Reizen is bezinnen en tot rust komen

De kunst van Innerlijke vrijheid

We kennen allemaal het gevoel van innerlijke vrijheid. We kennen ook het gevoel dat we tegen de grenzen van deze vrijheid aanlopen. Dat kan op fysiek, emotioneel of geestelijk vlak zijn. Bijvoorbeeld wanneer we te veel hebben gewerkt, we in een conflict met een ander komen of wanneer er tegengestelde belangen zijn. Omdat alles continu verandert, krijgen we hier regelmatig mee te maken.

De kunst van innerlijke vrijheid is....

om kalm en gelijkmoedig met veranderingen mee te bewegen en tegelijkertijd trouw te blijven aan dat waar jij in gelooft. Om openheid te bewaren voor het geloof van een ander en de waan van de dag waarin zich tal van situaties aandienen. Je bewust zijn van de innerlijke vrijheid die er altijd is, zorgt ervoor dat je op een afstand situaties kunt bezien en ruimte schept voor bewuste keuzes; passend bij wat jij echt wilt.

Want hoe verleidelijk is het om je te verschuilen achter sociale maskers? We handelen naar wat we denken dat ‘correct’ gedrag is en negeren we vaak wat we zelf voelen of denken, om de goedkeuring van de mensen om ons heen te krijgen. Door onze maskers voelen we ons misschien wel veilig en comfortabel, maar juist comfort is vaak een van de grootste oorzaken van ontevredenheid.

We denken dat onze maskers...

en het comfort dat zij brengen ons gelukkig zullen maken, maar in werkelijkheid weerhouden ze ons ervan te groeien en voelen we ons beperkt en ontevreden. Je maskers afzetten vereist moed. Maar als je het eindelijk doet, zul je meer goedkeuring dan ooit tevoren krijgen, niet alleen van anderen maar meer nog van jezelf, omdat je nu jezelf goedkeurt. Resultaat? Innerlijke vrijheid...

 

Ga mee op reis..

Sinds jaren bieden wij bijzondere en verrassende spirituele reizen. Bewustwordingsreizen op een inspirerende plek in Spanje en Italië, die jouw laten bloeien en groeien als mens! Hier krijg je direct inzicht in waar het in de essentie bij jou om draait.
Dat levert fundamentele inzichten, veranderingen, integratie en heling op en kan een doorbraak in je leven betekenen. 

Wat kun je verwachten?

Alle spirituele reizen gaan over persoonlijke groei, bewustwording, vitaliteit en stress management. Ze helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans in en tussen werk en privé te krijgen en talenten te vergroten en te verdiepen. Zodat jij je potentieel kunt leven!

Onder onze spirituele reizen hebben wij een aantal Coaching Vakanties. Wij zijn dé deskundige op dit gebied en werken alleen samen met professionele begeleiders met een flinke dosis ervaring binnen therapie, coaching en counseling. Ieder heeft zijn eigen specialisme en volgde erkende opleidingen in zijn vakgebied. Bekijk onze spirituele reizen.Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →