Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Team

Diana Bergsma

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de dood, de aarde, de natuur, de dieren, de sterren en planeten. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd, het geeft zin aan mijn leven. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Daar heb ik mezelf leren kennen. Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach.

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen echt veranderen, hun verlangens en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. Dat zij weer in contact komen met hun hogere zelf. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf antwoorden vinden. Ik mag je graag motiveren om in beweging te komen op een speelse en intuïtieve manier waardoor jij tot rust komt en jouw wereld van verschillende kanten bekijkt en ervaart. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.

Alle reizen gaan uit van het idee dat je op vakantie bent, je leert over een andere clutuur en tegelijkertijd jezelf ontwikkelt en verdiept. Ik zie dat deelnemers met deze combinatie erg blij zijn.

Ik ben heel blij om samen te werken met een fantastisch professioneel team.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch coach, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw.  Lees over mijn studies! 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 


Marieke Baan

Marieke Baan

www.biodanza4you.nl/

Weekend: Become the woman you want

Marieke heeft de 4 jarige opleiding gedaan voor Biodanza Facilitator en zij danst al weer 10 jaar Biodanza. Wat Marieke belangrijk vind is dat haar leerlingen hun authenticiteit beleven, waardoor ze krachtiger worden en weer weten wat ze echt willen in hun leven. Met haar energie en enthousiasme neemt ze je mee op prachtige muziek in haar biodanzaworkshops. Ze is graag jouw spiegel en met haar scherpe intuïtie leer je over wie jij bent en wat je wilt.

Marieke garandeert een veilige setting en een fijne sfeer. In verbinding komen met jezelf, nieuw en ander contact ervaren met elkaar en letterlijk in beweging komen zijn de ingrediënten van haar biodanzaklassen. Zij weet als geen ander dat 1 beweging meer zegt dan 1000 woorden.

Haar motto is ‘Dans je Leven.’ Zoals je danst, zo leef je. Verander je je dans, dan zal je leven veranderen.


Mariëtte Verhoef

Mariëtte Verhoef

www.anansitraining.nl

Mindfulness reizen

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland. Haar leven in Ghana maakt dat zij een specialist is binnen twee gebieden, mindfulness en Ghana. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.


Marius Engelbrecht

Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

Marius Engelbrecht geeft nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie.
Enkele inspiratiebronnen zijn, op gebied van drama en zang vooral de Grotowski-methode (een sterk fysieke acteurstraining) en op gebied van psychologie een opleiding in hypnotherapie maar ook zijn eigen onderzoek naar mensbeelden en therapie in verschillende tijden en culturen. Daar kwam hij onder andere de menskunde uit de Renaissance tegen, waarin ze uitgingen van wisselwerking tussen hoofd, hart en buik (‘de drie zielen’). Naast drama, zang en psychologie vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk, hoe hij het stotteren heeft leren hanteren en laten smelten.

Hij heeft stemexpressie ontwikkeld tot een uitgewerkt vak, een soort way of life zoals sommige deelnemers zeggen, met verschillende wegen die elk andere aspecten in jou oproepen en tot ontwikkeling brengen, zoals oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde.


Karen van der Velde

Karen van der Velde

www.karenvandervelde.nl

Karen is een vakvrouw in hart en nieren, haar werkwijze is een holistische, altijd kijkt ze naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. In haar ontmoet je leven, liefde en een enorme toewijding. Zij is al een spiegel geweest voor vele vrouwen.

Haar visie : Spiritueel ontwikkelen betekent; het systematisch afwikkelen van onze “beschermlagen” om tot de kern te komen en optimaal te gaan functioneren, zal je in alles wat ze doet tegenkomen.

Haar werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor.

Ze benadert haar cliënten als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Karen beheerst verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Hiertoe heeft zij haar eigen, doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Ze werkt vanuit verschillende disciplines, haar achtergrond is Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Naast 20 jaar praktijk ervaring geeft ze sinds 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij haar insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.


Lien Pepermans

Lien Pepermans

www.lazulisailing.com

Lien is het avontuur zelf. Zij is de partner van Gi en zij is letterlijk bij hem in de boot gesprongen, op weg naar een reizend leven. Zij heeft een diepgaande intuïtieve energetische manier van coachen ontwikkeld en daarnaast heeft zij allerlei type trainingen gevold op het gebied van: verhalen vertellen, acrobatie, trapeze, doek, yoga, dans en theateropleiding. Zij heeft een heerlijke mix van kennis met een dosis levenservaring opgedaan die zij graag inzet voor de singlereis zeilreizen in de Carribean. Lien coacht je op een hele natuurlijke en spontane wijze: met speelse oefeningen, stiltes, meditatieve oefeningen, yoga, en de kunst om de essentie te benoemen. Zij is een oprecht, sprankelend en tevens een verbinder in de groep. Zij nodigt je uit om je dromen en passies vorm te geven tijdens dit heerlijke avontuur op de catamaran.

Lien is degene die voor je ziel zorgt, in zachtheid en liefde. Met haar verfrissende kijk op het leven heeft ze voor jou nog heel wat cadeautjes is petto!


Gi van de Perre

Gi van de Perre

www.lazulisailing.com

Gi Van de Perre heeft een bijzondere mix van vaardigheden ontwikkeld die hij inzet voor de spirituele zeil reizen voor singles. Hij heeft een opleiding dekofficier gevolgd aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Bij zijn eerste reis als dekofficier merkte hij dat de zee zijn thuis is, maar niet in de strakke hiërarchie van de koopvaardij.
Sinds 2013 gaat hij al varend en reizend over de wereld met zijn partner Lien. Hij houdt van het avontuur en zin aan zijn leven te geven.
Door zijn voormalige opleidingen zoals: Quantum Touch, Reiki, EFT, Human Design, persoonlijke groei bij Humaniversity, zet hij een verscheidenheid aan talent in tijdens de spirituele zeil reizen. Gi is de kapitein van een prachtige catamaran. Hij zorgt ervoor dat je veilig over de Carribean vaart en dat je uitgerust en ontspannen terugkomt met een TOP ervaring!