Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 06 okt - 01 dec 2018 Wellness aan zee strand van Kenia, kies je datum Kenia

Inleiding Reisprogramma

Wellness aan het mooiste strand van Kenia

Ben je een harde werker? Altijd bezig? Geen tijd voor jezelf? Het mag écht anders hoor, leren ontspannen is belangrijk voor je gezondheid. Gun jezelf een mooie cadeau en vlieg naar de zon, blauwe zee en witte stranden!  Kom volledig tot rust in het Afrika Pearl en geniet van het mooiste strand van Kenia. Je kunt zelf een wellness programma maken met: spa, gym, massages, jacuzie en beauty behandelingen. Om een ontspannen start te maken krijg je van ons een gratis full body massage.
Kies NU je datum. Deze reis kan door 1 of meerdere personen worden geboekt.

Wanneer wil je gaan? Kies NU je datum

Dag 1
Je vliegt naar van Amsterdam of Brussel naar Mombasa
Na aankomst op Mombasa word je opgehaald door de chauffeur om vervolgens naar het Afrika Pearl in Diani Beach te gaan. Duur van de reis is tussen 1 en 2 uur.

Dagen 2 t/m 7:  Zon, Zee, Rust
Verblijf de komende dagen in het kleinschalige Afrika Pearl and Spa Boutique Hotel (o.b.v. halfpension) in een kamer met zeezicht. Deze komende dagen kun je heerlijk ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het resort. Genieten bij een van de barretjes, het zwembad of op het strand, op een ligbed in de tuin, met een goed boek of tijdens een massage of beautybehandeling.

Je kunt je vrij makkelijk bewegen in en rond Diani Beach. Het strand voor het hotel is rustig en weinig beach boys. Het drukkere centrum van Diani ligt op zo'n 2-3km afstand en is per tuktuk makkelijk te bereiken; voor zo'n 50ct per persoon.

De spa en beautybehandelingen zijn gemakkelijk zelf te regelen via het resort. Het strandhotel biedt massages, manicure, pedicure, een outdoor open air jacuzzi, een gym en een stoombad (tegen meerkosten).

Ook diverse activiteiten, zoals snorkelen, duiken of andere watersport-mogelijkheden zijn hier goed mogelijk. Verder zijn er in de buurt zijn verschillende restaurants op loopafstand. Een aangename locatie voor de afsluiting van je reis.

Dag 8: Transfer naar Mombasa
Na het ontbijt en een laatste wandeling over het strand, is het tijd om de spullen te verzamelen. Je wordt op de afgesproken tijd opgehaald om naar Mombasa International Airport te gaan. 

Wacht niet en langer en Boek Nu!

Let op: Deze reis kan eventueel worden gecombineerd met een safari.

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. 

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een traject worden door meerdere factoren bepaald. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij dit arrangement (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Dit zijn de prijzen voor 7 nachten per persoon. De prijzen zijn op basis van 2 reizigers die één kamer delen.
Jan, feb, maart is de prijs €1065,00  
Apr, mei, jun is de prijs  €1080,00
Juli, aug, sep, okt, nov, dec is de prijs: €1195,00
Kerst en andere feestdagen op aanvraag, heeft een andere prijs

Inclusief in de prijs is:

 • Accommodatie in een tweepersoonskamer met uitzicht op de zee
 • Halfpension-maaltijdplan volgens reisplan (dranken niet inbegrepen)
 • Activiteiten volgens route en gemarkeerd in geel
 • Ophalen / afzetten service Mombasa

Exclusief is:

 • Vluchten
 • Visumkosten
 • Excursies
 • Fooien
 • Drankjes
 • Medische kosten
 • Verzekeringen
 • AMREF Tourist Scheme B verzekering ($ 16 per persoon)
 • Toeslag 1 persoonskamer moet worden aangevraagd
 • Toeslag 1 persoons transfer

* Bevestiging zal worden ontvangen op het moment van boeking op basis van beschikbaarheid. * Gelieve eventuele specifieke dieetwensen te vermelden op het moment van boeking. * Paspoort naam, nummer, vervaldatum en land is vereist op het moment van boeking voor alle deelnemers. * Lees onze reserveringsvoorwaarden voordat je boekt.

Naar boven

Vervoer naar Kenia

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Vlieg rechtstreeks naar Mombasa. Kies je vlucht met: 

WTC.nl

KLM

Naar boven

De locatie » Afrika Pearl & Spa » Diani Beach » KeniaDiani Beach
Kenia

Naar boven

Klimaat Kenia

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Bij ons kun je kiezen voor een groepsreis, individueel, met je gezin, relatie of organisatie. Wij hebben vele mooie reizen zoals: avontuurlijke coaching en mindfulness reizen naar Kenia, Ghana, Italië, Griekenland, Marokko en Spanje. Prachtige meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeilreizen naar Maleisië en Thailand. Wellness en safari reizen, culturele rondreizen en het Festival van Liefde.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching meditatie of mindfulness reis te ondernemen. Daarnaast zijn deze reizen in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk is. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Onze deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Kijk NU bij ons reis aanbod

Naar boven

 • Wellness aan zee strand van Kenia, kies je datum
 • Zee
  Rust
  Wellness