Reizen is bezinnen en tot rust komen

Depressie raakt mensen

Blog geschreven door:Jennifer Hoffman

Depressie is iets dat vandaag meer en meer mensen raakt. Het is een woord dat we gebruiken om te omschrijven hoe we voelen wanneer we verdrietig, ongemotiveerd, rusteloos zijn en in erge gevallen ons hopeloos, krachteloos en nutteloos voelen. Wanneer we ons depressief voelen, is het moeilijk om gemotiveerd te raken om iets te doen en we kunnen ook erg tranerig en emotioneel zijn of ons doods en levenloos voelen. En het is iets dat meerdere mensen zullen ervaren wanneer we onze energievelden uitbreiden omdat, hoe meer we energetisch bewust worden en ascensie aanvaarden, hoe groter het risico is dat we (tijdelijk) depressief zijn.

Betekent dit dat wanneer we ons energieveld uitbreiden we het risico lopen om depressief te zijn? Absoluut, en om verscheidenen redenen. Wanneer we bewust zijn van nieuwe niveaus van energie, dat wil zeggen dat we alles hebben gehaald uit onze bestaande energetische verbindingen, creëren we twee verschillende energiestromen. Een stroom bestaat uit onze eigen energie en de tweede uit het nieuwe, hogere niveau van energie. We raken depressief omdat de hogere energie niveaus onze energie onder druk zet, en ons heel bewust maakt van diens lagere vibratie. Dit proces perst letterlijk alle beperkende aspecten uit ons zodat we kunnen weten welke dat zijn (zoals vastzitten in een bankschroef of zoals tandpasta uit een tube duwen), en dat is waarom ons leven zo donker en ‘slecht’ lijkt wanneer we depressief zijn. We moeten een verbinding creëren met de nieuwe stroom door die dingen los te laten die onze vibratie naar beneden halen, zodat we de nieuwe energie kunnen integreren. De twee niveaus kunnen niet samen in ons bestaan, we moeten kiezen in dewelke we willen zijn.

Wanneer deze lagere aspecten losgelaten zijn, voelen we ze aan als zware emotionele energie, herinneringen aan onze beperkingen, mislukkingen, twijfels, verwarring en de werkelijkheid die we op dit moment hebben. We zijn ons ten volle bewust van alles in ons leven dat niet werkt, ons geen vreugde brengt en niet erg vervullend is. Nu voelen we ons vastzitten en staan we stil, en dat is ook zo. Dit is het punt waarop we moeten aflijnen op de nieuwe niveaus van energie en de kanalen creëren om ze in onze werkelijkheid te integreren zodat ze onze nieuwe vibratie worden. Indien we ons zeer bewust zijn van dit proces, openen we onszelf naar nieuw potentieel. Indien we dat niet zijn, raken we depressief, voelen we ons verschrikkelijk en kunnen we afdalen op een spiraal van zelfveroordeling en .....lees verder op http://www.nieuwetijdskind.com/depressie-en-ascensie/Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →