Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Meditatie Marokko Woestijnreis

Meditatie Rondreis Marokko en Woestijn

Zoek je bezinning, rust en tegelijktijd avontuur? Dan zit je goed bij bijzondere meditatie reis onder begeleiding van Margareth Harens. Zij kent de weg in Marokko als geen ander, ze kent de woestijn en de nomaden zeer goed. Al lange tijd komt ze daar en vanaf April 2018 woont zij daar.

Je vliegt naar Marrakesh en daar begint je reis. Je wordt opgehaald en met de auto ga je naar je 1ste verblijf: Ourika-vallei, waar je 3 dagen geniet van Hamam, massage, heerlijk eten en een duik in het zwembad of in het frisse water van de rivier. Dagelijkse meditaties en liefdevolle aandacht zorgen ervoor dat je heerlijk ontspannen bent.  

Op de 4de dag vertrek je met de bus door het indrukwekkende landschap van het Atlasgebergte. Het Atlasgebergte loopt dwars door Marokko. Het is het hoogste gebergte van Noord-Afrika en loopt diagonaal door het zuiden van Marokko. Onderweg kom je langs traditionele Berber bergdorpjes en kolkende rivieren, uitgestrekte steppes, groene akkers en vergeten valleien. Een tocht om nooit te vergeten. Dan begint je reis in de Woestijn, je zult versteld staat over de vriendelijke en rustige nomaden. Ze hebben immers tijd! Ze zijn het directe voorbeeld hoe jij in het  "hier en nu" kan zijn.