Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema zzp-ondernemers

16feb

Benut mogelijkheden met spiritualiteit

 DOOR http://www.pretwerk.nl

Spirituele vakantiegangers zouden wel eens een oplossing voor een ‘leegte in de boekings agenda’ kunnen zijn van locatieverhuurders. Bij ondernemen hoort creatief omgaan met dat wat zich aandient. Dat kan op sommige momenten een flinke uitdaging zijn en vraagt om Out- of-the-box naar oplossingen te zoeken. Immers, als je iets op dezelfde manier doet zoals je het altijd deed, zal er niets nieuws ontstaan.

SpiritualiteitKomt tijd, komt raad: door de jaren heen ontstaat er een steeds grotere behoefte aan zingeving en spiritualiteit. Niet alleen om er even helemaal tussenuit te gaan bij een dreigende burn-out of carrière move met bijbehorende bezinning. Maar ook gewoon om spiritualiteit steeds meer  in het dagelijkse leven toe te kunnen passen.

Spirituele vakantiegangers

Steeds meer mensen zijn op zoek naar ‘meer zingeving’ of juist op zoek naar ‘balans’. De huidige trends laten een stijgende groei zien in de groep spirituele vakantiegangers. Voor ondernemers die bijvoorbeeld vakantiehuizen of vergaderruimtes verhuren is dit zeer interessant. Lees verder

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod