als een inspiratie daar ook in mijn leven naar te kijken. Minder in de vaste patronen te gaan.

    Wat ik er van mee neem?
    Meer ontspanning in mijn lijf
    Diana’s  opmerking over mijn neiging mijzelf te ontkrachten met zo vaak “ja maar” te zeggen, die neem ik mee
    Bewustere positieve keuzes maken.

    Het klank bad van Diana heb ik als fijn en byzonder ervaren. Het was alsof ik werd meegevoerd naar een oeroude ervaring van met vrouwen rond het vuur liggen in een grot. Koesterend en liefdevol. Ik had het gevoel dat er zich een gateway kon openen naar een andere sfeer, of bewustzijn. Daarna heb ik nog lang in de stilte gezeten, toen iedereen weg was. Om de kwaliteit van deze stilte te kunnen voelen. Het was mooi en van een andere kwaliteit dan ik ken. Love and light ......Jivan.


    De ochtend ben ik heerlijk begonnen met een yoga sessie met Mariette. Was een super fijn begin van de ochtend. Ik genoot om deel te nemen aan de stiltewandeling naar het strand. Ook de sessie dat je 3 minuten mocht praten over wat liefde voor jou betekent was heel erg mooi. Mariette is een open sprankelende leuke vrouw. 

    Workshops van Diana: Vond de sessies over "kom in je hart" heel boeiend, inspirerend en het gaf mij ook nieuwe inzichten. Inzichten dat ik toch naar het omhulsel van de mens kijk en niet zozeer naar het verhaal achter de mens. Heb boeiende mensen ontmoet met elk hun eigen verhaal. De klei sessie was speels en het was mooi om te zien hoe je samen in verbinding een mooi kunstwerk kon maken. Je merkt dat Diana weet hoe ze jou kan helpen met het vinden van antwoorden door de juiste vragen te stellen. Dank jullie, Carina


    Ik heb tijdens de Kerst 2016 genoten van de workshops, de natuur, de zee, de dans en bovenal van alle lieve mensen die mij omringden. Liefs, Bert


    Het was hele fijn en gemoedelijke sfeer. Ik vind dat Diana het heel mooi doet, alles mag er zijn. Dat geeft vertrouwen. De workshops van Diana zijn heel waardevol, de herkenning, kwartjes die vielen, geeft duidelijkheid. Geeft mooie aanwijzingen en ze geeft net dat laatste stukje waardoor ik dingen heb los kunnen laten. Het klankconcert was heel helend, heerlijk ook die spontane acties van de drum en het zingen. Mariette is een schat van een vrouw, liefdevol en open geeft ze haar workshops en de stiltewandelingen. De locatie was prachtig, heerlijk vlakbij zee.  Ik ben heel blij dat ik ben gekomen, Maria


    Als deelnemer heb ik het fantastisch gehad, mede door de groepsgenoten en de bijdrage die Diana en Mariëtte leverden. Nogmaals heel erg bedankt en het thema "leven" heeft mijn aandacht gekregen. Lieve groet Prem Noor


    Een mooie groep mensen, die binnen no time een hechte groep vormden. De workshops waren treffend en transformatief. Na 3 dagen zag ik vele stralende gezichten; licht en liefde waren tevoorschijn gekomen.
    Heerlijk om dit weekend te begeleiden en te zien wat meditatie, creativiteit & klank doet met een mens. Iedere keer weer wonderlijk om te ervaren wat voor inzichten deelnemers krijgen in zichzelf. Hoe ontspannen en vrij ze zich na afloop voelen.
    Het was echt een festival van liefde, met groei & bloei! Mariette Verhoef


    Een geweldig festival, wat ben ik blij dat ik heb mee kunnen doen. Er was veel onderlinge harmonie en respect. De workshops waren zeer passend, tijd voor actie en tijd voor rust. In de groep en tijdens de mooie workshops was er veel veiligheid en een positieve sfeer. De locatie was prachtig, sfeervol. Ik vond de sharing in de hele groep erg fijn en de vuurceremonie op het einde geweldig, met mooie rituelen. Ik kom graag nog een keer..veel dank Nynke Ypma


    Het festival van liefde op Terschelling vond ik hartverwarmend en leerzaam. De locatie is prachtig. Ook een heerlijk eiland gevoel na de overtocht met veerboot. De verschillende workshops van Diana zijn aangrijpend met goede adviezen.  De Mindfulness workshops van Mariette zijn heel vakkundig gebracht. Het was weer heel bijzonder, voor mij al voor de 2de keer. Liefs, Joke Heideman


    De locatie /ligging is geweldig. Bos, strand, zee en "los" van het vasteland!  Een fijne kamergenote, Corina. Mariette met haar mooie harmonische uitstraling. Jij, Diana met je inzicht en kracht tot het raken van een kern. Geweldig , hoe je vrij van oordeel, deze dan uitvouwt. Daar leer ik van! Lieve groet Diny


    Ik heb heerlijke dagen gehad met jullie. De sfeer was goed. De kennismaking met het ohm gezang vond ik erg fijn. Het schilderen en de andere ceatieve oefeningen waren confronterend maar erg mooi om mee te maken. De klank healing was wel heel fijn. De locatie is mooi en lekker relaxed. Ik heb genoten, Liefs Marlies


    Ik heb een fijne gehad, heerlijk om zo verzorgd te worden, ieder was vrij om bij het workshops te zijn. Leuk om de eerste avond de kerstliedjes te zingen. De workshops en de stilte wandeling van Mariette waren fijn. De creatieve workshops klankconcert, stemexpressie, vuurritueel, de sharing waren bijzonder en kwamen diep aan. De groep was gezellig. Veel dank Siet.


    Genoten van een mooi en onbevangen festival. Gevarieerd aanbod, locatie, de groep alles maakte het mooi. Ik heb diepgang envaren in de  verrassende oefeningen van mindfulness. De stiltewandeling fijn. Stem expressie, vuurritueel, klankconcert, zingen, werken door in mij en waren fijn. Dank Joke


     

  • augustus 2016 Festival van Liefde in Spanje 2016

    Wat een geweldig Festival van Liefde hebben we samen gecreëerd met een mooie grote groep van mensen. Met dank aan het team Amber Schulze, Atmani Blok, aan de fotograaf Sunny Gardeur en mijzelf, Diana. Hieronder een aantal reviews van deelnemers.


    Een intense mooie bijzondere week, waarin ik mijn innerlijke rust heb kunnen terug vinden, door de fijne gesprekken en oefeningen voel ik mij meer ontspannen en geliefd. Door de bijzondere mensen die ik heb mogen ontmoeten voel ik me sterker en voel ik dat het tijd is stappen te gaan ondernemen in mijn leven. Ik denk er over na om nog een keer mee te gaan met een vakantie.  

    Atmani is een professioneel ervaren persoon zijn sterke en liefdevolle persoonlijkheid maakt hem tot een geweldige coach. In de lessen die hij geeft zit zoveel passie en plezier , daar heb ik enorm van genoten. Ik heb veel kunnen leren van Amber en ze heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik ben anders over dingen gaan denken door onze fijne gesprekjes samen, ik heb mijn emotie kunnen delen met Amber en voel me meer begrepen. Diana is een sterke lieve vrouw die je met de neus op de feiten durft te zetten. 

    Ik ben heel erg blij dat ik meegedaan heb aan dit festival, ik heb zoveel lieve nieuwe mensen mogen ontmoeten , een bijzondere ervaring! Ik hoop nog eens mee te mogen doen aan dit fantastische festival, veel leifs Jasmijn


    Het festival was een fijne ervaring, vooral het samenzijn met gelijkgestemde mensen. Het heeft mij een kans geboden om naar mijn blind spots te kijken en vooral het bewust te ervaren. Knap van het team is om al die verschillende mensen bij elkaar te brengen. Ik heb bijzonder genoten van het voorouderritueel en de opstellingen. Een mooi team gebundeld in positiviteit, sterk en rustig. Veel dank Johannes.


    Nog eens bedankt voor de geweldige reis! Het festival was zeer intens, emotioneel en leerrijk voor mij. Het hoogtepunt was voor mij de salsa workshop geven.  Een unieke kans, ik kreeg er heel veel energie van terug. Genoten van het zingen en andere workshops! Nogmaals dank Lily


    Dank je wel voor dit prachtige festival! 

    Als een achtbaan. De opbouw, van de razendsnelle diepe kennismaking met elkaar naar de introspectie en verwerking en daarna naar het lichte vol liefde was fantastisch. Een persoonlijk hoogtepunt was voor mij het besef dat ik weer spelend door het leven kan gaan. Het hoogtepunt van het festival was toch wel de laatste avond, wat een plezier met al die gegroeide mooie mensen. Dank Anne-Marie


    Een fijne mix van activiteiten, heerlijk om een vrije keuze te hebben in waar je je voor inschrijft. De sfeer was fijn en open. Voor mij was het af en toe te diepgaand en veel proces maar ik kon goed mijn eigen weg daarin gaan. Heb ook genoten van het helpen in de keuken en mijn thuis zijn op mijn vertrouwde plek op la miana. Door mee te doen met het festival kwam ik weer echt bij mijn innerlijke kracht en passie voor zingen. Heel fijn. Ik voel me weer veel krachtiger en blijer. Ook nu nog. Anne


    Het festival was zeer positief en voor mij een hulp om beter om te gaan met zaken waar ik tegen aan loop na mijn burn-out. Dank jullie, liefs Jose


     

  • mei 2016 Festival van Liefde, thema relaties mei 2016

    Festival van Liefde met het thema relaties mei 2016 was een intensief en transformered weekend met een geweldige groep van bijzondere mensen. Dank ook aan de koppels die zijn meegekomen! Met dank aan de docenten: Ton van der Kroon, Robert de Jong en Marieke, Arno ten Veen en uiteraard Atmani en mijn persoon. Hieronder weer enkele ervaringen van deelnemers. Hoop je in mei 2017 te ontmoeten. Liefde Diana


    Zoals al gezegd en gepost op FB ik ben heel enthousiast over het festival. Het was echt een onderdompeling in liefde vanaf het begin tot het einde. Hulde voor het hele team! De locatie is ook prachtig, fijne sfeer en heel goed verzorgd. Tip: ga vooral door! En ja dit wens ik iedereen toe, zo'n onderdompeling. Hartegroet Ingrid


    Het festival was een fijne ervaring. Het voelde veilig, het programma was divers, veel verschillende facetten kwamen aan bod. Zeker het programma op vrijdag was heel consistent stapsgewijze opgebouwd om te groeien in liefdesgevoel. Ik heb enorm de biodanza gewaardeerd. Het team was zeker bekwaam. ik heb ook wel geapprecieerd dat jullie ook zelf de workshops van mekaar meevolgden en jullie mede-menselijkheid gewoon deelden met de groep. Het is zeker een toegevoegde waarde dat er meerdere personen de workshops geven. Ieder individu geeft zijn of haar eigen kleur aan het geheel. Ik ervaar de locatie als top. lieve groet, Anita


    Het festival van de Liefde,
    Haha, we sprongen er vol in! Ik ben samen met jullie in een heerlijk bad, vol positieve energie, liefde en uitdagingen gesprongen.
    Samen met ons maakte het team een sprong. Zij creëerde voor mij, ieder met hun eigen krachtige en warme humoristische energie een bedding vol veiligheid.
    Het heeft mij diep geraakt en veel inzichten gegeven. Sommige momenten zal ik niet snel vergeten. Authenticiteit, kwam op de terugreis steeds weer boven. Ik heb ze gevoeld en gezien ....Dank hiervoor. 
    Ik kan alles gaan beschrijven zodat je gaat ervaren wat ik heb ervaren. Maar ik daag je uit om deze SPRONG zelf In het Festival van de Liefde te maken. En ja ik weet dat ik deze sprong nogmaals ga maken ...dank Iris
    Dank je wel Diana & Atmani, Robert & Marieke, Arno en Ton, 

    Ik wilde graag ontspannen, dansen, mensen ontmoeten en stond hier, zonder verwachtingen, echt open voor. Ik heb hierdoor veel ervaren van anderen en ook van mezelf, echt een cadeautje. Voor mij is biodanza het leven en ik vond het heerlijk om dit met Robert en al die andere mensen te delen, beleven. Het klankconcert was voor mij bijzonder vanwege jullie stemgebruik. (ik vind persoonlijk het heerlijk om mee te doen met instrumenten). Al het andere wat ik daarnaast heb ervaren, zoals de meditaties, sharing, ‘s morgensvroeg op 6 opstaan en buiten wandelen, gezamenlijk eten, stem/ademgebruik en dergelijke, waren een verrijking voor mij, waarvan ik zeker dingen wil uitwerken.

