Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 12 mrt - 19 mrt 2017 Leef zinvol en vanuit je hart- maart Marokko-Marrakesh 1295,00

Team

Diana Bergsma

Coaching reizen    Festival van Liefde

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben deskundig op het gebied van coaching - spirituele reizen en werk samen met professioneel team. Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het geeft me voldoening als ik zie dat mensen echt veranderen, hun hart weer openstellen, hun verlangens voelen en vooruit kunnen.

In mijn coaching en training ga uit van het principe dat jij meer bent dan je geschiedenis, je oude overtuigingen en patronen. Graag help ik je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Ik zet je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laat je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je gevoel en het beeld over jezelf, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven. Ik werk spiegelend en confronterend, waardoor jij jezelf ontmoet. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend en liefde zijn mijn kernwoorden.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch begeleider, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw. Lees over mijn studies! Ik combineer op geheel eigen wijze en vanuit eigenwijsheid een aantal bekende en effectieve methoden, zoals Voice Dialogue, soundhealing, systemisch werk, stemexpressie en improvisatie, beeldend vormen, psychodrama, visualisatie en biografisch schrijven. Ik breng bovendien graag mijn eigen dosis levenslessen in de mix.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

www.spirituelevakantiereizen.nl

Mariëtte Verhoef

Mindfulness reizen

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland. Haar leven in Ghana maakt dat zij een specialist is binnen twee gebieden, mindfulness en Ghana. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

www.anansitraining.nl
  • Leef zinvol en vanuit je hart- maart
  • Zwembad
    15 km van Marrakech
    Leuke excursies
    Toffe reis