Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Mindfulness Ghana Vakantie

Effectieve mindfulness Ghana Vakantie! 

Mariëtte Verhoef biedt je een weg uit de stress!

  • Heb jij behoefte aan een pauze in je drukke leven?
  • Raast je hoofd maar door met allerlei gedachten?
  • Heb je last van stressklachten en spanning in je lijf?
  • Ga jij over je grenzen heen?

Herkenbaar? Sta eens stil bij de consequenties. Als je hier niets aan doet, zul je merken dat de stressklachten zich opstapelen. En dat wil je niet! Vraag hulp en doe mee met een effectieve mindfulness Ghana Vakantie. Je zal merken dat: je invloed hebt op je stressniveau, dichter bij jezelf komt, steviger in je schoenen staat en je grenzen kent. 

Naar Ghana of Terschelling?

Waar wil je heen? Je kan mee met de Ghana vakantie dan verblijf je in een eco guesthouse in een natuurrijk dorp, waar je slaapt in een hut met rieten dak en doucht met een kalebas. Je helpt de vrouwen met water halen bij de put, maakt je eigen sheabutter, leert de techniek van een Afrikaanse handwas en hoort oude volksverhalen rondom het vuur. De mindfulness maakt de brug naar het westerse leven. Wat je hier leert neem je mee naar huis. Mariëtte Verhoef, mindfulnesstrainer, heeft lange tijd in Ghana gewoond en daar geleerd om veel bewuster in het leven te staan.

Unieke vakantie in Ghana

Ghana is het ultieme land om ‘go with the flow’ te ervaren. De gastvrije, relaxte en open Ghanezen verwelkomen je graag bij hun thuis. Ze nemen je mee in een andere manier van leven, waar ontspanning en positiviteit centraal staan. Zij leven met de dag. Deze unieke reis laat je het traditionele Afrikaanse leven ervaren. Het gaat in Ghana om direct contact maken vanuit het hart.

Wil je een paar dagen ga dan mee met Mariette, zij geeft prachtige mindfulness weekends op Terschelling.

Gun jezelf zo'n unieke reis. En STOP gelijk met stressen en neem een postieve beslissing voor jezelf!