Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 01 nov - 22 dec 2018 Prachtige Safari en Ontspanning, kies je datum Kenia 2255,-

Inleiding Reisprogramma

De mooiste Safari en ontspanning in Kenia

Druk en drukker is je leven, geen ophouden aan. Wordt je daar moe van? Zou je het anders willen? Dat kan in deze safari wellness reis naar Kenia. Daar krijg je avontuur en tegelijktijd ontspanning. Een geweldige mix bedoeld voor mensen die rust zoeken en van de natuur en wilde dieren houden. 

Kies je eigen datum, ga je alleen op samen op stap?

Dag 1: Aankomst Nairobi JKIA
Je vertrekt uit Amsterdam of Brussel voor de vlucht naar Nairobi JKIA. Na aankomst op JKIA worden jullie opgehaald door de chauffeur om vervolgens naar het The Bedelle Hotel in Runda (Nairobi) te gaan. Driving time: 45min

Dag 2: Nairobi – Aberdare highlands

Vandaag start je safari! Vertrek na het ontbijt vanuit Nairobi al rijdend door de agrarische landerijen in noordelijke richting. Aankomst bij de lodge is rond het middaguur. De lodge heeft naast adembenemende uitzichten ook een zwembad en een spa. Voor jullie is deze middag/avond toegang tot de spa en jacuzzi (enkel tussen 17:00-22:00u). Diner en overnachting in een chalet bij Rhino Watch Safari Lodge. Driving time: 3-3½ uren

Dag 3: Aberdare highlands

Vandaag is er genoeg tijd voor ontspanning, maar hebben wij een ‘giraffe walk’ voor je geregeld in het naastgelegen privé reservaat. Overnachting wederom in een chalet bij Rhino Watch Safari Lodge.

Dag 4: Aberdare highlands – Nanyuki

Wanneer je er klaar voor bent, rij je verder door de groene vruchtbare hooglanden van centraal Kenia naar Nanyuki. Deze stad is in 1907 gesticht door Britse kolonisten, van wie de afstammelingen nog altijd in Nanyuki wonen. Bij het passeren van evenaarsgrens wordt een stop gehouden. Hier krijgen jullie een korte demonstratie over het corioliseffect (verschil in draaikolk van water ten zuiden/noorden van de evenaar). Overnachting in het prestigieuze Fairmont Mount Kenya Safari Club in een Fairmont Room. Driving time: 1½uur

Dag 5: Nanyuki - Samburu

Tegen het einde van de ochtend vertrekken jullie via Isiolo naar het Samburu Game Reserve - een oase van schoonheid en rust met semi-droge grond, ruige landschappen en een majestueuze omgeving. Lunch wordt geserveerd in het camp.

Na lunch wacht jullie een ontspannende rug- en nekmassage (30min). Als je zin hebt kun je nog op een middag game drive door het reservaat. In de avond diner en overnachting in een luxury en-suite safari tent bij Samburu Intrepids Camp. Driving time: 3-3½ uren

Dagen 6 & 7: Samburu Game Reserve

Deze dagen kun je op een ochtend game drive en/of een middag game drive op zoek naar de dieren die dit park zo uniek maken; de gerenuk (girafantilope), netgiraffe en grevy’s zebra. Naast het overige wildlife is Samburu Game Reserve (samen met de aangrenzende reservaten Shaba en Buffalo Springs) ook een paradijs voor vogelaars, met enkele van de mooiste vogels die in Kenia te vinden zijn.

Gedurende een van deze dagen is er tevens de keuze uit één van de volgende 1-uur durende spa-behandelingen (inbegrepen): deep tissue of aroma therapy of swedish massage of een body scrub.

In de tussentijd kun je ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het camp. Een optioneel bezoek aan een Samburu cultureel dorp kan geregeld worden, indien gewenst. Maaltijden en overnachting bij Samburu Intrepids Camp.

Dag 8: Terugreis naar Nairobi

Na het ontbijt is het tijd om de spullen te verzamelen om vervolgens de terugreis naar Nairobi in te zetten (lunch niet inbegrepen, maar er kan gestopt worden onderweg). Aankomst in Nairobi zal zo rond de namiddag zijn.

Wij brengen jullie naar het Jomo Kenyatta International Airport (JKIA) voor jullie internationale terugvlucht (niet inbegrepen, eigen regelingen) met verdere internationale regelingen. Driving time: 7-7½ uren

Ga je ervoor? Reserveer dan NU

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een traject worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit arrangement (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Prijs is per persoon o.b.v. 2 reizigers in één kamer

Jan, feb, maart, april, mei, juni €2255,00
Juli, aug, sep, okt,€2440,00
Nov en dec  €2255,00
Pasen en Kerst op aanvraag, heeft een andere prijs.

Inclusief in de reis is:

 • Privé safaritocht
 • Accommodatie in tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden / tenten
 • Maaltijden volgens route (drankjes niet inbegrepen)
 • Activiteiten volgens route 
 • Transport tijdens safari in 4X4 safari minibus (alleen voor jou)
 • Ophaalservice vliegveld Nairobi
 • Toegang tot het park en conservatiekosten volgens de route
 • Gebotteld drinkwater tijdens safari (max. 1 liter per persoon per dag)
 • Services van ervaren (Engels sprekende) bestuurder / gids

Exclusief is:

 • Alle Vluchten
 • Visumkosten
 • Fooien
 • Verzekeringen
 • Medische kosten
 • Drankjes
 • Toeslag 1 persoons kamer
 • Toeslag 1 persoon transfer kosten

Kerstmis, Nieuwjaar / Pasen supplementen, optionele activiteiten / excursies, AMREF Tourist Scheme B verzekering ($ 16 per persoon), 

* Bevestiging zal worden ontvangen op het moment van boeking op basis van beschikbaarheid.
* Gelieve eventuele specifieke dieetwensen te vermelden op het moment van boeking.
* Paspoort naam, nummer, vervaldatum en land is vereist op het moment van boeking voor alle deelnemers.
* Lees onze reserveringsvoorwaarden

Naar boven

Vervoer naar Kenia

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Vlieg rechtstreeks naar Nairobi. Kies je vlucht met: 

WTC.nl

KLM

Naar boven

De locatie » Nanyuki - Samburu » Nanyuki - Samburu » KeniaNanyuki - Samburu
Kenia

Naar boven

Klimaat Kenia

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Onze reizen zijn: Groepsreizen - Individueel -gezins reizen  en we geven ook het Festival van Liefde

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. 

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft Maatwerk reizen voor groepen, bedrijven en organisaties. Kijk naar ons aanbod KLIk hier
Wij denken met je mee over de noodzakelijke verzekeringen, vaccinaties, visa, autohuur of het vervoer van en naar de luchthaven. Kortom, wij verzorgen jouw reis van compleet.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Prachtige Safari en Ontspanning, kies je datum
 • Safari
  Wellness
  Avontuur
  Rust