    Jullie (het team) hebben als facilitator van het aangebodene fantastisch werk neergezet, op een spontane, zeer liefdevolle, warme en veilige manier. Ik heb ook het gevoel dat jullie elkaar de ruimte gaven voor spontane gebeurtenissen en heel respectvol daarin waren. Mooi! De locatie is bijzonder. Een mooie, natuurlijke omgeving met leuke ontdekplekjes. En, nogmaals, we troffen het wel met het weer.. Ik raad het festival wel aan anderen aan. Het is een mooi samenzijn en een verrijking voor jezelf. En jullie hebben als facilitators iets moois neergezet, met voor jullie en ons alle tijd en ruimte. Jammer dat het zo snel voorbij gaat. Dankjewel. Liefs Heidi


    Super fijn festival, heerlijk veel diepgang, mooie workshops, mooie workshopleiders. Er zat een mooie lijn in de workshopinhoud. Fijne locatie, lekker eten, goed geregeld allemaal. Team Atmani en Diana goed op elkaar ingespeeld. De gastsprekers waren een zeer waardevolle aanvulling. Het programma zelf was verder top! Bijzonder dat Diana aan alles meedeed, zodat ze feeling hield met wat er speelde bij de deelnemers. Al met al ben ik een zeer dankbaar mens. Ik zou dit festival zeker aanbevelen! liefs, Carla en Fer


    We hebben het festival als bijzonder fijn ervaren. Er was een mooie groep mensen die met respect voor het individu met elkaar omgingen. Er was een mooie gedachten uitwisseling van ervaringen ook onderling met de deelnemers.

    De locatie voor het festival is prima gekozen.  Het is een prachtige locatie, met een schitterend groot landgoed. Rustig gelegen in het landschap. Het team van docenten dat was ingehuurd voor de workshops had hun kwaliteiten en zij hebben goede workshops neergezet. Veel dank Nicole en Dick


    Het festival van de liefde heeft mij heel goed gedaan. Alle werkvormen bij elkaar brachten mij vrij snel in een volledige ontspanning. Het lukt mij steeds beter om de mens wie ik nu ben te laten ontwikkelen, los van een verleden of toekomstverwachtingen en dat vind ik prettig. Tijdens het festival ervoer ik weer mijn angst om me echt te verbinden en besefte ik dat ik eigenlijk niet zo goed weet hoe dat moet. Gelukkig heb ik ook mogen ervaren hoe het voelt om echt te verbinden. Biodanza was voor mij een positieve verassing  Veel dank Lia

  • december 2015 Festival van Liefde Kerst 2015

    Wat een mooie groep van 30 mensen waren er met het Festival van Liefde 2015. Samen Kerst vieren doe je met elkaar, in verbinding. Dat geeft lichtheid en liefde wat hard nodig is voor elk mens en de wereld. Ik hoop je met Kerst 2016 te ont-moeten. Lees hieronder enkele ervaringen van deelnemers, warms Diana


    Nog bedankt voor de openbaring de afgelopen dagen. Het was heel bijzonder. Ook de hele groep hielp hier aan mee, Super team, locatie en groep!!.....E


    Het festival was al een enorme boost van van positieve energie. De afsluiting laat het vuur nog na gloeien en die neem je mee naar huis! De workshops waren krachtig en voor mij vooral de stemexpressie. Ik ben erg blji met de manier waarop Diana mij in de workshop improvisatie heeft laten voelen hoe ik op een liefdevolle manier "nee" kon zeggen, de feedback van de groep is daarbij erg ondersteunend. De workshopgevers zijn een professioneel, hartelijk, liefdevol en betrokken team. Heel hartelijk dan en tot ziens, zonnige lach Gerda


    Ik heb het een bijzondere ervaring gevonden, het was alweer een poosje geleden dat ik een workshop heb gedaan. Voor me zelf vond ik het fijn om te ervaren dat ik de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Jullie kwamen mij als team heel professioneel over, vakmanschap en veel respect voor ons als deelnemer. De locatie was super, en de verzorging ook. Liefs Irene


    Goede sfeer en relaxed, niets hoeft en alles was goed. Superlocatie en het eten is echt top. Het team is goed op elkaar ingespeeld, Atmani is een toffe peer die heel goed bezig is met zijn passie. Amber lieve vrouw, haar Do-in en Shiatsu is prima en fijn. Diana is een vakvrouw, weet de snaar goed te raken. Ze heeft een heerlijk stem en lach. Veel dank Ed


    Ook langs deze weg allereerst mijn hartelijke dank aan Diana, en het team voor de organisatie van het Festival der festivals. Liefde is zo’n ontroerend mooi en actueel thema! Ik heb genoten in/van een onvoorstelbare hoeveelheid energieën/kwaliteiten, van vele mooie mensen en ook volop van de natuur. Ik heb vele mooie mensen leren kennen en er diverse wezenlijk waardevolle contacten aan over gehouden. Genoten van het programma, van de vrijheid, de openheid naar elkaar, samen plezier maken, gek doen, mooie en diep persoonlijke gesprekken voeren, enzovoorts. Alles kon en mocht. Liefde kon zich zomaar vrijelijk uitleven, zonder belemmeringen! Waar vind je dat? Hartelijke groeten Peter


    Wat een fijn, vrij, verbindend, voedend en inspirerend festival. Goede begeleide workshops. Heerlijke locatie, mooie verschillende zalen om in te werken en prettig dat je steeds naar buiten kunt. Dank Jolanda


    Op deze dag van afsluiting van het festival kijk ik terug op een festival vol beweging. Veel divers aanbod, verstilling en intens actief van dans, meditatie, zingen, natuur, openheid, verbinding. Een uniek cadeau aan mezelf.
    Heerlijk Amber, Diana en Atmani zijn gepassioneerde mensen, goede balans van kwaliteiten. We hebben samen met de groep een hele bijzondere sfeer neergezet. De locatie is prachtig, ruim en het voelt als een thuis. Vooral de energie van de natuur is zo ontzettend fijn. Dank Brenda


    Festival, een warm bad, boeiende mensen en veel harts-contact, geweldige mooie locatie en goede voorzieningen, dank Cees


    Bij aankomst voelde het gelijk goed, leuke groep. Geen oordelen, samenhorigheid. Heb deze dagen als heel waardevol ervaren. Ben heel blij dat ik geweest ben. Het team was heel warm, belangstellend, kundig. Liefdevol. En dit allemaal in een prima lokatie, midden in het bos op loopafstand van het strand, ideaal. Lieve groet Trudy


    Lief Festival team,

    Ik heb deze dagen als fantastische ervaren, de energie was goed en zuiver. Het team was lief, begripvol, ervaren en goed aanwezig. De locatie was perfect. Lieve groet José


    Het festival was een hele belevenis voor mij. Hoewel ik even moest loskomen, kon ik me uiteindelijk vrij snel  focussen, dingen over me heen laten komen, ervaren en te nemen zoals ze zijn en dat gaat me in het dagelijks leven lang niet altijd goed af. Het was een verademing voor me te ervaren dat ik het wel kan.

    Zoveel verschillende mensen, van verschillende leeftijden met toch zoveel overeenkomsten. Veel herkenning en erkenning, veel liefde van oprecht geïnteresseerde mensen die zich open stellen. Naar mezelf kijken vanuit liefde bekijken was een hele openbaring. Ik vond de workshops inspirerend. Ze gaven me inzichten en lieten me ontspannen. Ik vind jullie als team goed op elkaar ingespeeld en heel betrokken.

    De plek en de accommodatie zijn ideaal. Letterlijk afgesloten van de buitenwereld door op een eiland te zitten. Dank V


    Ik heb jullie als warme hartelijke mensen ervaren, betrokken en erg benaderbaar. Van de enkele workshops waaraan ik heb deelgenomen vond ik met name de improvisatie waarin Diana met het deelpersoonlijkheden-model werkte erg interessant. Ik kende dit model al en vond het boeiend om te zien hoe Diana dit gebruikte.  Daar heb ik van genoten.

    Ik vond de lokatie uitstekend gekozen. Prachtig in de bossen, terwijl toch nog in de buurt van de bewoonde wereld. Fietsverhuur in de buurt. Heerlijk. De slaapkamers waren uitstekend. Problemen met de verwarming waren zo verholpen. Personeel erg hartelijk en dienstbaar. Het diner op kerstavond was heerlijk. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Dank Hanne


    Mijn intentie om naar het festival te komen was het samenzijn met anderen en het ervaren van de workshops, met name de meditatie, de Do In yoga en de klankexpressie. Ik kijk met een goed gevoel terug, al waren er voor mij geen nieuwe ontdekkingen. Wél mooie ontmoetingen en mooie ervaringen in de lichaamsmeditatie en vuurdans.

    Jullie team is deskundig en betrokken. Jullie hebben een fijne sfeer gecreëerd. De locatie en organisatie vond ik goed. G


    Ik heb de dagen als super ervaren. Organisatorisch zat het goed in elkaar, locatie super en vrijheid om deel te nemen aan hetgeen je aanspreekt. Het spirituele is nieuw en onwennig voor me, maar zeker een bijzondere ervaring. Het team warm en vol enthousiasme, al heb ik zelf niet het gevoel dicht bij jullie gestaan te hebben, maar dat zal ook mede door mijn eigen terughoudendheid een rol gespeeld hebben. Dank Marieke


    Als feedback wil ik jullie allereerst bedanken voor alles wat jullie hebben gegeven, ik heb het graag ontvangen en hoop het bij me te kunnen houden. Elke workshop heb ik als speciaal ervaren. jullie stonden daar steeds voor de volle 100%. Van het avondprogramma heb ik ook kunnen genieten, vooral de eerste avond.
    De lokatie vond ik het einde. De maaltijden smaakten me goed en zagen er steeds mooi uit. Mijn kamer en bed waren prima en als de gordijnen open waren, de bomen mijn buren. Veel Dank T

  • augustus 2015 Festival van liefde, zomer 2015

    Aan alle Festivalgangers van augustus 2015

    Het is overweldigend, mijn herinneringen aan het Festival van Liefde. Waar te beginnen. Een poging......

    Allereerst ben ik dankbaar. Dankbaar dat ik met zoveel verschillende mooie mensen, ieder op hun eigen pad, deze week heb mogen vieren. Want vieren was het! Elke dag weer. Elke dag voelen dat je leeft. Dat je het waard bent er te zijn. Dat je liefdevol ontvangen wordt precies zoals je bent. Mijn herinneringen zijn daarom mooi, intens en heerlijk. Mooie vriendschappen zijn ontstaan.

    Ik kijk ook terug op de prachtige natuur en de mensen die daar een paradijs hebben geschapen, voor mijn gevoel ver weg van de hectische maatschappij. Frans en Eveline bedankt dat jullie je met hart en ziel hebben ingezet om deze fantastische plek voor ons bereikbaar te maken.

    ( Ik heb ook genoten van de twee dagen dat WIFI even uitgevallen was. Prachtig om te zien wat dat met een groep doet. We kunnen blijkbaar niet heel lang zonder de geneugten van onze moderne maatschappij –;)

    Elke dag vele mooie workshops:
    Soms om inzicht te krijgen in jezelf, in dilemma's, gedachten die je hoofd blijven bevolken. 'Waarom' vragen beantwoord. Soms om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn. Vrijheid te voelen. Vanuit je hoofd in je lijf zakken.

    Wat heb ik van dat laatste genoten. Atmani bedankt voor jouw Vuurdans. Lifechanging! Soms om je te kunnen uiten via expressie. In mijn geval een sluimerende ingang naar mezelf wakker geschud. Zingen. Mijn lust en mijn leven, lang niet toe gelaten. Jan Hendrik bedankt voor het bevrijden van mijn stem!

    En had ik Amber maar eerder ontmoet. Het had mij veel doktersafspraken gescheeld denk ik. Met haar DO-IN heeft zij mij laten voelen dat de kracht in jezelf huist. Dat je zelf goed voor je lichaam kunt zorgen. Wat waren ze in Japan al veel verder dan wij. Beter laat dan nooit. In januari start mijn opleiding. Ik ben toegelaten!!!!!

    Diana, als ik aan jou denk schieten woorden even tekort. Jij hebt mij zoveel gebracht deze week.Jouw soundhealing had mij al eens eerder in trilling gebracht. Ik wist dus een beetje wat ik kon verwachten. Ik ben echter de eerste dag in trilling gebracht en het trilt nog steeds. Ik voel nog alle chakra's in mijn lijf, als de radertjes van een oude klok, precies op elkaar afgestemd, vibreren. Wat was dat heerlijk! Maar wat heb jij mij veel vreugde gebracht, als spiegel, het kind in mij bevrijden met de modderworkshop en het zwemmen. Daarnaast mij inzichten gegeven die maken dat ik straks een beter therapeut zal worden. Even aanraken en weer loslaten, ik zal het niet vergeten.

    Het belangrijkste voor mij is echter dat ik mijn valkuil, grenzeloosheid, heb gezien. Jij hebt de eerste aanzet gegeven om over mijn angst heen te stappen en mijn grenzen aan te geven. Het voelde als bevrijding.

    Het was een week vol uitdagingen. Ik ben er vol enthousiasme in gegaan. Alles wat “eng” leek heb ik omarmd. Ik weet dat dat delen van mij zijn die niet zo de kans hebben gekregen zich te ontwikkelen, maar die ook bij mij horen. Ik heb alles in me. Wij hebben alles in ons.

    WE ARE ONE
    Liefs Mirjam


    Hoi Diana,
    Wat een magische week was het. Op de site zag ik het 'Festival van de Liefde' en ik werd er meteen door aangetrokken. Ik heb direct de telefoon gepakt en contact met je opgenomen. Na het zien van de foto's, het lezen over de workshops en het contact met jou wist ik het zeker, dit was precies wat ik nodig had.

    Ik was al een paar maanden thuis vanwege een burnout en de muren kwamen op me af. Via een vriendin was ik al druk aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Door te lezen, schrijven en praten kwam en kom ik steeds dichter bij mezelf te staan, maar ik wilde ook interactie en aan de slag.

    Wat was het festival welkom. Al vanaf het moment, dat ik aankwam voelde ik me direct thuis. Ik heb een magische week gehad. Ik heb gelachen, gehuild en ik heb mijn woede en frustratie geuit en dat was heerlijk.

    Ik voelde me vrij en gelukkig bij het zien van de bergen, de zon en de maan. De vogels en de vlinders, het bosbad, het heerlijke eten en de gastvrijheid, het was onbeschrijfelijk...Ik ben ontzettend dankbaar, dat ik deze week heb mogen ervaren met zoveel liefdevolle mensen.

    Ik heb nu 3 dagen later een besluit genomen om bij mezelf te blijven en mijn hart te volgen, dat betekent een einde op werkgebied, maar ook een nieuw begin. Dankzij de hulp, de liefde en de warmte van zoveel mooie verschillende bijzondere en lieve mensen heb ik vertrouwen in het leven en ook weer in mezelf.

    Dank aan jullie allemaal en wellicht tot ziens! Liefs Ingrid


    Ja! voor het Festival van Liefde
    Ja! voor onszelf
    Ja! voor het leven
    Ja! voor vriendschap
    Ja! voor liefde, licht en warmte

    Wat een bijzonder Festival. Elke dag keuze uit meerdere inspirerende workshops. Elke dag een stukje dichterbij de liefde in onszelf, de liefde voor elkaar. Elke dag een stukje dichter bij je ziel, de kern van wie je werkelijk bent. Verbinden, Verdiepen en Vrijheid! Dank je Diana, Amber, Atmani en Jan Hendrik, liefs Julie K.


    Festival van Liefde. Wat een heerlijke reis was het! Dit was precies wat ik nodig had. Ik denk er nog dagelijks aan terug en probeer dat goede gevoel ook zoveel mogelijk vast te houden. Ik heb zoveel nieuwe energie opgedaan en heb ook meer vertrouwen gekregen.

    Het fijne aan deze reis vond ik dat je helemaal vrij was om te doen wat jij wilde, waar jij je goed bij voelde.

    Ik heb vooral heel erg genoten, want wat zaten we op een prachtlocatie met een groep bijzondere mensen, tussen de bergen, de hele week zon, heerlijk eten en interessante workshops. Ik heb aan zoveel mogelijk workshops meegedaan, en ben er hierbij vooral achter gekomen dat ik enorm veel energie krijg van zingen, en dan vooral het samen zingen. Elke ochtend om half 8 zingen, terwijl de zon doorbreekt en de mist wegtrekt. Zo fijn en zo bijzonder! Dankjewel daarvoor, Jan-Hendrik!

