Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Mindfulness Retraite Vakantie

Mindfulness vakantie Ghana 

Ghana is het ultieme land om ‘go with the flow’ te ervaren. De gastvrije, relaxte en open Ghanezen verwelkomen je graag bij hun thuis. Ze nemen je mee in een andere manier van leven, waar ontspanning en positiviteit centraal staan. Zij leven met de dag. Deze unieke reis laat je het traditionele Afrikaanse leven ervaren. Het gaat in Ghana om direct contact maken vanuit het hart. Je helpt de vrouwen met water halen bij de put, maakt je eigen sheabutter, leert de techniek van een Afrikaanse handwas en hoort oude volksverhalen rondom het vuur.
De mindfulness maakt de brug naar het westerse leven. Wat je hier leert neem je mee naar huis.
Mariëtte Verhoef, mindfulnesstrainer, heeft lange tijd in Ghana gewoond en daar geleerd om veel bewuster in het leven te staan.

Weekend retraite Mindfulness Terschelling

Wil je een paar dagen eruit en tot rust komen ga dan mee met Mariette, zij geeft prachtige mindfulness weekend retraite op Terschelling. Het is genieten om in de natuur te zijn en om aan een prachtig mindfulness programma deel te nemen. Gun jezelf zo'n unieke reis naar Ghana of een weekend retraite Terschelling. STOP gelijk met stressen en neem een postieve beslissing voor jezelf! 

We zien je graag!