Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 06 okt - 01 dec 2018 Van Safari naar Zee Kenia, kies je datum Kenia

Inleiding Reisprogramma

Van Safari naar Zee in Kenia

Soms wil je eruit en andere ervaringen opdoen, dat kan in deze safari wellness reis naar Kenia. Daar krijg je avontuur en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige mix bedoeld voor mensen die rust zoeken en van de natuur en wilde dieren houden. Je krijgt van ons alvast een fijn cadeau: een full body massage! Deze reis kan door 1 of meerdere personen worden geboekt.
Vraag NU je datum aan...

Dag 1: Aankomst Nairobi JKIA

Vertrek uit Amsterdam voor de vlucht naar Nairobi JKIA (niet inbegrepen, eigen regelingen). Na aankomst op JKIA worden jullie opgehaald door de chauffeur om vervolgens naar de Acacia Tree Lodge in Karen, een rustige buitenwijk van Nairobi te gaan. Driving time: 30min

Dag 2: Nairobi – Amboseli NP

Vertrek na het ontbijt vanuit Nairobi en rijd door typische Afrikaanse savanne landschap met onderweg vele lokale boerderijtjes en kleurrijke Masai herders met hun vee. Eenmaal in het Amboseli National Park rijden jullie, al spottend naar dieren, naar de lodge waar jullie een lunch wacht. Mochten jullie zin hebben, is er in de namiddag nog tijd voor een eventuele game drive. In de avond diner en overnachting bij Ol Tukai Lodge. Driving time: 5 uren

Dag 3: Amboseli NP

Deze dagen kunnen jullie op een ochtend game drive en/of een middag game drive bezig met het verkennen van een van Kenia’s beste parken om grote kuddes olifanten van dichtbij te bekijken. Het Amboseli National Park is een van de meest populaire parken in Kenia en op een heldere dag biedt dit park je ook nog een prachtig uitzicht op de hoogste bergtop van Afrika, de Mount Kilimanjaro.

In de tussentijd kunnen jullie ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten (waaronder een spa) en optionele activiteiten van het camp (tegen betaling). Een optioneel bezoek aan een Maasai cultureel dorp kan geregeld worden, indien gewenst. Maaltijden en overnachting wederom bij Ol Tukai Lodge.

Dag 4: Amboseli NP – Tsavo West NP

Na het ontbijt vertrekken jullie in de richting van het Tsavo West National Park. Rijdt langs de Shetani Lava Flows (vulkanische kegels die als een zwart lint door het landschap trekken) en ga middels een game drive en-route naar de Mzima Springs. Hier is een heldere bron waar je via een onderwater kamer de nijlpaarden kunt observeren.

Niet veel later arriveren jullie bij het Severin Safari Camp; een oase van rust met een verkoelend zwembad en prettige spa faciliteiten. Na zo’n lange rit is een ontspannende rugmassage wel verdiend. Deze hebben wij voor jullie geregeld in de Kenbali Spa (30 minuten durende behandeling). Driving time: 4 – 4½ uren

Dag 5: Tsavo West NP

Na het ontbijt verlaat het camp en ga verder met het verkennen van het Tsavo West National Park. Het definitieve programma mogen jullie zelf met de gids doornemen. De opties zijn om de gehele dag op game drive te gaan (met picknick lunch) of te kiezen voor een ochtend game drive om daarna terug te keren in de lodge voor een lunch en ontspanning, gevolgd door een game drive in de namiddag. In de avond diner en overnachting bij Severin Safari Camp.

Indien gewenst kun je deze dag ook (deels) indelen met optionele extra spa en beautytreatments in de Kenbali Spa (niet inbegrepen).

Dag 6: Tsavo West NP – Kenya Coast

Vandaag verlaten jullie Tsavo West en rijden jullie voor een tropische afsluiter naar de zuidkust van Kenia, Diani Beach. Diani ligt aan een dromerige kuststrook met witte stranden, wuivende palmen en een turkooizen zee waar witte zeilbootjes langs de horizon trekken. Verblijf de komende dagen in het kleinschalige Afrika Pearl and Spa Boutique Hotel (o.b.v. halfpension) in een kamer met zeezicht. Driving time: 6½ – 7 uren

Dag 7 – 9: Kenya Coast: Diani Beach

Deze komende dagen kunnen jullie heerlijk ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het resort. Genieten bij een van de barretjes, het zwembad of op het strand, op een ligbed in de tuin, met een goed boek of tijdens een massage of beautybehandeling.

Wij hebben in ieder geval één kleine ontspannende verrassing en een full body massage (1uur) voor jullie geregeld. Overige spa en beautybehandelingen zijn gemakkelijk zelf te regelen via het resort. Het strandhotel biedt massages, manicure, pedicure, een outdoor open air jacuzzi, een gym en een stoombad (tegen meerkosten).

Ook diverse activiteiten, zoals snorkelen, duiken of andere watersport-mogelijkheden zijn hier goed mogelijk. Verder zijn er in de buurt zijn verschillende restaurants op loopafstand. Een aangename locatie voor de afsluiting van jullie reis.

Jullie kunnen je vrij makkelijk bewegen in en rond Diani Beach. Het strand voor het hotel is rustig en weinig beach boys. Het drukkere centrum van Diani ligt op zo'n 2-3km afstand en is per tuktuk makkelijk te bereiken; voor zo'n 50ct per persoon.

Dag 10: Terugreis naar Nairobi

Na het ontbijt en een laatste wandeling over het strand, is het tijd om de spullen te verzamelen. Jullie worden opgehaald en naar Ukunda airstrip gereden voor jullie binnenlandse vlucht terug naar Nairobi (inbegrepen). Bij aankomst op Nairobi Wilson Airport worden jullie opgewacht en is er tijd om te ontspannen of misschien nog een laatste middagactiviteit te ondernemen in Nairobi (lunch en extra’s niet inbegrepen). Driving time: 2 x 30 min

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een traject worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit arrangement (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Tarieven per maand
Jan en feb is €2450,-
Ma, Apr, Mei, Jun €2350,-
Juli, aug, sep, okt, €2550,-
Nov en dec, €2450,-


Ga je met meer dan 1 persoon dan wordt de prijs goedkoper!
Vraag je datum NU aan...

Inclusief in de reis is:

 • Privé safaritocht 
 • Accommodatie in tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden / tenten 
 • Maaltijden volgens route (drankjes niet inbegrepen) 
 • Activiteiten volgens route en gemarkeerd in geel 
 • Transport tijdens safari in 4X4 safari minibus (alleen voor jou) 
 • Ophaalservice Nairobi 
 • Enkele binnenlandse vlucht Diani / Ukunda naar Nairobi (inclusief belastingen) 
 • Toegang tot het park en conservatiekosten volgens de route 
 • Gebotteld drinkwater alleen tijdens safari (max. 1 liter per persoon per dag) 
 • Services van ervaren (Engels sprekende) bestuurder / gids

Exclusief in de reis is:

 • Internationale vluchten,
 • Visumkosten,
 • 1 pers. toeslag
 • Kerstmis, Nieuwjaar / Pasen supplementen,
 • Optionele activiteiten / excursies, AMREF Tourist Scheme B verzekering ($ 16 per persoon),
 • Medische / bagage / persoonlijke verzekering,
 • Fooien en alle items van persoonlijke aard (dat wil zeggen drankjes).

Extra info
* Bevestiging zal worden ontvangen op het moment van boeking op basis van beschikbaarheid. * Gelieve eventuele specifieke dieetwensen te vermelden op het moment van boeking. * Paspoort naam, nummer, vervaldatum en land is vereist op het moment van boeking voor alle deelnemers. 

Naar boven

Vervoer naar Kenia

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Vlieg rechtstreeks naar Mombasa. Kies je vlucht met: 

WTC.nl

KLM

Naar boven

De locatie » Amboseli NP Tsavo West » » Kenia
Kenia

Naar boven

Klimaat Kenia

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Onze reizen zijn: Groepsreizen - Individueel -gezins reizen  en we geven ook het Festival van Liefde

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. 

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft Maatwerk reizen voor groepen, bedrijven en organisaties. Kijk naar ons aanbod KLIk hier
Wij denken met je mee over de noodzakelijke verzekeringen, vaccinaties, visa, autohuur of het vervoer van en naar de luchthaven. Kortom, wij verzorgen jouw reis van compleet.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Van Safari naar Zee Kenia, kies je datum
 • Safari
  Amboseli park
  Wellness
  Zee