Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 17 mrt - 16 mei 2018 Ontstress met Ayurveda Nederland 325,00

Inleiding Reisprogramma

Ontstress met Ayurveda

Wil je tot rust komen, ontstressen en genieten van een heerlijke verzorging, ayurveda full body masage, wandeling, yoga en een mooie workshop? Doe mee met dit arrangement bij Kaldenbroeck.
Zij hebben jarenlange ervaring met Ayurveda, een pure en authentieke gezondheidsfilosofie uit India. 

Kies je arrangement en ga voor kwaliteit!

1 nacht - arrangement. Min 2 personen.
Data: 21 maart - 16 mei - 5 sept - 14 nov.
Aankomst woensdag: 11.00 uur

 • 13.00 uur lunch
 • Middag: Wandeling in gebied Kaldenbroeck
 • Middag: Ayurveda Full Body massage Abhyanga
 • Avond: 17.30 uur diner
 • Avond. 19.00 uur workshops: familie opstelling
 • Donderdagochtend, Ontbijt en afscheid

2 nacht arrangement:
Data: 21 maart - 16 mei - 5 sept - 14 nov.
aankomst: dinsdag 14.00 uur.

 • aankomst: dinsdag 14.00 uur.
 • Ontvangst: Lekker drankje met lekkers
 • Middag : voetreflex massage
 • Middag:wandeling
 • Avond: 3 gangen diner (vegetarisch)

Woensdag:

 • ontbijt -
 • Ayurvedische Full Body Massage Abhyanga
 • Lunch
 • vrij
 • Avond 3 gangen diner (vegetarisch)
 • Avond 19.00 uur Workshop: familie opstelling

Donderdagochtend:
ontbijt


Lees over de workshop: Familie opstelling

“Je bent je bewust”. ..en dat maakt een wereld van verschil! In groei. In alles. Je zet deze stap aan de hand van familie- en loopbaanopstellingen. Je kunt zelf een thema inbrengen, dat zowel privé als zakelijk kan zijn…
We werken op basis van de Systemische methode die ervan uitgaat dat we allemaal onderdeel zijn van systemen. Je familie kun je zien als een systeem, maar ook de organisatie waar je voor werkt of het team waar je onderdeel van bent.

 • Binnen die systemen spelen een aantal principes :
 • Binding : iedereen hoort er bij
 • Balans van Geven & Nemen : er dient een balans te zijn tussen dat wat er wordt gegeven en dat
 • wat er wordt ontvangen.
 • Ordening : iedereen heeft een plek in het systeem

Als binnen een van deze principes iets niet goed gaat, zie en voel je dat vaak en ontstaan er ‘symptomen’ . Denk daarbij bijvoorbeeld aan een familielid dat wordt buitengesloten, een ruzie die al lang voortsleept, ziekteverzuim in het team of een positie die al meerdere keren is ingevuld, maar waar steeds mensen weggaan. De lijst is eindeloos. Ergens stroomt het niet
meer. We gaan samen kijken naar wat er zich in de onderstroom afspeelt en maken dit zichtbaar aan de hand van opstellingen .
Een opstelling geeft je innerlijke beeld weer en met dat innerlijke beeld gaan we werken.
Vaak zie je aan het einde van een opstelling dat er thema’s zichtbaar zijn geworden die bijdrage aan bewustwording. En via bewustwording kun je het stuur weer in handen nemen en een volgende stap zetten.

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een traject worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit arrangement (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

1 nacht - arrangement. Min 2 personen. Prijs: € 325,00
Data: 21 maart - 16 mei - 5 sept - 14 nov.
Aankomst woensdag: 11.00 uur

 • 1 nacht in een 1 persoons kamer
 • Alle maaltijden 2x ontbijt, 1 lunch, 1 x 3 gangen diner. Koffie/Thee/Fruit
 • Middag: Ayurveda Full Body massage Abhyanga
 • Avond. 19.00 uur workshop: familie opstelling
 • Donderdagochtend, Ontbijt

2 nachten -arrangement Prijs is €675,00  
Data: 21 maart - 16 mei - 5 sept - 14 nov.
Aankomst dinsdag; 11.00 uur

 • 2 nachten single room, verblijf in Huys Kaldenbroeck
 • Alle maaltijden: 3 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x 3 gangen diner. Koffie / Thee / Fruit
 • Workshop: familie opstelling
 • Voet Reflex massage
 • Ayurvedische Full Body Masssage

Boeking is onder voorbehoud. Kaldenbroeck behoudt zich het recht voor het arrangement
tot 10 dagen voor datum te annuleren.

Naar boven

De locatie » Huys Kaldenbroeck » Lottum (Limburg) » Nederland

Kaldenbroek 1c
5973RJ
Lottum (Limburg)
Nederland

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Ontstress met Ayurveda