Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 mrt - 30 mrt 2018 Zeilreizen voor Singles in Maart Caribbean 2195,-

Team

Lien Pepermans

Lien is het avontuur zelf. Zij is de partner van Gi en zij is letterlijk bij hem in de boot gesprongen, op weg naar een reizend leven. Zij heeft een diepgaande intuïtieve energetische manier van coachen ontwikkeld en daarnaast heeft zij allerlei type trainingen gevold op het gebied van: verhalen vertellen, acrobatie, trapeze, doek, yoga, dans en theateropleiding. Zij heeft een heerlijke mix van kennis met een dosis levenservaring opgedaan die zij graag inzet voor de singlereis zeilreizen in de Carribean. Lien coacht je op een hele natuurlijke en spontane wijze: met speelse oefeningen, stiltes, meditatieve oefeningen, yoga, en de kunst om de essentie te benoemen. Zij is een oprecht, sprankelend en tevens een verbinder in de groep. Zij nodigt je uit om je dromen en passies vorm te geven tijdens dit heerlijke avontuur op de catamaran.

Lien is degene die voor je ziel zorgt, in zachtheid en liefde. Met haar verfrissende kijk op het leven heeft ze voor jou nog heel wat cadeautjes is petto!

www.lazulisailing.com

Gi van de Perre

Gi Van de Perre heeft een bijzondere mix van vaardigheden ontwikkeld die hij inzet voor de spirituele zeil reizen voor singles. Hij heeft een opleiding dekofficier gevolgd aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Bij zijn eerste reis als dekofficier merkte hij dat de zee zijn thuis is, maar niet in de strakke hiërarchie van de koopvaardij.
Sinds 2013 gaat hij al varend en reizend over de wereld met zijn partner Lien. Hij houdt van het avontuur en zin aan zijn leven te geven.
Door zijn voormalige opleidingen zoals: Quantum Touch, Reiki, EFT, Human Design, persoonlijke groei bij Humaniversity, zet hij een verscheidenheid aan talent in tijdens de spirituele zeil reizen. Gi is de kapitein van een prachtige catamaran. Hij zorgt ervoor dat je veilig over de Carribean vaart en dat je uitgerust en ontspannen terugkomt met een TOP ervaring!

www.lazulisailing.com
  • Zeilreizen voor Singles in Maart
  • Zeilen
    Single's
    Kleine groep
    Regenwoud