Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Droom Zeilreizen Caribbean

Samen met andere singles op vakantie gaan en dan ook nog op een zeilreis in de Caribbean, geeft enorme leuke en boeiende ervaringen. Onze single reizen hebben een prachtige mix van lekker genieten, coaching, yoga, avontuur en ontspannen. Natuurlijk kiezen wij niet zomaar voor een single reis voor bewuste singles.

Je gaat mee met Lien en Gi op een grote catamaran om de Guadeloupe, Dominica, Les Saintes te verkennen. De Caribbean dus.

Naast een prachtig coaching en meditatie programma met Lien Pepermans, ga je wandelen in de tropische regenwouden, ga je snorkelen in de meest kleurrijke koralen en krijg je rust en ruimte op de catamaran. Het is Gi van de Perre, de partner van Lien, die je op een behendige manier laat zeilen. Hij vaart je veilig over de blauwe wateren van de Caribbean.

Een zeil reis voor singles brengt nieuwe ervaringen en inzichten met zich mee en zorgt voor nieuwe contacten. Je ontmoet niet alleen andere singles, je maakt kennis met andere culturen en ziet de mooiste plekken op aarde. Met gelijkgestemden op reis gaan heeft zo zijn voordelen.