Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Onze doelgroep Deelnemers

Onze doelgroep 

Onze doelgroep zijn mensen die van avontuur en het leven houden. Ze zoeken inspiratie om meer zichzelf te worden. Het is altijd fijn om te zien hoe mensen al snel op hun gemak zijn in de groep, ze voelen zich onder gelijkgestemden. De meeste mensen zijn HBO of Universitair gevormd. In vele jaren van reizen mochten we bijzondere mensen ontmoeten tussen de 28 en 77 jaar. Wij ontvangen meer vrouwen dan mannen. En we hopen dat meer mannen komen.

Wat zoeken onze mensen?

Door het grote veelzijdige aanbod van ons zien wij dat er diverse groepen zijn:

  • De grootse groep kiest voor een coaching, bezinning of mindfulness reis. Een spirituele reis vol van avontuur, zingeving, ontwikkeling, beleving, kleinschaligheid, natuur, met een programma en begeleiding.

  • De mensen die naar het Kerst Festival van Liefde komen willen graag kennismaken met allerlei workshops op het gebied van Liefde. Meerdere begeleiders zijn aanwezig. De groep gaat tot 30 mensen.

  • In de individuele reizen willen mensen ontspannen en tot rust wil komen. In de natuur, aan zee en soms op safari. Zij gaan alleen of met partner. In de andere individuele reizen willen mensen contact met de bewoners van het land, ze willen de cultuur proeven en begrijpen. Ze willen graag actief meedoen, de reizen worden begeleidt door gidsen.

Spirituele ontwikkeling bij ons betekent: Worden wie je bent

Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier, het verlangen te vervullen om met je bron verbonden te zijn. Dat kun je "lichter" en meer met liefde in het leven staan. Het is een keuze om dit pad te volgen, volgens vele deelnemers “een boeiend avontuur”.

Wij lachen graag met jou

Zonder gelachen en plezier te hebben is de reis niet geslaagd. Passie, energie, inspiratie en durf zijn heel belangrijk voor onze doelgroep. Zij willen genieten, vreugde beleven en tegelijkertijd de diepte in.

Gelijk even een kijkje nemen bij onze reizen? KLIK HIER

Ik zie je graag,
Diana Bergsma
Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen