Wij doen alles voor jouw geluk

Van Safari naar Zee Kenia
Kies zelf je datum

Van Safari naar Zee in Kenia

Soms wil je eruit en andere ervaringen opdoen, dat kan in deze safari wellness reis naar Kenia. Daar krijg je avontuur en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige mix bedoeld voor mensen die rust zoeken en van de natuur en wilde dieren houden. Je krijgt van ons alvast een fijn cadeau: een full body massage! Deze reis kan door 1 of meerdere personen worden geboekt.

Dag 1: Aankomst Nairobi JKIA

Vertrek uit Amsterdam voor de vlucht naar Nairobi JKIA (niet inbegrepen, eigen regelingen). Na aankomst op JKIA worden jullie opgehaald door de chauffeur om vervolgens naar de Acacia Tree Lodge in Karen, een rustige buitenwijk van Nairobi te gaan. Driving time: 30min

Dag 2: Nairobi – Amboseli NP

Vertrek na het ontbijt vanuit Nairobi en rijd door typische Afrikaanse savanne landschap met onderweg vele lokale boerderijtjes en kleurrijke Masai herders met hun vee. Eenmaal in het Amboseli National Park rijden jullie, al spottend naar dieren, naar de lodge waar jullie een lunch wacht. Mochten jullie zin hebben, is er in de namiddag nog tijd voor een eventuele game drive. In de avond diner en overnachting bij Ol Tukai Lodge. Driving time: 5 uren

Dag 3: Amboseli NP

Deze dagen kunnen jullie op een ochtend game drive en/of een middag game drive bezig met het verkennen van een van Kenia’s beste parken om grote kuddes olifanten van dichtbij te bekijken. Het Amboseli National Park is een van de meest populaire parken in Kenia en op een heldere dag biedt dit park je ook nog een prachtig uitzicht op de hoogste bergtop van Afrika, de Mount Kilimanjaro.

In de tussentijd kunnen jullie ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten (waaronder een spa) en optionele activiteiten van het camp (tegen betaling). Een optioneel bezoek aan een Maasai cultureel dorp kan geregeld worden, indien gewenst. Maaltijden en overnachting wederom bij Ol Tukai Lodge.

Dag 4: Amboseli NP – Tsavo West NP

Na het ontbijt vertrekken jullie in de richting van het Tsavo West National Park. Rijdt langs de Shetani Lava Flows (vulkanische kegels die als een zwart lint door het landschap trekken) en ga middels een game drive en-route naar de Mzima Springs. Hier is een heldere bron waar je via een onderwater kamer de nijlpaarden kunt observeren.

Niet veel later arriveren jullie bij het Severin Safari Camp; een oase van rust met een verkoelend zwembad en prettige spa faciliteiten. Na zo’n lange rit is een ontspannende rugmassage wel verdiend. Deze hebben wij voor jullie geregeld in de Kenbali Spa (30 minuten durende behandeling). Driving time: 4 – 4½ uren

Dag 5: Tsavo West NP

Na het ontbijt verlaat het camp en ga verder met het verkennen van het Tsavo West National Park. Het definitieve programma mogen jullie zelf met de gids doornemen. De opties zijn om de gehele dag op game drive te gaan (met picknick lunch) of te kiezen voor een ochtend game drive om daarna terug te keren in de lodge voor een lunch en ontspanning, gevolgd door een game drive in de namiddag. In de avond diner en overnachting bij Severin Safari Camp.

Indien gewenst kun je deze dag ook (deels) indelen met optionele extra spa en beautytreatments in de Kenbali Spa (niet inbegrepen).

Dag 6: Tsavo West NP – Kenya Coast

Vandaag verlaten jullie Tsavo West en rijden jullie voor een tropische afsluiter naar de zuidkust van Kenia, Diani Beach. Diani ligt aan een dromerige kuststrook met witte stranden, wuivende palmen en een turkooizen zee waar witte zeilbootjes langs de horizon trekken. Verblijf de komende dagen in het kleinschalige Afrika Pearl and Spa Boutique Hotel (o.b.v. halfpension) in een kamer met zeezicht. Driving time: 6½ – 7 uren

Dag 7 – 9: Kenya Coast: Diani Beach

Deze komende dagen kunnen jullie heerlijk ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het resort. Genieten bij een van de barretjes, het zwembad of op het strand, op een ligbed in de tuin, met een goed boek of tijdens een massage of beautybehandeling.

Wij hebben in ieder geval één kleine ontspannende verrassing en een full body massage (1uur) voor jullie geregeld. Overige spa en beautybehandelingen zijn gemakkelijk zelf te regelen via het resort. Het strandhotel biedt massages, manicure, pedicure, een outdoor open air jacuzzi, een gym en een stoombad (tegen meerkosten).

Ook diverse activiteiten, zoals snorkelen, duiken of andere watersport-mogelijkheden zijn hier goed mogelijk. Verder zijn er in de buurt zijn verschillende restaurants op loopafstand. Een aangename locatie voor de afsluiting van jullie reis.

Jullie kunnen je vrij makkelijk bewegen in en rond Diani Beach. Het strand voor het hotel is rustig en weinig beach boys. Het drukkere centrum van Diani ligt op zo'n 2-3km afstand en is per tuktuk makkelijk te bereiken; voor zo'n 50ct per persoon.

Dag 10: Terugreis naar Nairobi

Na het ontbijt en een laatste wandeling over het strand, is het tijd om de spullen te verzamelen. Jullie worden opgehaald en naar Ukunda airstrip gereden voor jullie binnenlandse vlucht terug naar Nairobi (inbegrepen). Bij aankomst op Nairobi Wilson Airport worden jullie opgewacht en is er tijd om te ontspannen of misschien nog een laatste middagactiviteit te ondernemen in Nairobi (lunch en extra’s niet inbegrepen). Driving time: 2 x 30 min

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een traject worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit arrangement (deels) vergoeden.

Tarieven per maand

 • Jan en feb is €2450,-
 • Ma, Apr, Mei, Jun €2350,-
 • Juli, aug, sep, okt, €2550,-
 • Nov en dec, €2450,-
Lees verder →

Ga je met meer dan 1 persoon dan wordt de prijs goedkoper!
Vraag je datum NU aan...

Inclusief in de reis is:

 • Privé safaritocht 
 • Accommodatie in tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden / tenten 
 • Maaltijden volgens route (drankjes niet inbegrepen) 
 • Activiteiten volgens route en gemarkeerd in geel 
 • Transport tijdens safari in 4X4 safari minibus (alleen voor jou) 
 • Ophaalservice Nairobi 
 • Enkele binnenlandse vlucht Diani / Ukunda naar Nairobi (inclusief belastingen) 
 • Toegang tot het park en conservatiekosten volgens de route 
 • Gebotteld drinkwater alleen tijdens safari (max. 1 liter per persoon per dag) 
 • Services van ervaren (Engels sprekende) bestuurder / gids

Exclusief in de reis is:

 • Internationale vluchten,
 • Visumkosten,
 • 1 pers. toeslag
 • Kerstmis, Nieuwjaar / Pasen supplementen,
 • Optionele activiteiten / excursies, AMREF Tourist Scheme B verzekering ($ 16 per persoon),
 • Medische / bagage / persoonlijke verzekering,
 • Fooien en alle items van persoonlijke aard (dat wil zeggen drankjes).

Extra info
* Bevestiging zal worden ontvangen op het moment van boeking op basis van beschikbaarheid. * Gelieve eventuele specifieke dieetwensen te vermelden op het moment van boeking. * Paspoort naam, nummer, vervaldatum en land is vereist op het moment van boeking voor alle deelnemers. 

Reisschema 1 dagen

DAG 1 »

zie programma

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Vlieg rechtstreeks naar Mombasa. Kies je vlucht met: 

WTC.nl en KLM

Reiservaringen van deelnemers

Eenvoudige culturele reis Ghana

We hebben zojuist een negendaagse tournee door Ghana gemaakt. Een perfecte balansroute met een mix van prachtige plekken in de regio Liate Wote en Ditza. De accommodatie was echt goed in het algemeen en zorgvuldig gekozen. We kozen ervoor om te betalen voor de tours die we wilden, in plaats van een all inclusive pakket, omdat de 4 van ons verschillende interesses hadden. Ik raad je deze reis ten zeerste aan!

KaWaWa was ook de meest professionele gids en bestuurder die ik ooit heb meegemaakt. Altijd in goed humeur met een glimlach op zijn gezicht en had antwoorden op al onze vragen. EEN TOTAAL heer voor ons allemaal! We werden ook snelle vrienden. Hij gaf ons ook het gevoel heel veilig te zijn terwijl hij ons voor al die kilometers vervoerde.
Als de gelegenheid zich ooit opnieuw voordoet, zou ik graag opnieuw uw reisorganisatie gebruiken. Vier duimen omhoog,

Veel dank van 4 vrienden!
Wil je ook eens mee? Lees dan hier de reis: KLIK hier

Wat een rust in Marokko

Ik wilde er even tussenuit

En dat heb ik gedaan, 4 nachten naar Marokko. Ik heb genoten van de massages, aandacht, de wandelingen, de hamam, de gesprekken.

Het is heel bijzonder daar te zijn, Khalid maakt de sfeer. Wat een geweldig idee dat ik kon kiezen hoe ik mijn reis wilde invullen, dat heeft me goed gedaan. Ik hou van Marokko, de mensen zijn super aardig. In de wandeling moest ik mezelf uitdagen, maar ik was er trots op dat het me lukte. Ik kan het iedereen aanraden om er af en toe zo'n reisje te maken. 

Veel dank aan Khalid en Diana, met lieve groet Marianne

Eenvoudige culturele reis Ghana

We hebben zo genoten van onze tour !! Apollo en Evans brachten ons naar plaatsen waarvan we dachten dat we ze nooit zouden kunnen bezoeken. Evans is een goede, veilige en betrouwbare chauffeur en Apollo een grappige, vriendelijke en slimme gids. Hun slogan "zo lang als je geniet" werkte echt; we hebben echt genoten! Vanaf de eerste ontmoeting in Accra tot de laatste dag. We houden vooral van Apollo's kennis over het land, het stadsleven, dorpen en lokale gewoonten. Nu weten we hoe we pure alcohol, palmwijn, hoe we (kente) weven, oude bomen beklimmen en die zaterdag is een 'nationale uitvaartmarkt'.

We vonden het zo leuk dat we er 100% zeker van zijn dat we elkaar weer zullen ontmoeten om meer van het Afrikaanse continent te zien. Hopelijk met de Landrover Defender waarin Apollo's de grootste verscheidenheid aan Afrikaanse lokale muziek speelt en natuurlijk de drumsessies niet vergeet!

We zijn nu terug in Nederland, maar de kinderen zullen niet stoppen met vragen wanneer ze teruggaan naar Ghana en Apollo laten rondneuzen naar de aardige mensen die ze tijdens de tour tegenkwamen. GOED NIEUWS: We tellen de maanden dat scholen gesloten zijn voor vakanties en we kunnen terugkeren om Apollo en zijn team onze droomreis door de rest van Ghana en hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst Togo, Benin en Burkina Faso te laten voltooien.
Dank je van een blije familie!

Wil je deze reis ook eens meemaken? KLIk dan hier

Lees meer Reiservaringen van deelnemers →

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Bij ons kun je kiezen voor een groepsreis, individueel, met je gezin, relatie of organisatie. Wij hebben vele mooie reizen zoals: avontuurlijke coaching en mindfulness reizen naar Kenia, Ghana, Italië, Griekenland, Marokko en Spanje. Prachtige meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeilreizen naar Maleisië en Thailand. Wellness en safari reizen, culturele rondreizen en het Festival van Liefde.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching meditatie of mindfulness reis te ondernemen. Daarnaast zijn deze reizen in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk is. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Onze deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Kijk NU bij ons reis aanbod

Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier...

Ik meld me aan voor:
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Kwaliteits Garantie

De locatie » Amboseli NP Tsavo West » » Kenia
Kenia
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

Unieke Kwaliteit Garantie

Spirituelevakantiereizen      Spirituele vakantie reizen

Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteit Garantie op 7 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden.

 • Professionals die de groepsreizen begeleiden
 • Kleinschalig, goede sfeer en persoonlijk aandacht
 • Vanaf 2011 geven wij de beste maatwerk - spirituele reizen
 • Keuze uit vele type reizen, voor individueel, gezin en groepen
 • Snelle service en gratis advies, elke dag bereikbaar per mail of telefoon 
 • Vertrek Garantie: 95% van onze reizen gaan door. Zo niet: geld terug
 • Wij voldoen aan de financiële garantieverplichting en zijn lid van de STO reisgarantie en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties.

 Ontvang leuke tips om stappen te maken naar een gelukkiger leven.
Zin in onze reizen? Dat is pas een avontuur.
Ontvang ook een gratis ebook: Het leven wil je.
Kijk je ernaar uit? 

 

Aanvragen →

24.7 1341 26