Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 08 sep - 20 okt 2017 Individuele Coaching sep/okt Nederland v.a. 396,00

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de dood, de aarde, de natuur, de dieren, de sterren en planeten. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd, het geeft zin aan mijn leven. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Daar heb ik mezelf leren kennen. Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach.

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen echt veranderen, hun verlangens en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. Dat zij weer in contact komen met hun hogere zelf. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf antwoorden vinden. Ik mag je graag motiveren om in beweging te komen op een speelse en intuïtieve manier waardoor jij tot rust komt en jouw wereld van verschillende kanten bekijkt en ervaart. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.

Alle reizen gaan uit van het idee dat je op vakantie bent, je leert over een andere clutuur en tegelijkertijd jezelf ontwikkelt en verdiept. Ik zie dat deelnemers met deze combinatie erg blij zijn.

Ik ben heel blij om samen te werken met een fantastisch professioneel team.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch coach, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw.  Lees over mijn studies! 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

www.spirituelevakantiereizen.nl
  • Individuele Coaching sep/okt
  • Professionele coaching
    Coaching gericht op jouw proces
    Voor particulieren
    Voor ZZP, bedrijven en organisaties