Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Avontuurlijke Coaching Reizen

Avontuurlijke Coaching reizen met Diana Bergsma

Je kunt door het hele jaar heen fantastische, boeiende en leuke spirituele vakanties, met coaching uitzoeken. De naam Spirituele Vakantie Reizen komt vanuit onze visie dat elk mens in de kern spiritueel is. Ook jij blijft altijd bezig met ‘verder komen in jouw leven als mens.’ 
Spiritualiteit trekken wij uit de zweverige sfeer: wij helpen jou graag op een concrete manier verder met de vragen die op jouw levenspad komen.

Op coaching reis, wat wil jij leren?

Ben je toe aan reflectie, rust en bezinning in je leven?  Wil je leren keuzes te maken vanuit je hart? Behoefte aan vrijer te zijn, een positief zelfbeeld? Opnieuw jezelf leren kennen? Op reis met Diana Bergsma is een belevenis: ze neemt je mee in haar rijke ervaring en dynamische coaching werkvormen, haar zorg, aandacht en deskundigheid. Vele deelnemers zijn je voorgegaan met goede resultaten.

Graag helpt zij je bij je wezenlijke vragen en het bij het vinden van heldere antwoorden. Zij zet je in beweging op een speelse en intuïtieve manier en laat je jouw wereld van een verschillende kant bekijken en ervaren. Zo kom jij bij jouw basis, je zelfbeeld en je gevoel, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en waardoor je vanuit andere perspectieven kan groeien, veranderen en je eigen leven vorm kan geven.

Je gaat mee naar prachtige locaties in Marokko,  Spanje, Kenia en op Terschelling. Vaak bij de zee of in de natuur. Met zwembad en heerlijke wandelmogelijkheden, vegetarisch eten, rustig gelegen voor de nodige ontspanning.

Diana is zeer ervaren en weet van een coaching reis een unieke levensreis te maken waarna jij gelukkig en vrijer zal zijn. Zij zet een aantal bekende en effectieve methoden in, zoals Voice Dialogue, soundhealing, systemisch werk, stemexpressie en improvisatie, beeldend vormen, psychodrama, visualisatie en biografisch schrijven. En bovendien brengt zij graag haar eigen dosis levenslessen in.

Ook voor outplacement en loopbaancoaching

Een coaching reis volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementtraject of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen. Veel deelnemers gingen je voor en hebben heel goede ervaringen. Als je beter weet wie jij bent en weet waar je talenten liggen maak je betere professionele keuzes die jouw potentieel doen bloeien. Ga naar de zakelijke website: http://www.dianabergsma.nl/