Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 16 mei - 23 mei 2019 Magische reis naar Griekenland Griekenland-Lefkas 1395,-

Team

Peter Brinkman en Els van der Ark

Peter Brinkman en Els van der Ark

Peter Brinkman is zijn hele leven gepassioneerd door het niet zichtbare. Zijn reis bracht hem o.a bij Boeddhisme, Chi Kung meesters, Maori, Egyptische healingtechnieken, deep field relaxation, Gandhi geweldloze energie en uiteindelijk zo’n 15 jaar geleden bij de wortels van onze westerse samenleving, de eeuwenoude wijsheid van de oude Grieken. Het opent een geheel nieuw weten over hoe Natuur zorgt. Het heft de scheiding op tussen je dagelijkse leven en iets wat groter is dan jezelf. Het laat je pure levensenergie ervaren met het perspectief van je natuurlijke potentieel. Het ontwikkelt zonder te doen je authenticiteit.

Els van der Ark heeft al jaren een eigen coachingspraktijk. Ze is afgestudeerd als menskundig adviseur. Haar inmiddels grote werkervaring en kennis zet ze bij voorkeur in voor het individu en zijn of haar levensvragen. Dit combineert ze graag met het in de Natuur zijn.

Peter en Els  zijn zielemaatje en levenspartner. Ze ontvangen  al meer dan 10 jaar groepen en individuele mensen vanuit deze traditie op het eiland Lefkas. Ontwikkeling en het genieten van Natuur en de Griekse gastvrijheid ervaren zij telkens weer als een unieke combinatie.


  • Magische reis naar Griekenland
  • Bezoek Orakels
    Natuur, Zee 
    Stilte en Rust