Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!


STO garantie

Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteit Garantie op 9 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden.

Waarom wij spirituele reizen geven?

Wij geloven dat jij vrij kunt worden waardoor jij andere keuzes maakt en jij het leven creëert dat jij wilt.

Sinds 2010 bieden wij bijzondere en verrassende spirituele vakantie reizen op inspirerende plekken, die jou laten bloeien en groeien als mens! Juist als bewust mens wil jij meer dan een drukke agenda. Je zoekt ontspanning, kwaliteit, balans, ontwikkeling, bezinning en verdieping. En daar heb je ons voor.

Wij staan voor jou klaar

Welke vraag je ook hebt omtrent je persoonlijke, spirituele of loopbaan groei, wij staan voor je klaar en bieden je een fantastisch programma waaraan jij je kan ontwikkelen. Wij geloven in jou, daar staan wij voor. 

Deelnemers die onze spirituele reizen ervaren omschrijven een reis vaak als: verfrissend, anders, eerlijk en oprecht, intens en verdiepend, confronterend met een lach.

De opstellingen, de vuuravond, de avond-uit, de sessies, de heerlijke gesprekken met alle mensen van de groep.  De openheid en kwetsbaarheid die met de dag toenam leidde tot veel tranen en veel gelach en overall tot een onuitwisbare ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Peter

Unieke coaching voor een unieke kans

Ik, Diana Bergsma en mijn collega's kunnen oprecht zeggen dat wij je daadwerkelijk begrijpen en helpen! Is dat uniek?
Volmondig zeggen wij ‘JA!’ Wij weten zelf wat het is om door een proces te gaan en hebben al veel ballast van ons afgegooid. Wij staan stevig en kennen onszelf goed. Bovendien zijn wij bepakt met de nodige opleidingen en jarenlange ervaring. Juist daarom hebben wij oprecht de aandacht voor jou en kunnen wij je helpen.

Deze week kwam precies op het goede moment, alsof het zo had moeten zijn. Ik heb waardevolle en diepgaande inzichten opgedaan die me zullen helpen op mijn levenspad, dank Yvonne.

Welke spirituele vakantie wil je ervaren?

 • Zoek je persoonlijke - spirituele ontwikkeling, wil je iets uitwerken en veranderen, ga dan mee met Diana Bergsma. Zij geeft Coaching reizen in Marrakesh en Kenia. Ook binnen de coaching reizen zijn weer thema;s waar je uit kan kiezen.
 • Heb je last van veel stress en wil je leren ontspannen en tot rust komen?  Kies dan voor de mindfulness reis met Mariette Verhoef op Terschelling of op avontuur in Ghana
 • Wil je niet in een groep en wil je kwaliteit tijd hebben voor jouw vragen kies dan een personal coaching traject aanvragen, bij Diana Bergsma
 • Wil je een lichtere reis meemaken en je verdiepen in het thema liefde kies dan voor het Festival van Liefde in Spanje en Terschelling. Diana werkt met meerdere collega's.

Waar zijn onze reizen?

De Spirituele Reizen vinden plaats in Nederland, Italië, Kenia, België, Marrokko, Ghana en Spanje. Kom tot rust op een heerlijke landelijke locatie. Geniet van de zee of een duik in het zwembad. Je bloeit op door gezonde maaltijden, leuke excursies en gelijkgestemde deelnemers. Ons professionele programma biedt het fundament waarop jij groeit.

Jij wilt een zinvol leven, meer vanuit je hart...

Door te reflecteren op hoe je over jezelf voelt en denkt. Hoe je omgeving, oude overtuigingen en concepten je beïnvloeden en uit balans brengen. Jezelf kleiner maken en je anders voordoen maakt je onzekerheid en moe. En perfect willen zijn brengt je alleen maar hoofdpijn, ademnood en onrust. Herken je dit?

Wij helpen je door te luisteren, te begeleiden en je de ruimte te geven met respect voor wie je bent. We willen écht contact met jou. Onze spirituele reizen helpen je met je zelfvertrouwen, intuïtie, liefde en eigenwaarde, je wilskracht vergroten, op een andere manier communiceren, met conflicten omgaan en samenwerken met anderen.

Wil jij voorbij je gevoel komen en jezelf begrijpen? En durf jij de sprong in het diepe echt aan? Dan zit je bij ons goed.

Jij leert:

 • leven in het Nu
 • verwerking en transformatie
 • je verlangens en behoeften te leven
 • over communicatie, assertiviteit en conflicthantering
 • omgaan met stress, ziekte of burn-out
 • meer balans te krijgen tussen werk en privé
 • ontdekken en inzetten van je kwaliteiten, passie en talenten
 • wat je werkelijk inspireert en meer te leven vanuit je hart
 • je energie te verhogen en je vitaler te voelen
 • aandachtig te zijn en hoe je kunt ontspannen

Ik wil graag rust, meer voldoening, meer tevredenheid, meer geluksmomenten, minder piekeren en loslaten. Ik neem nu meer rustmomenten. Ik heb ook geleerd dat alles er mag zijn, elk gevoel maar dat het je niet over hoeft te nemen. Veel dank Mariëtte

Jij bent het allerbelangrijkste voor ons!

De ervaring heeft ons geleerd, dat mensen meer leren over zichzelf tijdens een reis dan kortdurende coachsessies. Jezelf leren kennen kost namelijk tijd en is een intensief traject. Wij kunnen rustig zeggen dat deelnemers een spirituele vakantie beleven als een unieke innerlijke levensreis, die impact heeft op jezelf en je leven.

“Diana ontrafelt de complexiteit, legt de vinger op de zere plek en brengt me in een mindset die alles in een ander licht stelt. Ze kan zeer confronterend zijn, maar altijd vanuit liefde. En dat werkt! Ik ben best hardleers namelijk. Ik had vaak geen zin om mijn dag te beginnen. Nu ben ik sterker en trek ik andere mensen en dingen aan. Mijn leven ziet er anders uit. Beter. Leuker.” E. van Vondel

Diana BergsmaDiana Bergsma en Team

Diana Bergsma is eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Zij coördineert en organiseert alle reizen van haarzelf en haar team.  Zij geeft o.a. de verdiepende coaching reizen en festival van liefde.

Diana is een wijze, warme en integere vrouw. Zij volgt haar hart, is praktisch, no nonsens, heeft veel levens ervaring en gevoel voor humor.

Zij werkt met haar team vanuit vriendschap en respect. Zij en haar collega's geven professionele reizen die praktisch, betrouwbaar en efficiënt zijn. Zij staan voor je klaar, inspireren je, geven je kennis, inzichten en gaan een oprechte verbinding met je aan. Een spirituele reis is naast het trainings programma ook een feest. Je pakt het éne cadeau na het andere uit!

 

De mooiste reis van mijn leven. Het gaf mij veel inzicht, kracht en liefde. De puurheid en zuiverheid waar jullie mee werken is zo mooi! Dank Niek

 

Waarom de naam Spirituele Vakantie Reizen?

De naam Spirituele Vakantie Reizen komt vanuit onze visie dat elk mens in de kern spiritueel is. Ook jij blijft altijd bezig met ‘verder komen in jouw leven als mens.’ 
Spiritualiteit trekken wij uit de zweverige sfeer: wij helpen jou graag op een concrete manier verder met de vragen die op jouw levenspad komen.

Dit is de tweede keer dat ik mee ga, ik heb in Kenia de coaching reis ook als heel bijzonder ervaren, ik kon na de reis grote stappen zetten. Nu was ik op een punt wil ik de volgende stappen zetten, de timing was goed. Was weer echt Top. Dank Marielle Boom

Waarom op reis met Spirituele Vakantie Reizen?

 • De specialist op het gebied van coaching, mindfulness, en vrouwen reizen
 • Wij hebben zeven jaar ervaring in het organiseren en geven van spirituele vakanties
 • Voor hoogopgeleide mensen, managers, leidinggevenden, ondernemers en mensen uit het bedrijf
 • We werken met kleine groepen, de juiste begeleiding en een goede sfeer
 • We maken selecties van inspirerende locaties, die geschikt zijn voor jouw retraite
 • Ons team bestaat uit professionele trainers -coaches met levenservaring en een open hart
 • Je kunt ook kiezen voor een personal coaching traject 
 • Wij zijn aangesloten bij de VvKr en de STO, garantie regeling voor deelnemers
 • ​Spirituele Vakantie Reizen is 7 dagen per week per e-mail en telefonisch beschikbaar. Kijk voor de tijden op de site.

Lees de ervaringen van deelnemers die jou zijn voorgegaan om een indruk te krijgen.

Outplacement en zakelijke coaching

Een coachingreis volgen kan ook een onderdeel zijn van een outplacementtraject of loopbaancoaching. In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen. Veel deelnemers gingen je voor en hebben heel goede ervaringen. Als je beter weet wie jij bent en weet waar je talenten liggen maak je betere professionele keuzes die jouw potentieel doen bloeien. Bezoek: Zakelijke Coaching

Wij zijn lid van:

Spirituele Vakantie Reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:. 

Vraag Nu een GRATIS gesprek aan!
Bel 06 398 04 150 of 0575 472403