    Wat me ook vooral is bijgebleven van de workshops met Amber, is dat het allemaal niet perfect hoeft, ‘goed’ is ook al meer dan genoeg. Alles wat je voelt, of dat nu veel of weinig is, is goed. En je bent altijd op de juiste plek. Dat probeer ik nu ook steeds in m’n achterhoofd te houden en geeft veel rust. Heel erg bedankt allemaal voor deze mooie week! 

    Veel dank Riet


    "Het Festival van Liefde heeft me in beweging gezet. Liefde voor jezelf, voor de ander. Ik voelde me vooral heel erg vrij gedurende de week. Los van reactiepatronen waar in normaal in schiet. Ik heb gedaan wat ik wilde. Alleen of samen met de anderen. De groep was geweldig. Geen oordelen. Met iedereen had je wel op de een of andere manier een connectie.

    Die toon is door de docenten van het festival gezet: "voel je vrij!". De workshops waren intensief, sommige wat luchtiger en blijer. Maar altijd ging het over diepgang, patronen doorbreken, bewustwording.

    De manier waarop was de ene keer via het lichaam/lijf, de andere keer via opstellingen, stemexpressie, meditatie of door te schilderen.

    Ik heb zelf ook patronen doorbroken. Niet makkelijk, of zonder traan. Maar het heeft wel iets in gang gezet. Ik ben er nog niet klaar mee. Ik wilde door het festival 'opgeschud' worden. Nou, dat is gelukt! De natuur was prachtig. Schitterende bergen. Fijne verzorging door de eigenaren van het huis. Echt vertroeteld. De docenten hebben zich helemaal gegeven in deze week.

    Het was een bijzondere ervaring. Ik kan niet anders zeggen. Blöf: "Alles is liefde, alles is liefde!"  Lien


    Het was een heerlijke week. Ben goed door elkaar geschud  (in positieve zin; daar kwam ik voor). Heb genoten van muziek, dans, zang, schilderen, shiatsu, klankhealing (heel indringend en openbarend voor mij) etc. - Ik heb mijn liefdes-hart schildering thuis opgehangen en kijk daarnaar als mijn energie-level daalt, en die gaat dan, HUP, omhoog!  Dank aan de uitstekende leiders.
    Joke


    Mijn week,
    Mijn beleving...
    een diepe innerlijke reis
    mezelf ontdekken in een diepere laag
    inzichten, bewustwording, ontroering

    Mijn hoofd werd stil
    ik zat en zit heel erg in mijn gevoel, en mijn hara
    Heerlijk dansen, het vuur aanwakkeren, expressie,
    losgaan!
    Mijn stem mmmm...
    Super fijn daarmee te experimenteren.
    Zelfs hees kwamen iedere dag heerlijke tonen
     
    Opkomende zon over de heuvels
    donker en lichtgroene schakeringen van de boomtoppen
    een zalig voelende locatie!
    en jullie, reisgenoten, in de brede zin van het woord...
    Dankbaar om dit te mogen ervaren en deze dagen te delen met jullie..
    Het voelt als familie...
    VOLDAAN en BLIJ!
     
    Liefde
    Liefde voor mezelf
    Liefde voor jullie allemaal!
     Ik ben liefde
    Jij bent liefde
    WIJ ZIJN LIEFDE
    Liefs, Katrijn


    Festival van Liefde, Augustus 2015

    zo zacht en lichtvoetig,
    dansend, trillend,
    met ronde, vloeiende lijnen
    helemaal midden in het centrum

    dan stil… zo stil…
    zo prachtig, rustig, sierlijk stil
    staan we
    in grote, bijna lichtgevende rust

    onverwacht briest ons paardenduo
    steeds op het juiste moment
    op de verandering van de energie
    precies wanneer het nodig is

    zie jij mij ook, zoals ik jou zie?
    zoals ik jou Echt zie!
    weerspiegelend, weerklinkend
    onze ogen en onze stemmen

    wat is het toch, vraag ik me af
    dat langzaam ontvouwen
    al die, ogenschijnlijk onbekende mensen?
    die samenkomen, hier, nu!
    Dank van Veerle

  • Kerst Festival van Liefde 2017
  • Vuuravond
    Leuke workshops
    Dichtbij de zee
    Muziek