Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 05 feb - 14 feb 2018 Meditatie rondreis Marokko & Woestijn Marokko-Zagora 1795,-

Team

Margareth Harens

Margareth is een sprankelende bijzondere vrouw, zij heeft een ongelooflijk inzet en zij is geduldig en ervaren in het werken met mensen. Ze heeft veel gedaan in haar leven en beoefend stilte meditatie én actievere vormen van mediteren die zij geleerd heeft in Dru-yoga. In het verlengde van deze beoefening geeft zij Shiatsu massage en Tai-Yin. En Aikido. Zij begeleidde al meer dan twintig jaar geleden reizen naar verschillende landen. Zij is een doorgewinterde reizigster en vebindt zich makkelijk met mensen en culturen, zij spreekt verschillende talen.

Wij zijn heel blij dat zij de prachtige meditatie reizen geeft in het Atlasgebergte en woestijn. Met haar humor en down to earth karakter geeft zij leiding. Ze kent de mooiste plekjes en neemt je mee naar bijzondere ontmoetingen met de nomaden. Voor haar sta jij centraal in de reis, met haar liefdevolle aanwezigheid kom jij tot bloei. De reis heeft mooie excursies met gidsen. 

"Als je verbonden bent met alles wat er is, ben je nooit eenzaam. Je bent met jezelf".

Zij woont in Zutphen en vanaf 2018 ook in M’Hamid el Ghizlane Zagora, Marokko. Zij is psycholoog, kunstzinnig therapeut en docent, zij heeft een praktijk voor psychologische hulp en lichaams- gerichte therapie. Zoals zij zegt “Het lichaam is het instrument om te weer voelen en tot daden te komen”.


  • Meditatie rondreis Marokko & Woestijn
  • woestijn
    luxe tenten
    rust
    meditatie