Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Avontuurlijke Coaching Reizen

Avontuurlijke Coaching Reizen

Je kunt door het hele jaar heen fantastische, boeiende en leuke spirituele vakanties, met coaching uitzoeken. De naam Spirituele Vakantie Reizen komt vanuit onze visie dat elk mens in de kern spiritueel is. Ook jij blijft altijd bezig met ‘verder komen in jouw leven als mens.’  Spiritualiteit trekken wij uit de zweverige sfeer: wij helpen jou graag op een concrete manier verder met de vragen die op jouw levenspad komen.

Op coaching reis, wat wil jij leren?

Ben je toe aan reflectie, rust en bezinning in je leven?  Wil je leren keuzes te maken vanuit je hart? Behoefte aan vrijer te zijn, een positief zelfbeeld? Je gaat mee met echte professionals: Karen van der Velde of met Diana Bergsma. De coaching reis gaat naar prachtige locaties in Marokko, Spanje, Kenia en op Terschelling. Vaak bij de zee of in de natuur. Met zwembad en heerlijke wandelmogelijkheden, vegetarisch eten, rustig gelegen voor de nodige ontspanning.

Ook voor outplacement en loopbaancoaching
Een coaching reis volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementtraject of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen. Veel deelnemers gingen je voor en hebben heel goede ervaringen. Als je beter weet wie jij bent en weet waar je talenten liggen maak je betere professionele keuzes die jouw potentieel doen bloeien. Ga naar de zakelijke website: http://www.dianabergsma.nl