Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema spirituele-reizen

24jan

Boekentips: Voice Dialogue methode

Ik heb gemerkt dat mensen het fijn vinden een boek te lezen die een workshop, of een spirituele reis/ retraite ondersteund in de thema's die aan de orde komen. Ik heb een paar boeken uitgezocht waarvan ik vind dat ze vernieuwend zijn en een bijdrage kunnen geven als het gaat om verschillende delen in jezelf meer te begrijpen.

De methode Voice Dialogue helpt je in contact te komen met die verschillende delen in jezelf, je kent het vast wel die stemmetjes in jezelf die willen dat je de controle houdt, niet teveel geld uitgeeft, nuttig bezig moet zijn, angst hebben om.., altijd commentaar heeft, en noem maar op. Je kunt er behoorlijk last van hebben en tegelijkertijd kunnen die delen, ook wel subpersoonlijkheden genoemd je helpen.

Een van de dingen die je voor jezelf kan doen is begrijpen welke delen in jezelf het jouw lastig maken, die je verhinderen om "jezelf" te zijn. Wil je meer inzicht in je subpersoonlijkheden, wil je ze leren kennen, en daarmee meer balans krijgen in jezelf dan is de Masterclass; "Mijn Ikken en ik" voor jouw een goede verdieping waardoor je ook leert wat de kwaliteiten, talenten van je subpersoonlijkheden zijn en je leert met hen te communiceren zodat jij weer de regie van je leven in handen hebt!

Ik (k)en mijn ikken

Ik (k)en mijn ikken,  Karin Brugman, Berry Collewijn & Judith Budde
De psychologie van de 'ikken' laat zien dat ieder mens uit verschillende subpersonen, ikken, bestaat die een groot deel van je gedrag of hoe mensen je zien, bepalen. Ieders karakter of persoonlijkheid is in feite een verzameling subpersonen.
Makkelijk leesbaar met vele voorbeelden en oefeningen!

Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen

Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen, Hal Stone & Sidra Stone
Een uitstekend en leesbaar boek om kennis te nemen van een zeer nieuwe kijk op relaties, partneren. Bij het partneren staat zelferkenning, erkenning van de ander en erkenning van het samen centraal. De auteurs, Hal en Sidra Stone, zijn de grondleggers van de Voice Dialogue-methode, die werkt met verschillende stemmen in jezelf.

Hal en Sandra Stone laten ons zien hoe we binnen onze relatie werkelijke partners kunnen worden. We gaan begrijpen hoe we een evenwicht kunnen scheppen tussen onze behoefte aan een relatie en onze behoefte aan een eigen leven.

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod